מה פירוש יותר איכותית? זה ההקלטה הכי איכותית שהאורגן עושהפליז תעלה הקלטה יותר איכותית בשביל שנוכל לדעת באמת
ולגבי הסנר אי אפשר לשמוע זה רק להרגיש...
בכל אופן נגינה מהממת
מקצב בבסיסו של שמחה שפיץ עם מלא שינויים שלי (בעיקר בבאס ותיפוף)מקצב שלך או מהאורגנית?
כמה עולה המכשיר?
עכשיו בכל עוצמה יש כמה מכות...יפה מאד.
ראיתי שפרסמו את השינוי הזה בסנר. השאלה היא האם בגלל זה זה לא מתייחס לעוצמת הלחיצה?
כי עד עכשיו גם היו כמה דגימות על אותו סנר, אלא שהשינוי היה לפי עוצמת המגע.
זה הכי חשוב!הכל דגימות של האורגן, כן כולל התופים!!!
לדעתי לא נכון בכלל.זה הכי חשוב!
לפני שאתה בוחן סטים צריך לבחון את הסאונדים של הכלי עצמו !
על מה שילמת 18900?! הסאונדים חייבים להיות ברמה שתואמת למחיר הזה...
סטים זה להשלים את מה שאין בכלי..אבל אם בסופו של דבר משתמשים רק בהם ולא בכלי ..נמצא שאתה משלם על גוש מתכת עם כפתורים וכמה שיכלולים ( אמר את זה מעבד מקצועי על קורג) אבל העיקר חסר מן הספר..
דגימות אלקטרוניות בחיים לא יהיו ברמה של הדגימות שיש בשוק שזה דגימות של הפלאגינים הכי מקצועיים שיש,זה הכי חשוב!
לפני שאתה בוחן סטים צריך לבחון את הסאונדים של הכלי עצמו !
על מה שילמת 18900?! הסאונדים חייבים להיות ברמה שתואמת למחיר הזה...
סטים זה להשלים את מה שאין בכלי..אבל אם בסופו של דבר משתמשים רק בהם ולא בכלי ..נמצא שאתה משלם על גוש מתכת עם כפתורים וכמה שיכלולים ( אמר את זה מעבד מקצועי על קורג) אבל העיקר חסר מן הספר..
אז אתה אומר שתכלית הכלי והעיקר זה לא הסאונדים שיש בכלי? אתה קונה כלי רק בכדי שתוכל לדגום אליו?לדעתי לא נכון בכלל.
אתה משלם על כלי שיכול לעשות מה שאתה רוצה, מי שקצת מתעסק עם זה מבין שלדגום זה בכלל לא סיפור כזה גדול,
בpa5 הגדילו את המספר סמפלים שהאורגן יכול להוציא במקביל ל160, ב4 ובטיירוס 5 זה היה 128, זה היה המעלה הקריטית של הקורג על הימאה, כשהקורג עבר את ה128 (בערך בכל מקצב דאנס או פריילך שבנוי טוב) הוא יחסית השאיר את זה בסדר לעומת הטיירוס,
בג'ינוס יש 256!!! ובאמת שחשבתי שקורג יביאו ב5 לפחות כמו הגי'נוס.
כרגע עם האפס אפשרויות שיש בpa5 ועם האיטיות שלו הגינוס של ימאה זה הכלי הכי חזק שיש בשוק (גם לגינוס יש איזה בעיה של איטיות + תכנון גרוע של תפריטים)
אם כבר הזכרת... אני מתפלא למה החברות של האורגנים לא עושים סאונדים ברמה של פלאגינים ..שזה דגימות של הפלאגינים
אם לקורג ולטיירוס לא היה אפשרות להכניס דגימות הייתי מנגן על קטרון sd9אז אתה אומר שתכלית הכלי והעיקר זה לא הסאונדים שיש בכלי? אתה קונה כלי רק בכדי שתוכל לדגום אליו?
על זה אני מדבר..שם עוד איך שהוא הכלים שהחברה נותנת ממש טובים...גיטרות לייב ברמה וכוהייתי מנגן על קטרון sd9
ולמרות זאת אף אחד לא עובד איתו...על זה אני מדבר..שם עוד איך שהוא הכלים שהחברה נותנת ממש טובים...גיטרות לייב ברמה וכו
עדיין לא כמו הפלאגינים אבל בסדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: