נכתב ע"י EC;1434812:זה מה שפורסם מאת הרב מנדל פוקס:
מי אמר לך שלא פרסמו את אותו מכתב שוב?נכתב ע"י מיליארד;1434929:פשוט לא יאומן ההוצאה מההקשר...
המכתב פורסם בערב שבת אחרי שנרצח הנער הערבי משועפט ואחרי שנחטפו שלושת הנערים
היו התראות חמות על נסיונות חטיפה מכפרי האזור...
הפסק היה לשבת ההיא בלבד
פרסום המכתב עכשיו יכול לגרום למכשול!!
מן הראוי להסיר הודעה זו
נכתב ע"י קקטוס;1434797:טוב
אין לי כח להסביר למה לא יהיה כזה חוק
שיקולים של קואליציה ואופוזיציה...
וגם פרקטיקה, יעילות מול צורך, ועוד.
ואם יש לי גז פלפל בפגז', איך בדיוק אני אגיע אליו?
(ד"א בצה"ל כל חיילת חייבת ללכת עם תרסיס גז מדמיע לכל מקום.)
אתם לא רציניים,נכתב ע"י EC;1434777:מדוע?
נכתב ע"י פוינט ק גת;1434910:באחת הישיבות בירושלים, אתמול לפנה"צ -כמה שעות אחרי הפיגוע, עובד ערבי התעצבן על אחד הבחורים והתחיל להכות אותו מכות רצח ממש. שאר הנוכחים ניסו בגופם לעצור אותו, אפילו שוטרים כבר הספיקו להגיע, אבל הוא הצליח להתגבר על כולם והמשיך לרדוף ולהכות את אותו בחור אומלל.
הסיפור הסתיים כשפתאום הופיע בחור צעיר, ובלי להתבלבל הוציא מהכיס גז מדמיע, שפריץ אחד והערבי דידה החוצה...
נכתב ע"י ויזואל;1435242:אגב הסיפור התחיל בזה שהבחור (תושב הר נוף) הטיח בערבי כוס קפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: