פסח'דיגע ניגונים
משתמש רשום
הספר "בית בובות" בגרסה קצת יותר בוטה...
הביקורת היא כבר על הכתב, עוד לפני הכתבה...הבנתי שזה גרם לביקורת רצינית מקהל מסוים...
קשר מותר,אני לא הבנתי מה ההערצה למיכאל שניצלער שאף שהתגרש הקפיד לצלצל מדי ערב חג לאחל 'חג שמח'. מותר להמשיך לשמור על קשר אחרי הגירושין?
קשר לכבוד מה??מותר להמשיך לשמור על קשר אחרי הגירושין?
אבל הוא משבח את מיכאל שניצלער ואני רק התפלאתי האם מותר בכלל לשמור על קשר כזה קרוב עם הגרושה.קשר לכבוד מה??
הרי ממשיכים לפרק ב'!!
אם החליטו להתגרש, שלום.
קשר יש לאבא עם הילדים.
ואם מסוגלים לשמור על קשר סימן שהכתבה הזו אכן במקומה!!
לאחרונה התחילה מודעות בארץ לכל הנושא הזה של ניכור הורימ-ט-ל-ט-ל!
אמת ויציב
נס שיש כזה דבר "משפחה" שמביאים נושאים נכונים שאף פעם לא יהיה בהמודיע
....
דיברתי עם כמה חברים מהקהל המסוים הזה והם אמרו לי שזה שמועות, בגלל שהם יודעים מהי כוונתו האמיתית של יונתן שווארץהבנתי שזה גרם לביקורת רצינית מקהל מסוים...
ההערצה היא שלמרות שהחבילה פורקה אך בשביל שהילדים יגדלו בריאים הקשר ממשיך על אש נמוכה.אני לא הבנתי מה ההערצה למיכאל שניצלער שאף שהתגרש הקפיד לצלצל מדי ערב חג לאחל 'חג שמח'. מותר להמשיך לשמור על קשר אחרי הגירושין?
סליחה, ציטטתי אותך במקום את זה שכתב שקשר מותר.אבל הוא משבח את מיכאל שניצלער ואני רק התפלאתי האם מותר בכלל לשמור על קשר כזה קרוב עם הגרושה.
בשביל שהילדים יגדלו כבריאים אין צורך בקשר על אש נמוכהבשביל שהילדים יגדלו בריאים הקשר ממשיך על אש נמוכה.
לא יותר קל פשוט לקרוא?למי שלא קרא את הריאיון,
יש סיכוי לתמצת את זה בכמה מילים שנדע על מה מדובר?
הנה:
לא יודע על איזה קהל אתה מדבר, אבל בהחלט יש קהל שנפגע, ולו בגלל מאמר המערכת של משפחה בהקשר לכתבה.דיברתי עם כמה חברים מהקהל המסוים הזה והם אמרו לי שזה שמועות, בגלל שהם יודעים מהי כוונתו האמיתית של יונתן שווארץ
דיברתי על הכתבה ולא על מאמר המערכתלא יודע על איזה קהל אתה מדבר, אבל בהחלט יש קהל שנפגע, ולו בגלל מאמר המערכת של משפחה בהקשר לכתבה.
מאמר המערכת מדבר על הכתבה, ומרמז בצורה די ברורה על מה מדברת הכתבה בין השורות.דיברתי על הכתבה ולא על מאמר המערכת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: