קראתן את הספר?
ניסיתן ליישם?
אשמח לשמוע הערות/הארות...
מה דעתכן? זה באמת אפשרי?
ניסיתן ליישם?
אשמח לשמוע הערות/הארות...
מה דעתכן? זה באמת אפשרי?
יש לי דודה בירושלים לקחתי את זה ממנהאז אולי למישהו אחר יש ואפשר להשאיל?
תכתבי לי מספר טלפון שלך באישימאוד רלוונטי
אין לי אפשרות אבל תכתבי למייל A0548573633 וכו'תכתבי לי מספר טלפון שלך באישי
אני ממודיעין עילית וממש אשמח)הספר יגיע לחנויות בעוד מספר שבועות אני שוקלת לפתוח גמ"ח(מודיעין עילית) נראה לכם יהיה ביקוש?
יש לך אותו כבר? אפשר להשאיל ממך את הספר?הספר יגיע לחנויות בעוד מספר שבועות אני שוקלת לפתוח גמ"ח(מודיעין עילית) נראה לכם יהיה ביקוש?
לי גם היה נראה קיצוני קצתרק לי הוא היה נראה קצת מוגזם מידי? רשום שם שגם אם התינוק נראה רעב קצת לא לתת מטרנה כי זה סתם מנפח אתו לא באמת מזין.
אני חושבת שהיום אנחנו לא אוכלות מספיק מזין ולכן לא תמיד הם שבעים, לא רואה בעיה לשלב קצת כדי שהתינוק יהיה יותר שבע.
אין קשר בין תזונת האם לעושר החלב של התינוק.רק לי הוא היה נראה קצת מוגזם מידי? רשום שם שגם אם התינוק נראה רעב קצת לא לתת מטרנה כי זה סתם מנפח אתו לא באמת מזין.
אני חושבת שהיום אנחנו לא אוכלות מספיק מזין ולכן לא תמיד הם שבעים, לא רואה בעיה לשלב קצת כדי שהתינוק יהיה יותר שבע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: