שאלתי חבר שעובד כקלדן:אשמח לעוד תשובות - מה תכלס מקובל כיום בשוק?
אצלך זה קטנונית (רק 3 ש"ח) אבל אצל המשכיר זה 3 ש"ח כפול עשרות פעמים.זה עדיין נראה לי סוג של היצמדות לקטנוניות (מזכיר לי משום מה את ההוא שהשכיר לי רכב לשבת ואחרי כל חשבון התשלום ביקש לחשב גם את הדלק שהשתמשתי מתחנת הדלק עד הבית (כ 3 ש"ח...).
גם אם נניח שהוא משכיר את הרכב כל שבוע לשבת ומקבל על זה 147 ש"ח במקום 150 ש"ח.אצלך זה קטנונית (רק 3 ש"ח) אבל אצל המשכיר זה 3 ש"ח כפול עשרות פעמים.
כן אבל גם @TzipiR מציין כי זה בקשה חד פעמית, אז אם נחשב ממוצע של 10 ש"ח להקלדת עמוד וחצי ש"ח להדפיס אותו בחדר מחשבים הכי יקר שבאזורך, אז אני הייתי עושה את זה בשביל שירות וטעם טוב, ואדרבה, ככל שכמות הדפים עולה, והאדם שילם על זה יותר ארצה יותר 'לפנק' אותו.במיוחד שזה באמת יוצא כמות רצינית
ואם נדפיס לכל אחד את כל החומר בחינם זה ממש לצאת בהפסדים (דפים, טונר, בלאי של המכונה וכו' וכו')
היגיון מושלם!אני לא מבין למה אתה מסתכל על 20 ש"ח של הקלדנית כקטנוניות ולא על 20 שקלים שלך כקטנונית, (ובפרט להפוך את זה כנושא להשפיל לפגוע ולבזות את הקלדניות)
בהודעה הראשונה שלך ה1000 שקל היו רק משל (נניח) והנה תוך כנה הודעות זה כבר הפך למעשה שהיה.
הם מעדיפים לקוחות עם ראש גדול ולא קטנוניים.היגיון מושלם!
רק שהוא לא מביא לקוחות.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: