עזרה הקפאת בצק עלים לאחר הכנתו (לדוגמא בורקס..)

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
האם טוב להקפיא רוגעלך מבצק עלים עם מילוי זיתים וגבינה בולגרית?
כמו כן, איך מגיב בצק פילו לאחר אפיה בהקפאה?
ואיך מומלץ להפשיר דברים אלו?
תודה מראש לעונות..
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
image.jpg
2 דקות הכנה..
4 מלאווח - מחלקת אותם ל8 חלקים (עם חותכן של פיצה)
על כל שמינית מניחה זית (ללא גרעין) וקובייה גבינה בולגרית..ומגלגלת לרוגעלך
וזהו.. ביצה , שומשום ואורגנו..
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פילו יוצא טוב מההקפאה.
(עם הוראות חימום כמו שנכתבו פה)
מה שכן לפעמים העלה העליון מסתלסל בקצוות אחרי הקפאה.
(זה יכול לקרות גם סתם, אבל אחרי הקפאה זה יותר קורה)
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פילו יוצא טוב מההקפאה.
(עם הוראות חימום כמו שנכתבו פה)
מה שכן לפעמים העלה העליון מסתלסל בקצוות אחרי הקפאה.
(זה יכול לקרות גם סתם, אבל אחרי הקפאה זה יותר קורה)
והתחתית לא רטובה מהמלית?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה