לגלוג שיטחי על "שטחיות" אכן הופך אותך לחכםכרוניקה של שטחיות
התנהגותך תואמת את נשוא הביקורת.
לגלוג שיטחי על "שטחיות" אכן הופך אותך לחכםכרוניקה של שטחיות
הביאו על עדות אישית של אחד ממקימי "השיטה", שההשתפות שלו נתנה לזה לגיטימציה בעיני רבים, בעקבות הכרות עם ספריו ושיעוריו.אני הייתי דווקא מוותר על השלב שבו אני מגבש דעה על ענייני נפשות בפורום ציבורי
בדיסקרטיות שעניני הנפש מתנהלים במגזר אחד המקומות היחידים שאפשר לקבל מידע זה פורום ציבוריזה לא שלב הכרחי.
אני הייתי דווקא מוותר על השלב שבו אני מגבש דעה על ענייני נפשות בפורום ציבורי
חיה הרצברג- זה שיטת שקוף?
לא נכון, איימו לתבוע את מקור ראשון, והם הסירו את זה מהאתר שלהם.יש לציין שהעיתונאית הנ"ל נתבעה בתביעת דיבה, והפסידה בתביעה כשכל טענותיה התבררו בבית המשפט כשקריות ובלתי מבוססות.
ככל הידוע לי הסכמת הרב אייכנשטיין ניתנה לאחר מכתב חריף של כמה מגדולי הרבנים נגד 'שקוף'יש לשקוף הסכמה מהרב אייכנשטיין.
דרך אגב הם נראה לי בדקו כבר בעבר אם זה כת ויצא שזה לא כת בכלל.אני קבלתי את זה במייל,
זה נמצא גם באתר של המרכז הישראלי לנפגעי כתות.
מהו המקור?
בחסידות ברסלב מוזכר הרבה 'צדיק האמת' כי לא כל צדיק הוא כזה, ואני יכולים להחזיק מצדיק גמור ולא ממי שכרגע הוא צדיק.טעות חמורה!!!
הצדיקים הם מורי דרכנו ולא רק בגלל תורתם
ובפרט בתורת החסידות בה יש חשיבות עצומה לדמות הצדיק,
אהבה לצדיק התקשרות אליו וכו'.
הרי רק עכשיו בל"ג בעומר שרנו שירות ותשבחות -
על רבי שמעון!
הרי וודאי שבתורת שקוף יש עיוותים אינספור בעצמה,
ובלי קשר לגידי עצמו.
הטעות שלהם, לדעתי-
הנחלה של שיטה חדשה בעמ"י,
בלי שום מסורת, ע"י בעלי תשובה!
בכל הדורות היו כאלו שטעו והטעו, בדר"כ זה היה ללא
מסורת וסמיכה של גדו"י. ואכמ"ל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: