אוקיי , למה 997 , מה לא טוב ב998 ?מה אומרים נעשה אכול עם הסברי שמות?
כנראה שזה לא מספר אקראיאוקיי , למה 997 , מה לא טוב ב998 ?
קרה לחבר שלי בישיבה , אבל הרבה יותר גרוע , הוא האשים מישהו בגניבת סכום כסף גדול , אחרי שבוע הוא מצא את הכסף , רק אני הייתי שם , והוא התחנן שאני לא אספר לאף אחד שהוא מצא ... (מה שכן , הוא הלך אל החשוד ופיצה אותו) .הרגע הזה שנאבד לך משהו ואתה צועק ומאשים את כל הבית שזה בגללם
ובסוף נזכר איפה שמת את זה אבל מעמיד פנים שעדין לא מצאת כדי שלא יהיו לך פאדיחות...
מעניין כי אצלי זה ממש לא רגע, זה יותר קרוב לשעה...הרגע הזה שאתה מוצא אשכול מעניין ומסתכל בו "רק טיפה"....
אצלי זה בדיוק כמות הזמן שייקח לקרוא את האשכול מראשו לסופו.מעניין כי אצלי זה ממש לא רגע, זה יותר קרוב לשעה...
אצלי פתוח בכל שלב 4,5 "אשכוליות" שרק שנייה...אצלי זה בדיוק כמות הזמן שייקח לקרוא את האשכול מראשו לסופו.
לפעמים עם לכתוב כמה הודעות.
אצלי פתוח בכל שלב 4,5 "אשכוליות" שרק שנייה...
אף פעם לא גמרתי אשכול והמשכתי את התרגיל שהייתי לפני זה
הרגע שזה קורה לאחר שהעמסת את העגלה ועומד לשלם ויש תור אחריךכשאתה מגיע לרשת יש /רמי לוי /אושר עד עם עגלה לעשות קניה ומתברר שהארנק שחכת בבית ואין מענה לתת לך מספר אשראי וכדומה
שים לב שאתה פה כבר 9 דקות לפחות...
אני יכול לפתוח גם 15.
ולעבור על כולם עד הסוף.
חשבתי שמבינים הומור...שים לב שאתה פה כבר 9 דקות לפחות...
(ממש לא רגע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: