את רצינית שאת לא יודעת מה זה פורוואר .... ?
כנראה שאת לא גרה באזור חרדי
אני זכר...או שאין לה מספיק חברות טובות שנורא נורא דואגות לה...
לא סתם אני לא מכיר.
את רצינית שאת לא יודעת מה זה פורוואר .... ?
כנראה שאת לא גרה באזור חרדי
אני זכר...או שאין לה מספיק חברות טובות שנורא נורא דואגות לה...
תלוי במקום מגוריםאני זכר...
לא סתם אני לא מכיר.
לא חייבים לדעת הכל.אני זכר...
לא סתם אני לא מכיר.
יש להם גם שיטה שהם מייצרים בצורה מיוחדת, בגישה שלדעת רבים יש רק להם, של עזרה לאנשים, בעיקר כאלו שטובים בשיווק ומכירה.לא חייבים לדעת הכל.
(גם לי מתישהוא היה פעם ראשונה ששמעתי על זה...)
פוראוור זה חברה טבעונית (עולמית) שמוכרת הרבה משחות, ויטמינים, תוספי תזונה, משקאות בריאות וכו' מאוד טובים,
שהרבה דברים מתבסס על האלוורה שהם מייצרים בצורה מיוחדת, בגישה שלטענתם יש רק להם.
ממה שאני שמעתי ממכרים וסביבה, באמת יש להם מוצרים מאוד טובים, יעילים,
כבר עזר להרבה אנשים עם בעיות כרוניות, הרזיה, יופי (קוסמטיקה טבעית) תזונה בריאה, בעיות עור ועוד...
נכון.יש להם גם שיטה שהם מייצרים בצורה מיוחדת, בגישה שלדעת רבים יש רק להם, של עזרה לאנשים, בעיקר כאלו שטובים בשיווק ומכירה.
השאלה טובה, העניין פה קצת גלש (גם באשמתי) לשיטות החברה, בעוד האשכול מספר על מיתוג נהדר למשווקת.אני מנסה להבין משהו על האסטרטגיה של פוראוור, (בדיוק חשבתי לפתוח על זה אשכול חדש, ובא זה והקדים אותי...)
בפוראוור הם הולכים על שיווק רשתי, ולא מפרסמים, אלא משקיעים את שווי הפרסום במוצרים ובמשווקים עצמם, כך שמעתי ממשווקת.
אז למה מגיעה כאן משווקת ומשקיעה חתיכת תקציב אצל @דריבלית ?
וכמו שכתבת, טענו לך הקולגות שאין כזה דבר לשווק משווק שלהם,
אז אפשר להבין מה הלך, ומה המהלך פה?
מפרסמים המון בעיתונותאני מנסה להבין משהו על האסטרטגיה של פוראוור, (בדיוק חשבתי לפתוח על זה אשכול חדש, ובא זה והקדים אותי...)
בפוראוור הם הולכים על שיווק רשתי, ולא מפרסמים, אלא משקיעים את שווי הפרסום במוצרים ובמשווקים עצמם, כך שמעתי ממשווקת.
אז למה מגיעה כאן משווקת ומשקיעה חתיכת תקציב אצל @דריבלית ?
וכמו שכתבת, טענו לך הקולגות שאין כזה דבר לשווק משווק שלהם,
אז אפשר להבין מה הלך, ומה המהלך פה?
יאו איך אני מקנאה בך שאת לא יודעת מה זה!סליחה על הבורות אבל מה זה פוראוור?
אני יודע שפוראוור בתרגום זה לנצח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: