קיים..ואז אתה חושב לעצמך , אוף , למה עוד לא המציאו את התכנה הזאת שתחליף את האותיות לפי המקלדת ? מה כל כך מסובך ?
Langover 5 | Change Keyboard Language free utility
langover.com
קיים..ואז אתה חושב לעצמך , אוף , למה עוד לא המציאו את התכנה הזאת שתחליף את האותיות לפי המקלדת ? מה כל כך מסובך ?
טוב אז תיקון , "למה אין לי את זה " ...המציאו אגב
זה אפילו יותר מציקטוב אז תיקון , "למה אין לי את זה " ...
הרבה יותר גרוע אם הטיעון הזה עולה לך אחרי שההוא כבר הלך ...הרגע הזה שאתה מבין שאתה לא בדיוק צודק
ואז הטון שלך מתחיל לרדת כזה
אתה עובר למגננה
הצד השני נהיה מפסוט כזה ומתחיל להרים את הטון
ואז פתאום עולה לך איזה טיעון חדש
שמפוצץ פה הכל
ולמרות שאתה מבין שזה דבר חדש
אתה אומר:
זה בדיוק מה שאמרתי כל הזמן...
הרגע הזה שאתה משקיע שעה בשביל להשיג משהו בשביל חבר , ואז אתה מתקשר אליו בשיא השמחה ומבשר לו , והוא עונה "אה , מישהו השיג לי כבר לפני שעה / אני כבר לא צריך את זה ...זה רגע מקסים לעזור לזולת.
הרגע שאתה מנסה להשיג אותו כדי להגיד לו שלא צריך והסתדרת ואין מענה, ואז אחרי אינספור צילצולים הוא עונה בשמחה שהוא סידר לך מה שרציתהרגע הזה שאתה משקיע שעה בשביל להשיג משהו בשביל חבר , ואז אתה מתקשר אליו בשיא השמחה ומבשר לו , והוא עונה "אה , מישהו השיג לי כבר לפני שעה / אני כבר לא צריך את זה ...
הרגע הזה שאת כותבת בשיא המרץ במחשב, וכשאת מרימה את הראש את רואה שהכל באנגלית....
לא חייבים תוכנהטוב אז תיקון , "למה אין לי את זה " ...
צחקתי בקולהרגע הזה שאתה צריך לרדת מהאוטובוס ובדיוק הרגל שלך רדומה
מכיוון שאתה מתבייש לקפוץ על רגל אחת, אז אתה רץ על העמודים
כאילו אתה ספורטאי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: