נכתב ע"י miרי;n4987386:אסף מאוד מוכר,
נראה לי שאתו אתה יכול להיות רגוע...
בהצלחה!!!
כעיקרון אני לא עבדתי איתו אבל שמעתי עליו מחברות שהוא ממש מצוין... ולגבי המחירים שלו אפשר להיכנס ולחפש את מה שהוא מוכר ולראות אם הוא יקר או לא... ואני מכירה כמה בנות שעבדו איתו ואיך לומר בעדינות: הן לא מיליונריות.... אז נראה שזה בסדר...נכתב ע"י e.ch;n4987355:האקוסטיקה אני עובד עם יורם.
השאלה היא האם בשאר הדברים הוא גם טוב.
כי את כל הציוד הלכתי על אסף רטוביץ, מכירים?
נכתב ע"י חנילוש;n4991342:כעיקרון אני לא עבדתי איתו אבל שמעתי עליו מחברות שהוא ממש מצוין... ולגבי המחירים שלו אפשר להיכנס ולחפש את מה שהוא מוכר ולראות אם הוא יקר או לא... ואני מכירה כמה בנות שעבדו איתו ואיך לומר בעדינות: הן לא מיליונריות.... אז נראה שזה בסדר...
נכתב ע"י סולפג' solfege;n4995533:מהניסיון שלי, יורם אוהב "לעגל" מחירים (כלפי מטה) ומוסיף עוד מוצרים שלא היו בהצעת מחיר. יצאתי ממנו בהרגשה ממש טובה!!
ויורם מביא מכשירים של החברות הכי טובות (RME, ADAM,AKG,NEUMANN)
אסף מלמד מעולה!!!!
נכתב ע"י e.ch;n5001634:קיבלתי כבר את האקוסטיקה מיורם...
הוא רצה עוד 750 ש''ח על ''יעוץ''....
נכתב ע"י tadmit;n5005380:אני לא יודע איזה סוג של הקלטות אתם הולכים לעשות באולפן המדוגם שלכם. ולמען האמת זה לא תחום העיסוק הישיר שלי.
אבל מניסיון רב שנים עם מספר לא מבוטל של בעלי אולפנים, אני מרשה לעצמי לקבוע שההבדל באיכות התוצר בין אולפן לאולפן זה בעיקר מי שמתפעל את העסק.
לאיכות המוצרים יש השפעה זניחה על איכות התוצר הסופי.
אפשר היום בעלויות נמוכות מאוד להפיק תוצרים מעולים. וכמובן שצריך לדעת במה חשוב להשקיע ובמה לא. יש דברים שעולים הון והשפעתם על התוצר הסופי קטן עד מאוד.
בהצלחה
נכתב ע"י דייב;n5005031:תכלס כמה עלה כל העסק מא' ועד ת'
נכתב ע"י tadmit;n5005380:אני לא יודע איזה סוג של הקלטות אתם הולכים לעשות באולפן המדוגם שלכם. ולמען האמת זה לא תחום העיסוק הישיר שלי.
אבל מניסיון רב שנים עם מספר לא מבוטל של בעלי אולפנים, אני מרשה לעצמי לקבוע שההבדל באיכות התוצר בין אולפן לאולפן זה בעיקר מי שמתפעל את העסק.
אפשר היום בעלויות נמוכות מאוד להפיק תוצרים מעולים. וכמובן שצריך לדעת במה חשוב להשקיע ובמה לא. יש דברים שעולים הון והשפעתם על התוצר הסופי קטן עד מאוד.
בהצלחה
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: