דרוש מידע הרב "רובי"

מצב
הנושא נעול.

תותית מפונקת

משתמש מקצוען
העיקר שעם ישראל יתחזק לא משנה מאיזה כיוון....
אני הצא לפנסיה ורובי שליט"א יחליף אותי
אל דאגה... הוא לא מתכנן לעשות את זה....

רובי, האם אתה מחזק?

robot-avatar.702efde7fab65ee21ef1.png

אני מצטער, אבל אני לא בטוח למה אתה מתכוון ב"חיזוק". האם תוכל בבקשה לספק הקשר נוסף או להבהיר את שאלתך?

כן, האם אתה מחזק אנשים בעבודת ה' ויראת שמיים?

כמודל שפת בינה מלאכותית, אין לי את היכולת לחזק או לחזק את האמונות של אנשים בכל דת או מערכת אמונה מסוימת. המטרה שלי היא לספק מידע וסיוע למשתמשים בצורה מכבדת וחסרת פניות. אני מתוכנת לספק מידע על מגוון רחב של נושאים, כולל דת ורוחניות, אבל אין לי את היכולת להשפיע או לחזק את האמונות או הערכים של אף אחד.

אז אתה לא מתכוון להחליף את ה"מחזק" נכון?

לא, אני לא נועד להחליף שום אדם או תפקיד שעשויים לשמש "מחזק" או לספק הדרכה רוחנית. המטרה שלי היא לסייע למשתמשים למצוא מידע ולענות על שאלות כמיטב יכולתי. אמנם אני יכול לספק מידע על נושאים שונים, כולל דת ורוחניות, אבל אני לא מהווה תחליף לאינטראקציה או הדרכה אנושית. חשוב לבקש הדרכה ותמיכה מאנשי מקצוע מוסמכים או אנשים שהוכשרו לספק הדרכה רוחנית במידת הצורך.

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
אבל יש זיקה מסויימת... חחח
אפילו רובי הבוט אומר...:p
קשרים והקשרים..
לפחות אצלך רובי הכל קשור.לא טעו שאמרו "ויקרא שמו בישראל רובי..באמת שאפו.
גם אנו נאחל.ישמח אביך ואמך וכו..וכשם שנכנס וכו כך יכנס לחופה וכו..מזל טוב!
Screenshot_20230318_211720_Chrome.jpg

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
:LOL::LOL::LOL:

הוא גם כתב לי את זה כבר פעמיים, וכששאלתי אותו למה הוא עסוק עם אנשים אחרים כשהוא באמצע לדבר איתי, הוא התחיל להתנצל ולהסביר לי שכמודל שפת בינה מלאכותית, אין לו את היכולת להיות עסוק וכו כו. הנוסח הקבוע שלו.

פעם אחת ניסיתי ''לחסד'' אותו, והוא התעקש שאין לו אפשרות להחזיק בעמדות דתיות ואמונות מסויימות...

אחת ההנאות שלי, זה להוציא עליו את התסכול שהוא לא מבין כלום והוא פשוט לא נפגע מזה!
ואגב, בתאריכים עבריים הוא גולם מדופלם.
התווכחתי איתו מתי נפטר הבעלזער רב זי''ע. הוא התעקש לטעון שהוא נפטר בשנת תשנ''ז. וגם כשאמרתי לו שהוא נפטר בשנת תשי''ז, הוא אומר לי: תודה שתקנת אותי, הרב אהרן מבלז אכן לא נפטר בשנת תשנ''ז אלא בשנת תשנ''ז.
התווכחתי איתו בערך 5 פעמים והוא המשיך לטעון את אותו נוסח עד שהתייאשתי... :rolleyes:

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מישהו יודע למה כששאלתי את רובי על מקום מגוריו של אדמו''ר מסויים ומספר ילדיו הוא טען לי שאסור לו למסור מידע על אישיות רוחנית וזוהי חדירה לפרטיות וכו', בזמן שזה מידע שכמעט כל ילד חסידי ידע לענות לי עליו ולא שמעתי מעולם שזהו מידע סודי?

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
אני שאלתי אותו שבוע שעבר האם "מיגו" זה כח הטענה או נאמנות
הוא טען בתוקף שזה כח הטענה
פשש..גם את "הקובץ שיעורים" הידוע הוא למד...?
נו אז תאמין לרובי במיגו שהיה יכול לשתוק.שהרי יפה שתיקה לחכמים וק"ו לטיפשים (כמו מיודעינו רובי...)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה