בריאות הצילו- סינוסיטוס בהריון

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
גם אני סובלת הרבה
יש שטיפה מיוחדת לאף
1728216768667.png

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
תרופת סבתא- חומץ תפוחים
לקחת כף מעורבת במשהו אחר לטשטש את הטעם, שלוש פעמים ביום. המון פעמים עוזר
תנסי לא יועיל לא יזיק...

מירי עוס

משתמש מקצוען
גם לי קרה באחד ההריונות. הסיבה שלא עובר כי הגוף מלא בנוזלים יותר מהרגלו(פנים מעט נפוחות, בצקות וכו), חלק מהנוזלים סותמים גם את מערכת הסינוסים.
מה שעזר לי היה שטיפות מי מלח עם דבר שנראה כמין שופר- המים נכנסים בצד אחד, ויוצאים בשני.
ניתן למצוא בבתי מרקחת.

כזה:
1728235634899.png

נערך לאחרונה ב:

שרה 2020

משתמש פעיל
לי היה גם בסוף ההריון ברמה שלא יכולתי להוריד את הראש למטה מרוב כאבים
התייעצתי עם נטורופתית והיא המליצה לי מים עם חצי לימון 4 פעמים ביום + צמחים שמסלקים ליחות מהגוף
אם תירצי מס' אתן לך
תוך 3 ימים הקלה משמעותית
אם ניסית הכל תנסי גם את זה לא תפסידי בטוח
ניסית רפלקסולוגיה?

ממתינה לישועה

משתמש צעיר
מה שעזר לי היה שטיפות מי מלח עם דבר שנראה כמין שופר- המים נכנסים בצד אחד, ויוצאים בשני.
עזר לך לגמרי ?
התייעצתי עם נטורופתית והיא המליצה לי מים עם חצי לימון 4 פעמים ביום + צמחים שמסלקים ליחות מהגוף
אני יכולה לנסות מים עם לימון. צמחים שמסלקים ליחה- קניתי תרופה הומופאטית, לא משתמשת איתה כי כתוב שהיא עם אלכוהול, ושמרתי כל ההריון מטיפת אלכוהול, ולא בא לי לקחת בסוף... מאד מעניין אותי אם זה עזר לך לגמרי.
ניסית רפלקסולוגיה?
כן.

ותודה לכולם על העצות, אני אנסה לשיים, ובעז"ה מספיק לי שמשהו אחד יצליח לי.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני יכולה לנסות מים עם לימון. צמחים שמסלקים ליחה- קניתי תרופה הומופאטית, לא משתמשת איתה כי כתוב שהיא עם אלכוהול, ושמרתי כל ההריון מטיפת אלכוהול, ולא בא לי לקחת בסוף... מאד מעניין אותי אם זה עזר לך לגמרי.
לדעתי תבדקי את כמות האלכוהול שיש שם, כי יש כמות שמותרת במיוחד לקראת סוף ההריון
ואם זה יכול להקל עלייך אז חבל שתסבלי סתם.

ממתינה לישועה

משתמש צעיר
כתוב לי שיש 30% בנפח ומוהלים את הטיפות בכוס עם מעט מים. מה זה אומר ? אני בורה בנושא. אין לי מושג בזה.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כתוב לי שיש 30% בנפח ומוהלים את הטיפות בכוס עם מעט מים. מה זה אומר ? אני בורה בנושא. אין לי מושג בזה.
אני לא מבינה מספיק
הייתי שואלת את המרכז הטטרולוגי או שואלת רופא האם יש בעיה להשתמש בזה בהריון.

תהילתית

משתמש מקצוען
גם לי היה גם בהריון וגם לא (אני ממש רגישה זה מתפרץ בד"כ בזמני עומס ולחץ)
לי זה בא כל תקופה אני לוקחת אוגמנטין (מוקסיפן לא מזיז לי)
5 ימים אחרי הלידה אושפזתי מרב כאבים!!!
אבל ב"ה עבר.
לידה קלה
והרבה בריאות.
עברתי את זה הרבה בכמה הריונות.
אכן, רק אוגמנטין! ואם הרופא נותן מוקסיפן אני מתעקשת שיחליף.(מותר בהריון)
רפואה שלימה!!לידה קלה !

יעל.ב.

משתמש פעיל
תנסי לעשות חדר מלח- למלא קערה בחצי קילו מלח גס ומים רותחים, לערבב וז לשים את הראש קרוב לקערה- אבל לא מידי קרוב שלא יהיה כוויה עם מגבת שמכסה את הראש והקערה ויוצרת מין חדרון, לנשום את האויר ל5 דק' ולהוציא את הראש לכמה דק', תחזרי על זה כמה פעמים.

אנו שמעתי לעשות כנ"ל, רק לא עם מלח , אלא מים רותחים עם תמצית מנטה או אקליפטוס ....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה