חסימה מפורום איש את רעהו
אשמח גם לקבל את הטריילר
למייל ABC7674763
תודה!!
שלחתיאשמח גם לטריילר
rikiali820 שטרודל...
תודה רבה רבה!!!
אשמח גם לקבל את הטריילר
למייל ABC7674763
תודה!!
שלחתיאשמח גם לטריילר
rikiali820 שטרודל...
תודה רבה רבה!!!
כן ממש תודה אז המייל s0773301263 שטרודל גימיל וכו תודה רבהיש לי אם את רוצה תשימי מייל בלי שטרודל
זה הפקה כל המסך ירוק והבינה יותר לבנות אבל העלילה כן נראית טובהאני אישית לא אהבתי את הטריילר(זה לא כל כך נראה סרט נשים...)
אשמח גם לטריילר של סלנטו 2 2259oma שטרודל וכו תודה רבה!!יש לי אם את רוצה תשימי מייל בלי שטרודל
אולי תעלי בזיפ?יש לי את הטריילר של סלנטו 2
השאלה אם מותר פה להכניס את הטריילר כי רואים שם נשים כמובן...
אסור להעלות סירטי נשיםאולי תעלי בזיפ?
איך ייתכן שיש כאן כאלה שכותבות שיש להם את הטריילר של סלנטו 2יש לי את הטריילר של סלנטו 2
השאלה אם מותר פה להכניס את הטריילר כי רואים שם נשים כמובן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: