אאח, עם ישראל רחמנים בני רחמנים, נדיבים בני נדיבים. מי כעמך ישראל, נתבעים ונותנים!!
נכתב ע"י איציק כרמי;2324874:איי איי איי
"אין אנחנו מפסיקים להודות"
(הטעות במקור)
נכתב ע"י איש שמח;2324323:ואם כבר התרמת חירום....
יש מקרים יותר דחופים...
מתי ארה"ב נקראים לקלפי! הצילו את חסיד אומות העולם ויקיר הפורום! אל תתנו לו ליפול בסערת הספירה החוזרת של קולות מישיגן ופנסלבניה!
נצלו את זכותכם הדמוקרטית להצביע פעמים, ושלוש, ועשר...
אל תנו לה להגיע לבית הלבן!
כל הכבוד על הקמפיין....נכתב ע"י דונלד טראמפ;2325028:כבר 603!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י מוטי נאה;2323171:לאחרונה אחרי בקשות מצידי שודרג הניק שלי והפך להיות מהלל נאה, למוטי נאה...
אליה וקוץ בה.
אם קיבלתם באחת מ4,447 הודעותיי תודה ממני? היא נמחקה!
אני שקיבלתי אלפי תודות? בעשרות אשכולות מתוכם גם חילקתי אלמנטים מאוצרותיי... הכל נמחק...
לכאורה בלתי הפיך.
אבל אולי לא. הדבר טעון בדיקה, אני מתאר לעצמי שכמות גדולה של צלצולים יגרמו למי שצריך לבדוק את הנושא לבדוק.
עוד משהו... אם אתם יכולים להוסיף מילה או שתיים בכדי שהאשכול לא ישקע בתהום הנשיה. זה יתן פוש
ולא יכולתי בלי קופירייטינג, כוס הקפה המשומש חוזר לפעולה
נכתב ע"י pinati;2323520:הקופירייטר שלפניכם חשב הרבה איך לומר - החלפתי שם. בצורה יותר נחמדה
נראה לי ששיחה עם אחד המנהלים יכולה להחזיר יותר ממה שהיה...
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2325818:אוחזים ב־862!!! האתגר - לעבור את ה־1000 כמה שיותר מהר!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: