עזר לך לגמרי ?מה שעזר לי היה שטיפות מי מלח עם דבר שנראה כמין שופר- המים נכנסים בצד אחד, ויוצאים בשני.
אני יכולה לנסות מים עם לימון. צמחים שמסלקים ליחה- קניתי תרופה הומופאטית, לא משתמשת איתה כי כתוב שהיא עם אלכוהול, ושמרתי כל ההריון מטיפת אלכוהול, ולא בא לי לקחת בסוף... מאד מעניין אותי אם זה עזר לך לגמרי.התייעצתי עם נטורופתית והיא המליצה לי מים עם חצי לימון 4 פעמים ביום + צמחים שמסלקים ליחות מהגוף
כן.ניסית רפלקסולוגיה?
לדעתי תבדקי את כמות האלכוהול שיש שם, כי יש כמות שמותרת במיוחד לקראת סוף ההריוןאני יכולה לנסות מים עם לימון. צמחים שמסלקים ליחה- קניתי תרופה הומופאטית, לא משתמשת איתה כי כתוב שהיא עם אלכוהול, ושמרתי כל ההריון מטיפת אלכוהול, ולא בא לי לקחת בסוף... מאד מעניין אותי אם זה עזר לך לגמרי.
אני לא מבינה מספיקכתוב לי שיש 30% בנפח ומוהלים את הטיפות בכוס עם מעט מים. מה זה אומר ? אני בורה בנושא. אין לי מושג בזה.
עברתי את זה הרבה בכמה הריונות.גם לי היה גם בהריון וגם לא (אני ממש רגישה זה מתפרץ בד"כ בזמני עומס ולחץ)
לי זה בא כל תקופה אני לוקחת אוגמנטין (מוקסיפן לא מזיז לי)
5 ימים אחרי הלידה אושפזתי מרב כאבים!!!
אבל ב"ה עבר.
לידה קלה
והרבה בריאות.
תנסי לעשות חדר מלח- למלא קערה בחצי קילו מלח גס ומים רותחים, לערבב וז לשים את הראש קרוב לקערה- אבל לא מידי קרוב שלא יהיה כוויה עם מגבת שמכסה את הראש והקערה ויוצרת מין חדרון, לנשום את האויר ל5 דק' ולהוציא את הראש לכמה דק', תחזרי על זה כמה פעמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: