"הקוד היצירתי"

inspiration

משתמש צעיר
יש למישהו אולי למכור לי יד שניה? הספר אזל מהחנויות מזמן.וכבר לא מוצע למכירה. תודה!!!

גרפיks

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איזה השפעה ישירה מה'פנורמה' :)
גם אני מעוניינת

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
הפורמה

כבי רוזן

משתמש רשום
יש לי את הספר 'הקוד היצירתי' מאת נועם מנלה. הוא מצוין ומוסיף, נותן קווי חשיבה יצירתיים, אבל לדעתי לא חובה לכל בעל מקצוע להחזיקו בבית. קודם כל- כי רובו פירוט של דוגמאות, ואיננו מלא תוכן מהסוג שצריך לרענן מדי תקופה, אלא המשמעות היא לתפוס את 'הקוד'. בנוסף הוא מלא בעייתיות, בעיקר צריך להיזהר מהילדים שלא ייחשפו - הן לתמונות והן לתוכן הכתוב. הספר שברשותי נקי ומצונזר- כולל תלישת דפים וקשקושים שחורים. זכיתי בו בפרס במהלך הלימודים, והושיבו מזכירה מיוחדת לצנזר לי אותו. ניתן להשאיל ממני את הספר לתקופה קצרה בעלות של 35 ש"ח- לקרוא ולהחכים מספר 'נקי', שלמרות היותו מצונזר יתכן שאעיף אותו מהבית כשהילדים יגדלו...
למעוניינים- נא לפנות באישי

inspiration

משתמש צעיר
תודה לך!!! ובעיקר על הפירוט.
אני מכירה היטב את הספר. יש לי אותו בבית מושאל. אבל אני רוצה לקנות אותו בכל אופן.
את צודקת בכל מילה לגבי הצינזור שהוא חובה.

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בדיוק היום התקשרתי לסטימצקי. הם אמרו שנגמר ואפשר להזמין
והם אמרו לי שיזמינו לי אותו לעוד שבועיים.

kopi

משתמש רשום
מרים שרביט הגיעה איתו להסכם של מכירת הפי די אף.
תבררי דרך סיעור מוחות איך תוכלי לקבל זאת.

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י kopi;1844433:
מרים שרביט הגיעה איתו להסכם של מכירת הפי די אף.
תבררי דרך סיעור מוחות איך תוכלי לקבל זאת.
אבל אין כמו ספר פיזי שאפשר בשעות הפנאי לשבת ולקרוא. כי אחרי הכל, בגלל השעות הרבות שאנו על המחשב, כמה אפשר עוד לשבת עליו....?

kopi

משתמש רשום
נכתב ע"י racheligraf;1844473:
אבל אין כמו ספר פיזי שאפשר בשעות הפנאי לשבת ולקרוא. כי אחרי הכל, בגלל השעות הרבות שאנו על המחשב, כמה אפשר עוד לשבת עליו....?

נכון, אבל יש לך אופציה להדפיס...

IQ

משתמש צעיר
שימו לב: לא רק התמונות בעייתיות, גם התוכן הכתוב בעייתי מאד מאד - הוא נגוע בכפירה של ממש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה