הקלטת שיחה

להודות להלל

משתמש פעיל
יש מישהיא שיודעת, האם ישנה אפשרות להקלטת שיחות באופן קבוע הן בטלפון נייח והן בנייד?
כלומר, כל שיחה יוצאת או נכנסת נקלטת באופן אוטומטי ללא צורך בלחיצה על הקלטה וכו'
תודה

יוודית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש אפליקציה כזו לפלאפונים לא כשרים/תומכי כשר.

A052

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שי613;2140969:
ניתן דרך מספר אישי

הסבר; מספר וירטואלי אישי דרך חברת ימות המשיח בטלפון 0773137777 שלוחה 8.
לאחר מכן כל ההגדרות בהקשת #.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
ואיפה השיחות נשמרות?

יוסי לוי

משתמש צעיר
נכתב ע"י A052;2141049:

זה עובד ממש מצוין. מומלץ.

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זהירות מציטוטים!!

נכתב ע"י יוסי לוי;2141621:
זה עובד ממש מצוין. מומלץ.

עובד מצויין, אבל מפחיד לחשוב שלמישהו (ימות המשיח או מי שזה לא יהיה) יש גישה להקלטות של כל שיחות הטלפון שלי, כולל דברים חשובים שקורה שמוסרים טלפונית..

חצי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י מטאלי;2141636:
עובד מצויין, אבל מפחיד לחשוב שלמישהו (ימות המשיח או מי שזה לא יהיה) יש גישה להקלטות של כל שיחות הטלפון שלי, כולל דברים חשובים שקורה שמוסרים טלפונית..

גם סלקום וכל חברה יכולה להאזין לשיחות שלך, וגם גוגל יכול לראות את כל הסודות שאתה כותב במייל.
ואם אתה עדיין מפחד אז אותו שיחה שתפחד שימות המשיח יאזינו לזה, אל תדבר שמה..

ואגב.. לא נראה לי שימות המשיח שומרים עותק של השיחות שלכם, אין להם כסף מיותר לשלם על ענן שישמור את השיחות שלכם, זה מגיע למייל וזהו.

פסח יהודה

משתמש רשום
נכתב ע"י חצי;2141791:
גם סלקום וכל חברה יכולה להאזין לשיחות שלך, וגם גוגל יכול לראות את כל הסודות שאתה כותב במייל.
ואם אתה עדיין מפחד אז אותו שיחה שתפחד שימות המשיח יאזינו לזה, אל תדבר שמה..

ואגב.. לא נראה לי שימות המשיח שומרים עותק של השיחות שלכם, אין להם כסף מיותר לשלם על ענן שישמור את השיחות שלכם, זה מגיע למייל וזהו.

ההסבר לחשש של החוששים הוא ברור, לסלקום יש מליוני דק' ביום ומה פתאום שמישהו יעניין אותו השיחה שלי, לימות המשיח יש אולי מאות ביום ואולי פחות, מעבר לזה שזה משהו חרדי, כך שהסיכוי שזה יעניין אותם הוא גדול יותר, במיוחד שרק לחרדים יש סיבה להשתמש בזה, ובזה שמשתמשים דרכם ה"הוראת היתר" מהירה יותר...
וד.א. ענן זה לא משהו יקר ורוב הסיכויים שהחומר נשמר

A052

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י פסח יהודה;2141867:
ההסבר לחשש של החוששים הוא ברור, לסלקום יש מליוני דק' ביום ומה פתאום שמישהו יעניין אותו השיחה שלי, לימות המשיח יש אולי מאות ביום ואולי פחות, מעבר לזה שזה משהו חרדי, כך שהסיכוי שזה יעניין אותם הוא גדול יותר, במיוחד שרק לחרדים יש סיבה להשתמש בזה, ובזה שמשתמשים דרכם ה"הוראת היתר" מהירה יותר...
וד.א. ענן זה לא משהו יקר ורוב הסיכויים שהחומר נשמר

אתה נרשם רק לפי מס' טלפון, כך שרשמית חברת ימות המשיח לא יודעת אפילו מי אתה.
ואכן לא הייתי מציע להקליט דרכם שיחות אישיות, אלא רק שיחות עם חברות לצורך הוכחה עתידית וכדו'.

להודות להלל

משתמש פעיל
נכתב ע"י A052;2141049:

אני לא מצליחה להבין,
אשמח לקבל הסבר יותר מפורט.
מה הכוונה מספר אישי?

חצי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י מושי998877;2142115:
השירות מימות המשיח בתשלום?

לשיחות נכנסות לא.
לשיחות יצואות: לנייחים בחינם, לניידים הם נותנים רק 100 דקות בחינם וגם זה פג תופק כעבור 3 חדשים, אח"כ זה עולה כסף.

A052

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י ת'כלס;2142679:

מה לא חוקי? אסור לאדם להפנות שיחות דרך מס' אחר?
ולגבי הקלטת שיחות, מותר לאדם להקליט שיחות שהוא צד אחד מהם ללא הודעה לצד השני.

A052

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מושי998877;2143997:
ואם לא הבנתי משם
אפשר הסבר מפורט יותר?

בקצרה;
מקבלים מס' וירטואלי אישי, שכאשר אתם מתקשרים אליו אתם שומעים תקליט המודיע לכם לחייג את מס' הטלפון אליו אתם רוצים להתקשר. וכאשר אדם אחר מתקשר אליו השיחה מופנית למס' שהקים את הקו הוירטואלי.
ובהגדרות ניתן לשלוט על המס' המוצג בשיחה יוצאת האם הוא יהיה המס' הוירטואלי או המס' שהקים את הקו. וכן על הקלטות השיחות היוצאות והנכנסות, ועל אופן שליחת ההקלטות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה