פרווה הקצפת ביצים

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהו פה אולי הסרטה איך מקציפים ביצים ויכול לשלוח לי בבקשה?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לאף אחד?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ואיך יודעים שהקצף מעולה? יש לך מקצף ידני? את עושה עם המקצף תנועות ערבוב?

(אני יודעת שאני בורה ועמת הארץ בנושא...)
 

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתוך אתר רגע מתוק

כשמקציפים חלבונים מומלץ להקפיד על כמה דברים עיקריים:

1. חשוב להשתמש בקערה יבשה ונקייה.
2. את הפרדת הביצים כדאי לעשות בעודן קרות, אך את החלבונים יש להביא לטמפרטורת החדר לפני ההקצפה.
3. מומלץ לשים לב שלא נפלה טיפת חלמון לתוך החלבונים בעת ההפרדה, משום שזה עלול לגרום לקצף לא לעלות.
4. כשמכינים עוגת טורט מקציפים את הביצים לדרגת קצף רך, שמאפשרת קיפול של חומרים יבשים בקלות יותר לתערובת לאחר מכן. קצף רך מתקבל כאשר בהפיכת הקערה יש תזוזה איטית של הקצף כלפי מטה והוא לא נוקשה לחלוטין.
5. כשמכינים מרנג עבור נשיקות או פבלובה חשוב להקציף את החלבונים עד לדרגת קצף קשה, שמתקבל לאחר 10 דקות לפחות של הקצפה מהירה. האינדיקציה לקצף קשה היא שכאשר הופכים את הקערה הקצף נשאר בתוכה ולא זז בכלל.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מקווה שאני אצליח, תודה רבה :)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה