תודה רבהפשש מטורף
אגב זה פלייבק אורגן לא מחשב...
תודה רבהפשש מטורף
באיזור שניה 38 יש שם איזה קטע עולה יורד שחסראיפה בדיוק? אשמח לפירוט זה. מאוד מאוד חשוב לי
בדקתי את זה היטב עם השיר וזה אותו הדבר מבחינת המנגינה...כלומר שהכינורות ושאר הכליםבאיזור שניה 38 יש שם איזה קטע עולה יורד שחסר
יתכן והתלבלבתי עם ההמשך ששם יש תוספת, השיר לא לפניי כרגעבדקתי את זה היטב עם השיר וזה אותו הדבר מבחינת המנגינה...כלומר שהכינורות ושאר הכלים
מפסיקים כזה ונשאר רק התופים....
אולי כי בשיר המקורי זה כלים אמיתיים לכן זה נשמע מלא יותר...
בבקשהשלח עוד חומרים במיוחד האהובים עלינו...(ישיבע בויס
אני תוך כדי שמיעה...בבקשה
שמו של מלך פלייבק פלוס שירה
הפלייבק לא כל כך מוצלח....אבל נחמד
טווווווווווב נתחיל מהתחלהההשלוש פתיחות בלבד ..לא כל השיר...
אשרי יושבי ...
אין כא-לוקינו
דע מה...
כן לקחתי מקצב מהאורגן עד כמה שאפשר דומה...אני תוך כדי שמיעה...
זה פלייבק נחמד?- אז וואו אתה באמת מקצועי, אהבתי תבאסים,ראיתי שקצת שיניתה משהוא במקצב..ובעיקר הקלידי פסנתר הקטנים באמצע שלמותתתתת
עבודה מצוינת עלה והצלח
גם כאן באשרי ודע מה השתשמתי במקצב בנוי לא שלי...נכון הקצב פחות דומה....טווווווווווב נתחיל מהתחלההה
א' אשרי יושבי- הגיטרה חשמלית וואוווו אין מילים נותן בראש כ"כ רוקי ויפה
ב' דע מה- הקצב זה שלך פחות נאמן למקור אבל ממש אהבתי ובעיקר את החשמלית...
ג' אין כאלוקינו- בתחילה איך שהמנגינה נכנסת יפה עם הקלידים ואח"כ התופים מדהים
וואו כ"כ כיף לשמוע ביצועים על שירים אהובים, ועוד של מישהוא שיודע מה שהוא עושה...נהניתי מאדדדדד מהכללל,
נ.ב. שמת לב שיש לאלי הרבה עניין עם גיטרות חשמליות ועם פסנתר?
תמיד טוב להתקדם...יש לך לאן לשאוף,לך תדע "עיבודי אלי גרסטנר הבא"?...כן לקחתי מקצב מהאורגן עד כמה שאפשר דומה...
בפלייבק אדיר כבר תופפתי בעצמי וניגנתי ליווי ידני ולא אוטומטי...
וואו ממש שומעים את זה באין כאלוקינו!!..מוצלח מאד,גם כאן באשרי ודע מה השתשמתי במקצב בנוי לא שלי...נכון הקצב פחות דומה....
אין כא-לוקינו זה הכל ידני ולא אוטומטי..
שמתי לב שיש לאלי את העניין עם הגיטרות והפסנתרים כן..זה מה שאהבתי בעיבודים שלו...
תודה רבהתמיד טוב להתקדם...יש לך לאן לשאוף,לך תדע "עיבודי אלי גרסטנר הבא"?...
וואו רציני? יוצא לך ממש מקצועי...תודה רבה
אני דבר ראשון שומע את השיר לפשוט מנגן איתו פעם תופים פעם גיטרות ואז אני ניגש להקלטות
שיר שהכרתי השבוע ממלכות הארץ..של ישיבה בויס כמובן
קטע קטן עם תיפוף ואחד עם גיטרות
הכרתי את השירים של ישיבה בויס בחורף באיזור חנוכה...תמיד הכרתי אותם אבל לא נכנסתי לשמוע את השיריםוואו רציני? יוצא לך ממש מקצועי...
אגב אתה די באיחור עם הכרת השיר ממלכות הארץ הוא ישןןןןןן
ואם אתה קצת יותר מעודכן אז ההוא ששר בקטע שביצעת זה יעקב מרדכי גרסטנר עם קולו המתבגר...
וואווו רק בחנוכה? מדהים כי אני ממש גדלתי עליהם, מכירה את כל השמות את כל המבצעים מי עושה מי, ממש פרטים חחחחחהכרתי את השירים של ישיבה בויס בחורף באיזור חנוכה...תמיד הכרתי אותם אבל לא נכנסתי לשמוע את השירים
שלהם...ומאז אני לא מפסיק...ואצלי אין שיר ישן או חדש..אם הוא שיר טוב אז לא משנה לפני כמה זמן הוא
כן אני יודע שזה הקול המתבגר שלו..קניתי את הדי וי די האחרון שלהם לפני כמה זמן והוא מופיע שם גם...
אגב יש לך הופעות מלאות שלהם?
לא, הכוונה שלי היתה למופעים הממש ראשונים שלהם,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: