קסטרו לא החליפה בגדים... היא נשארה ככה ואלישבע מרוב בלבול לא קלטה שזו היא.פעם ראשונה ראו אותה כשאלישבע רצה לחפש את המכונית והיא שואלת איפה ההמכונית ואז קסטרו הצביעה על הלימוזינה..
מה שלא ברור איך אחרי שאלשיבע ראתה את קסטרו תוך שניה קסטרו החליפה בגדים והיתה עם הסבתא למטה?
איך קלייר העוזרת לא הופללה, ולא נתפסה ע"י המשטרה הרי היא שתפה פעולה?
איך היא פתאום הפכה לממש טובה, ורואים אותה אחרי זה עם אודט ואלישבע... גם אם היא ברחה שלא יפלילו אותה עדיין לא תוך שניה נהיים בני אדם טובים?
ישלמה אין בית ספר חרדי לגמרי ללימודי משחק לנשים שיוצאים עם תעודה וישר לסרטים???
זאת הבעיהשום מפיקה לא תיקח אישה חרדית
גם כל הקטע של סרטים והקרנות הוא דבר שבא מהעולם החילוני ויש שמתנגדים לזה, אז קל וחומר להכניס את זה ממש לתעשיה..אני בעד לעשות גם סרטים רגילים.
יודעות מה?
למה אין בית ספר חרדי לגמרי ללימודי משחק לנשים שיוצאים עם תעודה וישר לסרטים???
למה ריבון העולמים הדבר הזה לא מקובל?
נכון, זה ממש מוריד,אני רואה סרט מאוד נהנית וכשאני מתחילה לחשוב שבעצם השחקנית הטובה הזאת שנאמה לי על אמונה וביטחון, אולי בכלל לא שומרת שבת!!!
זה מוריד לי מאוד.
זה נכון, מי תסכים ככה לחשוף את עצמה ולהיות מפורסמת או שמעוד צדדים אף אחת לא תרצה,ושום אישה חרדית לא תלך להציג..
הוציא לי את החשק לצאת לסרטיםאני רואה סרט מאוד נהנית וכשאני מתחילה לחשוב שבעצם השחקנית הטובה הזאת שנאמה לי על אמונה וביטחון, אולי בכלל לא שומרת שבת!!!
זה מוריד לי מאוד.
אני אישית מכירה כמה ואפילו אני בעצמי, שכן הייתי רוצה לצאת להציג!גם כל הקטע של סרטים והקרנות הוא דבר שבא מהעולם החילוני ויש שמתנגדים לזה, אז קל וחומר להכניס את זה ממש לתעשיה..
נכון, זה ממש מוריד,
אבל לכי תדעי אולי יום אחד הנאום שהיא נאמה יגרום לה לחזור בתשובה...
זה נכון, מי תסכים ככה לחשוף את עצמה ולהיות מפורסמת או שמעוד צדדים אף אחת לא תרצה,
גם בנינו יש עבודות יותר טובות מאיזה משחק בסרט...
אבל אני מכירה אישית חרדיות שהציגו אבל בסרטים ממש ממש ישנים.. כבר לא כ"כ קיים
היום הסטייל כבר משהו אחר
אלינור מיכאל חזרה בתשובה מהמשחק שלה...נכון, זה ממש מוריד,
אבל לכי תדעי אולי יום אחד הנאום שהיא נאמה יגרום לה לחזור בתשובה...
כן שמעתי איזה ראיון שהיה לה שהיא ספרה על זהאלינור מיכאל חזרה בתשובה מהמשחק שלה...
יש סרט חדש "תמצאי מקום" של יוכבד פינק סוחט דמעות!!לגביי סרטים בסגנון אחר ולא רק אקשן...
אני גם הייתי מעדיפה גיוון בסגנון, בעיקר הייתי רוצה סרטי דרמה
הבעיה שהקומדיה שניסו לעשות (טלי אברהמי, אליאס) לא תמיד הצחיק את כולם. קומדיה מהר מאוד יכול להפוך למגוחך
מחזות מוזיקליים יש בסרטים אמריקאים... שם זה הולך טוב... בארץ נראה לי פחות אוהבים
ודרמה - לפי הזכור לי עלה קטן (סרט מעולה!) היה היחיד מסוג זה! אולי כי בחורות מחפשות יותר אקשן?
אגב יש את הסרט "מודה במקצת" של הרב סגל (לא מוקרן באולמות בחול המועד...) שהוא סרט דרמה מקסים. מבוצע ברמה גבוהה, מרגש ועם המון חומר למחשבה
הלואי שהיו עוד סרטים כאלו!
יש לה ראיון בהידברות עם הרבנית חגית שירה.כן שמעתי איזה ראיון שהיה לה שהיא ספרה על זה
ומה עם הבית ספר הזה היום?היא פתחה את ביה"ס למשחק האנסמבל.
יש עוד נשים שראו את זה?יש סרט חדש "תמצאי מקום" של יוכבד פינק סוחט דמעות!!
בלי יותר מדי דרמה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: