תותית מפונקת
משתמש מקצוען
עד איזה גיל אפשר לעשות אינהלציה?
בכל גיל,מקפיצה
מישהו יכול לעזור לי?
בבקשה...זה חשוב
איך עושים חיטוי?שמן אתרי- אקליפטוס מקל מאד על הנשימה.
אנחנו מוסיפים קצת למכשיר אדים קרים (שעובר חיטוי יסודי לעיתים קרובות, להשמדת חיידקים שעלולים להצטבר בו)
אנחנו מנקים את המיכל של המכשיר באקונומיקה ושוטפים היטב (זה מה שאנחנו עושים, לא לוקחים אחריות אם מישהו מחליט לעשות כמונו...)איך עושים חיטוי?
אגב באקליפטוס אפשר לשימם במים רותחים ולהריח בזהירות.
נכון,אנחנו מנקים את המיכל של המכשיר באקונומיקה ושוטפים היטב (זה מה שאנחנו עושים, לא לוקחים אחריות אם מישהו מחליט לעשות כמונו...)
ידוע לי שמשרד הבריאות מתנגד למכשיר אדים קרים, בגלל הסיכון הגבוה שיצטברו בו חיידקים מזיקים.
אדים חמים יותר גרוע!אז מה ההמלצה אדים חמים?
לי אמרו כמה רופאיםאז מה ההמלצה אדים חמים?
עד גיל 200, בתנאי שחיים עד אז.עד איזה גיל אפשר לעשות אינהלציה?
בגלל שהצטברו עדויות על 'מחלת הלגיונרים' שנגרמו בגלל מכשירי אדים, ואז יצאה ההוראה.ידוע לי שמשרד הבריאות מתנגד למכשיר אדים קרים, בגלל הסיכון הגבוה שיצטברו בו חיידקים מזיקים.
כון,בגלל שהצטברו עדויות על 'מחלת הלגיונרים' שנגרמו בגלל מכשירי אדים, ואז יצאה ההוראה.
יש כאלה שמתנגדים גם לזה,עד גיל 200, בתנאי שחיים עד אז.
כדאי לדעת שאינהלציה הופכת יותר ויותר לתרופה של 'הדור הקודם', וכל רופאי הריאות ממליצים כיום על משאפים (בדרך כלל בשילוב עם צ'מבר).
זה מאד תלוי באיזה שיעול מדובר.יש כאלה שמתנגדים גם לזה,
בדיוק שמעתי מרופא ראות שלא לעשות לילד שמשתעל ישר משאפים או אינהלציה כי יש בזה גם נזק
היו רופאים מומחים שהמליצו לנו דווקא אינהלציה ולא משאף.כדאי לדעת שאינהלציה הופכת יותר ויותר לתרופה של 'הדור הקודם', וכל רופאי הריאות ממליצים כיום על משאפים (בדרך כלל בשילוב עם צ'מבר).
בבתי חולים כבר בקושי משתמשים באינהלציה (ונכון- גם לא מדי במשאפים)היו רופאים מומחים שהמליצו לנו דווקא אינהלציה ולא משאף.
גם בבתי חולים משתמשים באינהלציה.
מעניין לשאול מתי, כי זה שינוי שאני רואה ממש בתקופה האחרונה.היו רופאים מומחים שהמליצו לנו דווקא אינהלציה ולא משאף.
גם בבתי חולים משתמשים באינהלציה.
תלוי במקרה הספציפי אם מדובר בחולה ראות כרוני מטפלים במשאפיםגם בבתי חולים משתמשים באינהלציה.
רק כשיש החמרה זמנית מטפלים בבטנזול אך כמניעתי קבוע נותנים משאפיםבסטרידור באמת לא ממליצים על משאפים אלא על כדורי בטנזול מומסים במים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: