אשמח למתכון של הרוגעלךהאם טוב להקפיא רוגעלך מבצק עלים עם מילוי זיתים וגבינה בולגרית?
..
תודה!ברור שיותר טעים טרי, אבל ניתן להקפיא ולחמם אח"כ על הפלטה בתוך תבנית
תודהצריך לחמם ללא כיסוי זה יותר ישמור על הקריספיות של המוצר
והתחתית לא רטובה מהמלית?פילו יוצא טוב מההקפאה.
(עם הוראות חימום כמו שנכתבו פה)
מה שכן לפעמים העלה העליון מסתלסל בקצוות אחרי הקפאה.
(זה יכול לקרות גם סתם, אבל אחרי הקפאה זה יותר קורה)
אם תחממי על נמוך מאוד, ומקסימום תהפכי את המאפה באמצע זה אמור להיות בסדר.והתחתית לא רטובה מהמלית?
כנלתודה
ומה לגבי בצק פילו ממולא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: