זכריה התימני
משתמש פעיל
אני חליתי בקורונה והבראתי אבל הריח לא חזר אני יודע שיש הרבה כמוני רציתי לדעת אם יש פתרון לזה???
תשנה את שם הפורום ל:אני חליתי בקורונה והבראתי אבל הריח לא חזר אני יודע שיש הרבה כמוני רציתי לדעת אם יש פתרון לזה???
אני חליתי בקורונה והבראתי אבל הריח לא חזר אני יודע שיש הרבה כמוני רציתי לדעת אם יש פתרון לזה???
אני מכיר מישהו שמפסח עדיין לא חזר לו.לכל האנשים שהכרתי וחלו, חזר חוש הטעם והריח. גם אם לקח זמן.
גם אני מצטרף...אני מכיר מישהו שמפסח עדיין לא חזר לו.
אני מכיר שתי עצות שעזר להמון אנשיםבכל מקרה אני מחכה לעצות איך להחזיר את הריח
גם אני שמעתי, השאלה אם עם קרם הגנה או בלי.שמעתי שללכת לחוף ים יכול לעזור....
זה מחזיר את הטעם או גורם לאבד את החשק לחזור לטעם?...לשתות חצי לימון כל חצי שעה ליום אחד, זה עוזר גם לקורונה לפחות במצבים קלים.
לקחת תשע כדורי חילבה.
במשך היוםכל כמה זמן?
מותר לצאת מהבית אם נגמר התסמינים ולא מריחים עדיין?אני חליתי בקורונה והבראתי אבל הריח לא חזר אני יודע שיש הרבה כמוני רציתי לדעת אם יש פתרון לזה???
בודאי.מותר לצאת מהבית אם נגמר התסמינים ולא מריחים עדיין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: