כתבתי על זה כאן בנושא הזה, חפשי את ההודעה.ועוד שאלה:
אם איזה מברשת את עובדת?
תודה. לימד בוודאי. אבל אני לא יודעת עד כמה זה לימד אותי כמו שזה נתן לי ביטחון שאני יכולה לעשות צביעות בסגנון הזה והשמים הם הגבול.התאורה באמת מאלפת, ונשמח לשמוע ממך האם את מרגישה שזה באמת לימד אותך משהו לציורים הבאים.
לדעתי הילדה צבועה יותר ראליסטי מהרקעלא...פשוט לא אמיתית.
מה זה הדבר היפיפה הזה?!
אני . בהלם... נראה ממש משכנע, אפילו שהילדה קצת פחות ראליסטית מהרקע (שזה יפה בעיניי!) ואיך שהיא משתלבת.
על מה היא מסתכלת שם? נראה שקלטה משהו מעניין מהחלון.
וואו זה מדהיםםםםםםניסיון נוסף בצביעה ריאליסטית יחסית, אני מנסה ללמוד איך אור וצל עובד, אז השתמשתי ברפרנס, בכמה רפרנסים אפילו, הסתכלתי על צילומים שונים כדי לראות איך נראה כשהאור מכה בפנים, בשיער, במשטחים בהירים וכו'.. זה מלמד הרבה.
זמן עבודה: 6 שעות, תוכנה קליפ סטודיו פיינט. עשיתי כמה שיפוצי צבעים בפוטושופ.
אשמח לביקורת בונה אם יש לכם... תמיד יש מה לשפר.
יש לי הסרטה מלאה של התהליך, אבל לא יודעת אם יפתח בנטפרי אבל אעלה בהמשך.
צפה בקובץ המצורף 871588
יפה מאוד.ניסיון נוסף בצביעה ריאליסטית יחסית, אני מנסה ללמוד איך אור וצל עובד, אז השתמשתי ברפרנס, בכמה רפרנסים אפילו, הסתכלתי על צילומים שונים כדי לראות איך נראה כשהאור מכה בפנים, בשיער, במשטחים בהירים וכו'.. זה מלמד הרבה.
זמן עבודה: 6 שעות, תוכנה קליפ סטודיו פיינט. עשיתי כמה שיפוצי צבעים בפוטושופ.
אשמח לביקורת בונה אם יש לכם... תמיד יש מה לשפר.
יש לי הסרטה מלאה של התהליך, אבל לא יודעת אם יפתח בנטפרי אבל אעלה בהמשך.
צפה בקובץ המצורף 871588
חחח אני ממש לא הגיבן.הציור מטורף!!!
ו...אני לא מאמינה שעליתי עליך
את הגיבן!
איזה קטע...
אופס טעות שלי..חחח אני ממש לא הגיבן.
איך הגעת למסקנה הזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: