שלום חברים יקרים,
למי שלא יודע לאחרונה השקתי קורס לבניית אתרים שעבדתי עליו למעלה מחצי שנה:
עכשוי הגיע הזמן להתחיל לקדם אותו ולבנות את הנוכחית הדיגיטלית עבור העסק ואני משתף אתכם בהתהליך.
הקורס השקוף יהיה סדרה של סרטונים שבהם אני מלמד אתכם כל מה שאני יודע.
הפרק הראשון מתחיל עם פתיחת עמוד פייסבוק למתקדמים והדרכה בחינם של שעה וחצי.
במסגרת הפרק אנחנו הולכים לפתוח ביחד עת העמוד הבא וללמוד איך להגדיר את העמוד, ליצור פוסטים, לפתוח חנות בפייסבוק ועוד...
בפרקים הבאים נפתח פרופיל בכל שאר פלטפורמות המדיה החברתית ונלמד גם איך לפרסם באופן ממומן בגוגל ובפייסבוק.
אתם מוזמנים לצפות בהדרכה הראשונה בעמוד מתחת ובעמוד הזה יופיעו גם עדכונים על סרטונים חדשים:
מדובר על הפרק הראשון אז למי שצופה בהדרכה מההתחלה ועד הסוף אשמח לפיידבק והצעות לשיפור עבור הסרטונים הבאים.
דרך אגב הסרטון הועלה ליוטיוב,
למי שיש חסימות ליוטיוב לצערי אין לי דרך אחרת לעזור אבל אם יש מישהו שיכול להוריד את הפרק ולהעלות אותו למקור אחר שפתוח לקהל החרדי אז יש אישור ממני.
למי שלא יודע לאחרונה השקתי קורס לבניית אתרים שעבדתי עליו למעלה מחצי שנה:
וורדפרס Beginner קורס בניית אתרים למתחילים - WP סקול
קורס וורדפרס Beginner יאפשר לכם ללמוד כל מה שאתם צריכים לדעת על בניית אתרים בוורדפרס. כנסו עכשיו לצפייה בקורס המקיף בארץ עם למעלה מ-200 שיעורים.
wp-school.co.il
עכשוי הגיע הזמן להתחיל לקדם אותו ולבנות את הנוכחית הדיגיטלית עבור העסק ואני משתף אתכם בהתהליך.
הקורס השקוף יהיה סדרה של סרטונים שבהם אני מלמד אתכם כל מה שאני יודע.
הפרק הראשון מתחיל עם פתיחת עמוד פייסבוק למתקדמים והדרכה בחינם של שעה וחצי.
במסגרת הפרק אנחנו הולכים לפתוח ביחד עת העמוד הבא וללמוד איך להגדיר את העמוד, ליצור פוסטים, לפתוח חנות בפייסבוק ועוד...
WP-School - בית הספר לוורדפרס קורס בניית אתרים
WP-School - בית הספר לוורדפרס קורס בניית אתרים. 168 לייקים · 3 מדברים על כך. הקורסים המקיפים והטובים ביותר בארץ ללימוד בניית אתרים
www.facebook.com
בפרקים הבאים נפתח פרופיל בכל שאר פלטפורמות המדיה החברתית ונלמד גם איך לפרסם באופן ממומן בגוגל ובפייסבוק.
אתם מוזמנים לצפות בהדרכה הראשונה בעמוד מתחת ובעמוד הזה יופיעו גם עדכונים על סרטונים חדשים:
הקורס השקוף - איך לקדם את העסק שלך בעצמך - YYDevelopment
בחצי שנה האחרונה עבדתי מאוד קשה כדי ליצור את הקורס האינטרנטי הכי מקיף בארץ ללימוד בניית אתרים. בקורס השקוף אני מצרף אתכם לתהליך של איך אני מקדם אותו.
www.yydevelopment.co.il
מדובר על הפרק הראשון אז למי שצופה בהדרכה מההתחלה ועד הסוף אשמח לפיידבק והצעות לשיפור עבור הסרטונים הבאים.
דרך אגב הסרטון הועלה ליוטיוב,
למי שיש חסימות ליוטיוב לצערי אין לי דרך אחרת לעזור אבל אם יש מישהו שיכול להוריד את הפרק ולהעלות אותו למקור אחר שפתוח לקהל החרדי אז יש אישור ממני.