מישהו יודע האם יש שעות של קבלת קהל אצל הרב גלאי ללא קביעת תור?
מברר ג"כ.
אשמח למידע
מישהו יודע האם יש שעות של קבלת קהל אצל הרב גלאי ללא קביעת תור?
אם מאד חשוב וגורלי לא כדאי להתייעץ פה...אני רוצה ללכת להתייעץ איתו לגבי משהו מאדדד גורלי וחשוב בחיי- צומת דרכים.
כדאי לי???
אתם צריכים ללכת לרב שאתם סומכים על שיקול דעתו. ושתהיו רגועים מהתשובהאני רוצה ללכת להתייעץ איתו לגבי משהו מאדדד גורלי וחשוב בחיי- צומת דרכים.
כדאי לי???
אין לי רב כזה.אתם צריכים ללכת לרב שאתם סומכים על שיקול דעתו. ושתהיו רגועים מהתשובה
אני שואלת אם כדאי ללכת לרב גלאי,אם מאד חשוב וגורלי לא כדאי להתייעץ פה...
עדיף להתייעץ עם אנשים שסומכים עליהם ואפשר לחזור אליהם אח"כ..
ואני עונה שלא כדאי לשאול אותנו על זה, כי אנחנו לא מכירים אותך, ואת לא אותנו...אני שואלת אם כדאי ללכת לרב גלאי,
אני בחים לא שאלתי רב.ואני עונה שלא כדאי לשאול אותנו על זה, כי אנחנו לא מכירים אותך, ואת לא אותנו...
ואם חלילה לא תהיי מרוצה זה ישאר בעיה שלך...
עדיף לשאול מישהו שאת סומכת עליו אם הוא מכיר רב שאת יכולה להתייעץ איתו
את הרב גלאי ספציפית אני לא מכיר אבל בכללי אם זה נושאים חשובים ומשמעותיים עדיף ללכת למישהו שמכירים ולא לנסות רבנים חדשים [אפילו אם הרבה אנשים מכירים אותו והוא מופיע בעיתון כל הזמן]
תשאלו הורים/ מורים שאתם סומכים עליהם את מי כדאי לכם לשאולאני בחים לא שאלתי רב.
לא מכירה את מי לשאול....
בלבלתם אותי לגמרי....כדאי שזה יהיה מישהו שיהיה נח לספר לו את כל הפרטים, וגם נח לקבל את מה שיאמר, אפילו אם זה יהיה הצד הפחות רצוי..
בשביל זה הולכים להתייעץ..לא?
לכן חשוב מישהו שמתאים לסגנון האישי ושבאמת ברור שדבריו יתקבלו..
מלא הצלחה..
כל מי שאת מכירה הוא פחות כתובת לייעוץ מאשר הניקים האנונימים כאן?לא מכירה אנשים/רבנים להתייעץ איתם.
מצטערת לומר לך אבל האנשים שאני מכירה לא כתובת יותר מאשר אנשים אנונימים שאני לא מכירה....כל מי שאת מכירה הוא פחות כתובת לייעוץ מאשר הניקים האנונימים כאן?
בכל אופן הרב גלאי ידוע לי באופן אישי כאדם צדיק שיש לו סייעתא דשמיא מאד מיוחדת בנושא של עצות אישיות בפרט בענייני שידוכים.
עצוב לי לשמועמצטערת לומר לך אבל האנשים שאני מכירה לא כתובת יותר מאשר אנשים אנונימים שאני לא מכירה....
לי נראה שמתאיםנראה לך שיעוץ פרטי לא קשור לשידוכים מתאים??
תודה רבה רבה!!!עצוב לי לשמוע
אשמח להכיר לך הרבה אנשים שהם יותר.
לי נראה שמתאים
רק שבשידוכים אני יודעת על סיפורים ממש חריגים ומדהימים (ואני מאד רחוקה מגוזמא)
אבל גם בעניינים אחרים אני יודעת מכלי ראשון כבר הרבה שנים
יש לי קרוב שכבר לפני 15 שנה התייעץ איתו על כמה שאלות גורליות ונדהם מהתפיסה המדוייקת ומאד היה מרוצה
הוא סיפר לי אז מיד את כל הפרטים.
מקווה שהסתדרת.תודה רבה רבה!!!
בעיקרון לא.ניסיתי להתקשר לטלפון שהובא כאן כמה פעמים בשעות של המענה ולא הצלחתי לקבוע תור
האם יש עוד דרך להגיע לרב?
תודה
ניסינו כבר כמה ימים ברצף ,בעיקרון לא.
כדאי פשוט לנסות שוב ושוב
כדאי לנסות להתקשר למספר של הבית בשלוחה 1 ב2 דק' לשמונה בבוקרניסינו כבר כמה ימים ברצף ,
אין מענה במספר המפורסם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: