אשמח לדעת כמה זמן צריך להקציף ריצ' כדי שיהיה מספיק יציב לעבודה אך לא מידי נוקשה.
אני מקציפה רי'צ + חצי כוס מים ו2 כפות פודינג על המהירות הגבוהה ביותר
הרבה פעמים הריצ' יוצא מאוד נוקשה ואני בקושי מצליחה לעבוד איתו.
הכנתי השבוע את העוגה הזו, ולא הצלחתי לדייק בגלל הנוקשות של הריצ'.
יש איזה לו"ז מדויק כמה זמן ההקצפה צריכה להיעשות?
או מדד אחר שניתן לבדוק מתי הוא נוח לעבודה?
אני מקציפה רי'צ + חצי כוס מים ו2 כפות פודינג על המהירות הגבוהה ביותר
הרבה פעמים הריצ' יוצא מאוד נוקשה ואני בקושי מצליחה לעבוד איתו.
הכנתי השבוע את העוגה הזו, ולא הצלחתי לדייק בגלל הנוקשות של הריצ'.
יש איזה לו"ז מדויק כמה זמן ההקצפה צריכה להיעשות?
או מדד אחר שניתן לבדוק מתי הוא נוח לעבודה?