תח"צ הקץ לאיחורי האוטובוסים במודיעין עילית

נישטא נייעס

משתמש פעיל
זה ממקור מוסמך?
וזה משהו ארצי או רק במודיעין עילית/קווים?
הקבלנים שהם הוציאו במשך כמה שנים במהלך השנה היו לא חוקים בעליל עכשיו הם נתפסו על זה ולא נשארה להם ברירה. הם לא יכולים יותר להביא קבלנים סתם כשמתחשק להם אלא רק לתגבור.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
נהג חרדי אמר לי בקווים
מקור - כן
מוסמך - לא בטוח;)
הקבלנים שהם הוציאו במשך כמה שנים במהלך השנה היו לא חוקים בעליל עכשיו הם נתפסו על זה ולא נשארה להם ברירה. הם לא יכולים יותר להביא קבלנים סתם כשמתחשק להם אלא רק לתגבור.
קשה לי להאמין שהם נתפסו, כי לא באמת ניתן להעלים כזה דבר.
בנוסף זה קורה בעוד חברות.
אז אולי משתנה המדיניות (או יותר נכון חוזרת למה שהיה בעבר) אבל מעניין אם יש לזה מקור מוסמך.

אופקים 1

משתמש מקצוען
מקור - כן
מוסמך - לא בטוח;)

קשה לי להאמין שהם נתפסו, כי לא באמת ניתן להעלים כזה דבר.
בנוסף זה קורה בעוד חברות.
אז אולי משתנה המדיניות (או יותר נכון חוזרת למה שהיה בעבר) אבל מעניין אם יש לזה מקור מוסמך.
נראה שיש כיום קצת יותר אכיפה בנושא קבלני משנה.

אני חושב שהבעיה העיקרית היא שהפעלה של קבלן משנה היא גם יותר זולה, גם המשרד משלם על זה תוספת, וגם יותר קשה לקנוס אותם במקרה של אי עמידה בכל מיני נהלים כמו דילוג על התחנות (כי אין רישום אם הם פתחו את הדלת בתחנה), או טענה של הנהג על עומסים (כי אין מצלמות בתוך האוטובוס) ועוד.

הגשתי בקשה באמצעות חופש המידע כדי להבין האם המשרד משלם תשלום מלא בתוספת של 200-400 ש"ח כפי שכתוב במכרזים גם כאשר הנסיעה לא בוצעה לפי הכללים הרשומים במכרז, וגם, האם הקבלן נדרש לשלם לנהגים שכר זהה לשכר המשולם באופן ישיר על ידי החברה וכיצד הדבר נאכף, ובאורח פלא הבקשה שלי לא זכתה להתייחסות.

בשביל שהכריח אותם לתת תשובה לשאלה, ובעצם לגרום להם להפסיק לשלם תשלום מיותר לחברות, ולגרום להם לפקח בצורה יותר סבירה על המפעילים אני צריך להגיש עתירה מנהלית לבית המשפט.

מכיון שאין לי ניסיון בדבר, אשמח אם בעל ניסיון בתחום יוכל לכוון אותי.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
בשביל שהכריח אותם לתת תשובה לשאלה, ובעצם לגרום להם להפסיק לשלם תשלום מיותר לחברות, ולגרום להם לפקח בצורה יותר סבירה על המפעילים אני צריך להגיש עתירה מנהלית לבית המשפט.

מכיון שאין לי ניסיון בדבר, אשמח אם בעל ניסיון בתחום יוכל לכוון אותי.
אולי @איצ'ה קו המידע ?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה