דרוש מידע הקלה בנשימה

member

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שמן אתרי- אקליפטוס מקל מאד על הנשימה.
אנחנו מוסיפים קצת למכשיר אדים קרים (שעובר חיטוי יסודי לעיתים קרובות, להשמדת חיידקים שעלולים להצטבר בו)

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
שמן אתרי- אקליפטוס מקל מאד על הנשימה.
אנחנו מוסיפים קצת למכשיר אדים קרים (שעובר חיטוי יסודי לעיתים קרובות, להשמדת חיידקים שעלולים להצטבר בו)
איך עושים חיטוי?

אגב באקליפטוס אפשר לשימם במים רותחים ולהריח בזהירות.

member

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איך עושים חיטוי?

אגב באקליפטוס אפשר לשימם במים רותחים ולהריח בזהירות.
אנחנו מנקים את המיכל של המכשיר באקונומיקה ושוטפים היטב (זה מה שאנחנו עושים, לא לוקחים אחריות אם מישהו מחליט לעשות כמונו...)
ידוע לי שמשרד הבריאות מתנגד למכשיר אדים קרים, בגלל הסיכון הגבוה שיצטברו בו חיידקים מזיקים.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
אנחנו מנקים את המיכל של המכשיר באקונומיקה ושוטפים היטב (זה מה שאנחנו עושים, לא לוקחים אחריות אם מישהו מחליט לעשות כמונו...)
ידוע לי שמשרד הבריאות מתנגד למכשיר אדים קרים, בגלל הסיכון הגבוה שיצטברו בו חיידקים מזיקים.
נכון,
ההמלצה של משרד הבריאות היא בכלל לא להפעיל מכשירי אדים קרים

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
בגלל שהצטברו עדויות על 'מחלת הלגיונרים' שנגרמו בגלל מכשירי אדים, ואז יצאה ההוראה.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
עד גיל 200, בתנאי שחיים עד אז.
כדאי לדעת שאינהלציה הופכת יותר ויותר לתרופה של 'הדור הקודם', וכל רופאי הריאות ממליצים כיום על משאפים (בדרך כלל בשילוב עם צ'מבר).
יש כאלה שמתנגדים גם לזה,
בדיוק שמעתי מרופא ראות שלא לעשות לילד שמשתעל ישר משאפים או אינהלציה כי יש בזה גם נזק

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
יש כאלה שמתנגדים גם לזה,
בדיוק שמעתי מרופא ראות שלא לעשות לילד שמשתעל ישר משאפים או אינהלציה כי יש בזה גם נזק
זה מאד תלוי באיזה שיעול מדובר.
בסטרידור באמת לא ממליצים על משאפים אלא על כדורי בטנזול מומסים במים.
(ועל אוויר קר ושתיה חמה).

יעקב אב

משתמש מקצוען
כדאי לדעת שאינהלציה הופכת יותר ויותר לתרופה של 'הדור הקודם', וכל רופאי הריאות ממליצים כיום על משאפים (בדרך כלל בשילוב עם צ'מבר).
היו רופאים מומחים שהמליצו לנו דווקא אינהלציה ולא משאף.
גם בבתי חולים משתמשים באינהלציה.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
היו רופאים מומחים שהמליצו לנו דווקא אינהלציה ולא משאף.
בבתי חולים כבר בקושי משתמשים באינהלציה (ונכון- גם לא מדי במשאפים)
רופא ראות בבית חולים לא נתן לבן שלי שהיה מאושפז עם דלקת ראות אינהלציה בטענה שיש לזה גם הרבה נזקים...

sherit

משתמש פעיל
צילום מקצועי
תלוי במקרה הספציפי אם מדובר בחולה ראות כרוני מטפלים במשאפים
אמרה לי רופאה בכירה במחלקת ילדים שהסיבה שמשתמשים באינהלציות זה כי אין להם מספיק צ'מברים....
ילדים חולים כרוניים שמביאים את הצ'מבר מהבית הם מעדיפים להחליף למשאף....
וזה רק לוונטולין

בסטרידור באמת לא ממליצים על משאפים אלא על כדורי בטנזול מומסים במים.
רק כשיש החמרה זמנית מטפלים בבטנזול אך כמניעתי קבוע נותנים משאפים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה