בקורג 1000 באופציה הרגילה באיכות גבוההאיך הקלטת ?
ואיזה כלי זה ?
בקורג 1000 באופציה הרגילה באיכות גבוההאיך הקלטת ?
ואיזה כלי זה ?
של מי המקצבים ? וכמה מקצבים שומעים שם בקטע ההוא ?בקורג 1000 באופציה הרגילה באיכות גבוהה
שלי. ויש שם פתיחים ממקצב אחד ונגינה עצמה על מקצב שנישל מי המקצבים ? וכמה מקצבים שומעים שם בקטע ההוא ?
זה בעיה חדשה שלא הייתה לי בעברהרבה פעמים כשבונים מקצבים וכל מה שרוצים שיישמע עוצמתי - בדרך כלל הווליום עולה ועולה ובסוף אם תנסה לנגן עם המקצב החדש - סאונד שבא עם האורגן - תצטרך כנראה להגביה אותו עם אפקטים של הגברת קול
ממילא האורגן כשהוא מקליט לך באופן פנימי הקלטת MP3 הוא מכוון על הווליום הנמוך של האורגן,
כשמקליטים עליו דברים מוגבהים זה נכנס מהר לדיסטורשן
אצלי קבוע, הסט תופים אחרי שעבדתי עליו הוא יוצא מאוד מוגבר, אז כשאני מקליט שירים שקטים אז ההקלטה יוצאת בדרך כלל בסדרזה בעיה חדשה שלא הייתה לי בעבר
בכמה אתה מוכר את החומר הנ''ל?
מדהים. נגינה יפיפייה נעימה ומדויקתקצת להחיות את האשכול
מאוד יפה, איזה קורג יש לך?נוגן בל"ג בעומר בבית בלי הרבה השקעה ומחשבה, בשביל להכניס קצת אוירה.
PA 600מאוד יפה, איזה קורג יש לך?
לפי הקלרינט הנודע של 'לא יודע מי'...אהבתי שהיה ברור לך שזה קורג....
בדרייב https://drive.google.com/file/d/1muz-VTeB-GhUs3SJhwEkPU7bWiPfpeHj/view?usp=sharingביצוע לייב ל"שטר התנאים" של פריד, מתוך אירוע בשטח פתוח.
כדי להתרכז בשירה אני מנגן אקורדים בלבד, אבל בעלי אוזן מוזיקלית ישימו לב שיש כמה טוויסטים מקוריים בעלילה... (מבחינת מהלכים הרמוניים)
"שטר התנאים" (פריד) - בביצוע דוד בארי
הקלידן והזמר דוד בארי מבצע את הקלאסיקה "שטר התנאים"(לחן של יוסי גרין, מבוצע במקור ע"י אברהם פריד)באירוע יחודי שהתקיים בשעת לילה באמצע היער...להזמנות לשמחות ו...www.youtube.com
ביוטיוב פתוחנחסם, קובץ פורסם בציבור
יפה מאוד . נהנתי .טוב לא יודע איך לפרסם וידאו בדרך אחרת. הערוץ שלי מאושר בנטפרי, לא יודע מה לעשות לגבי מקומות אחרים
הנה הקטע לפחות באודיו, למי שחסום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: