דרוש מידע הרחבת אחריות ל5 שנים-כדאי לעשות?

דבר סתר

משתמש פעיל
למכונת כביסה של בוש
לכאורה זה משתלם השאלה אם הם לא מוצאים כל פעם תירוץ לקחת כסף?
ואם הם שולחים טכנאי בטווח זמן נורמלי?
תודה מראש לעונים

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לא שווה כלום
כל תיקון שיצטרכו- יגידו שלא כלול במחיר

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ניסיון אישי וטרי -
היתה לי חולדה בבית שכירסמה לי את כל החוט חשמל החיצוני של מדיח הכלים.
הזמנתי את השירות של בוש. להשיג אותם בטלפון זה סיוט אמיתי, אבל אחרי שענו לי
שלחו טכנאי אחרי 2 ימי עבודה.
הטכנאי החליף לי את החוט לחדש והתשלום היה 50 ש''ח בלבד על החוט. בלי לשלם על הביקור שלבד היה אמור לעלות 250 ש''ח.
אבל - בניסיון להפעיל את המדיח הבנו שעוד משהו פגום, הטכנאי פתח את המכשיר וגילינו עוד חוט פנימי שכורסם על ידי החולדה :eek:
כאן כבר היה מדובר בחלק משמעותי ויקר יותר, שברור שאינו מכוסה בביטוח. לא היתה ברירה והזמנתי חלק חדש שאמור לעלות 350 ש''ח.
אבל להתקנה של החלק החדש התעקשתי שישלחו טכנאי שלהם שיצא לי לעבד איתו הרבה בדירות של לקוחות ומכירה אותו היטב.
כשהוא הגיע הוא בדק ואמר לי שעקרונית הוא אמור להחליף לי את החלק בעלות של 350 ש''ח, אבל היות שזו אני הוא ינסה לעשות משהו... ואחרי כמה זמן שהשקיע בעבודה הוא הצליח להלחים את החוט המכורסם, ובא למדיח גואל. הוא לא ביקש שקל על השירות, היות שלא נידרש החלפת חלקים - הכל כלול באחריות שהרחבתי.
(מבחינתי בחרתי לצ'פר אותו בטיפ נחמד)

מסקנות - תסיקו בעצמיכם...

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
המלצה של טכנאי מכונות כביסה היתה לעשות את ההרחבה ב- 200 ש"ח, ולא את ההרחבה היקרה יותר שעולה כמעט כמט מכונה חדשה.

הבעיה היא שהטכנאי של בוש שהביא לנו את המכונה לא נתן לנו לעשות את ההרחבה הזולה יותר, ודחה אותנו בתירוצים, ועד שנזכרנו לעשות את זה טלפונית כבר עבר חודש מהקנייה, וא"א היה לעשות את ההרחבה של האחריות.

לאחותי היה אותו דבר. טכנאי של החברה שדחה אותה ושכנע אותה לחשוב על ההרחבה היקרה יותר, והיא כמעט הפסידה את האפשרות לעשות את ההרחבה ב- 200 ש"ח.

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שבוע שעבר התקשרו אליי משרות הלקוחות שלהם, ואמרו שעברו 5 שנים מאז שרכשתי את המכונה ואם אני רוצה להוסיף אחריות למכונת כביסה קונסטרוקטה (אותו יבואן קונסטרוקטה בוש וסימנס) אמרתי לנציגה האדיבה: אם האחריות הזו מכסה הוצאת המכונה מפח הזבל לאחר שנה וחצי והחזרתה לחיים אני אשמח לשמוע על הרחבת האחריות...

כמובן שאם היו נותנים שירות נורמלי ומשתלם במסגרת 5 שנות ההרחבה הראשונית, היא לא היתה היום בחירייה...

כשהיתה לי בעיה במכונה והתקשרתי לבקש שירות במסגרת האחריות, אחרי שבועיים הגיעו 2 טכנאים בשביל לומר לי שהם לא עושים תיקונים במקום, אלא לוקחים את המכונה למעבדה, תוך שבוע מודיעים לי כמה יעלה התיקון והחלקים (הי, לא דיברנו על אחריות?) ואז אם אהיה מעונינת יתקנו ויחזירו לי.
לא, לא מתאים לי גם לשלם על אחריות, גם על התיקון וגם על חלקים וגם להיות שבועיים בלי מכונת כביסה (שזה החלק היותר גרוע מבחינתי).

judy w

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
לי עלה לארבע שנים מאה שקל והלך המאוורר במכונת כביסה והגיע טכנאי ותיקן בחינם
והשירות היה רגיל לטכנאים הוא הגיע תוך שלושה ימים

דבר סתר

משתמש פעיל
לדעתי לעשות
50 שקל לשנה אומר 14 אגורות ליום
זה סכום פעוט שתעמדו בזה..;)

ביקור ח''פ של טכנאי עולה יותר.
ברוך שכיוונתי
הבעיה שמשום מה בעלי ניסיון מר צועקים
הם מנסים להפיל אנשים בפח של אחריות שעולה הון ולא שווה כלום, צריך להיזהר ולהזהיר.
חד משמעית לא!
אל תתפתי!
איך המוכר יוכל לעזור לך כשתצטרכי עוד 5 שנים? (בתקווה שלא תצטרכי)
שבוע שעבר התקשרו אליי משרות הלקוחות שלהם, ואמרו שעברו 5 שנים מאז שרכשתי את המכונה ואם אני רוצה להוסיף אחריות למכונת כביסה קונסטרוקטה (אותו יבואן קונסטרוקטה בוש וסימנס) אמרתי לנציגה האדיבה: אם האחריות הזו מכסה הוצאת המכונה מפח הזבל לאחר שנה וחצי והחזרתה לחיים אני אשמח לשמוע על הרחבת האחריות...

כמובן שאם היו נותנים שירות נורמלי ומשתלם במסגרת 5 שנות ההרחבה הראשונית, היא לא היתה היום בחירייה...

כשהיתה לי בעיה במכונה והתקשרתי לבקש שירות במסגרת האחריות, אחרי שבועיים הגיעו 2 טכנאים בשביל לומר לי שהם לא עושים תיקונים במקום, אלא לוקחים את המכונה למעבדה, תוך שבוע מודיעים לי כמה יעלה התיקון והחלקים (הי, לא דיברנו על אחריות?) ואז אם אהיה מעונינת יתקנו ויחזירו לי.
לא, לא מתאים לי גם לשלם על אחריות, גם על התיקון וגם על חלקים וגם להיות שבועיים בלי מכונת כביסה (שזה החלק היותר גרוע מבחינתי).
בדר"כ זה מיותר וכל דבר עולה כסף.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קנינו מכונת כביסה של בוש ואמרו לנו לעשות את ההרחבה כי
1. בדר''כ הבעיות לא מתחילות בשנה הראשונה....
2. כשיש איזה בעיה הכי קטנה אפי' סתם שאלה על איך לעשות כל מיני תוכניות איך לנקות וכל מיני פרטים שלפעמים רוצים לדעת, כשיש אחריות הם עונים ועוזרים כי הם לא מעונינים שיקרה משהו למכונה אבל אם אין אז השירות ממש דפוק, אצלינו היה איזה בעיה וניסיתי לדבר ועד שענו... הנשמה יצאה וכו'.. עד שאמרתי שיש לי הרחבה ל5 שנים שיכולים לבדוק תוך קצת זמן עזרו לי!!
אז נראה לי שווה ב 199 ל5 שנים אבל לא את מה שהם מציעים ליותר זמן.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה