אני מקפיאה המון מבושל:
אני לא מצליחה להגיע לבישול כל יום...
עוף: כרעיים, כנפיים, עוף מוקפץ, שניצל [עדיף אפוי]
בשר: הודו, רולדה,
דגים: קציצות טונה, סול, סלמון
פסטות למינהם. אורז מלא. פתיתים.
מרקים מהמון סוגים: מרק ירקות, אפונה, עדשים,
לחמניות בטעמים [בצל, שום וכו']
פשטידות לסוגיהן [כמו שאמרו, לא פו"א]
סלטים לסוגיהם: טחינה, חצילים, קישואים וכו.
בצהרים: פותחים את המקפיא, שולפים קופסא או שתיים לפי הבחירה, הפשרה חימום ואכילה בתאבון!
חשוב:
להקפיא לאחר קרור האוכל
לאכסן סגור היטב ואטום
אם אפשר, אני אוהבת לבשל כמעט עד הסוף ולא לגמרי, כדי שהחימום של האוכל לאחר ההקפאה, יהיה הסוף של הבישול, ולא בישול לאחר בישול.
ולא לשכוח לרשום מה יש בתוך האריזה.
[אחי פעם טעם מנת גלידה אישית... מחלב אם...
]