מידע שימושי הצילו - לא מצליחה להיכנס למייל!!!! מה עושים......

----------

משתמש מקצוען
כן כמה פעמים קיבלתי הודעה קולית. אני רק לא זוכר איך מגדירים את זה שיכגיע בהודעה קולית, אני ינסה לבדוק.

אני וביתי

משתמש מקצוען
אני בעבר ניסתי לשחזר סיסמא על ידי הטלפון במחשב אחד לא נתן לי אופציה של הודעה קולית ובמחשב אחר נתן הודעה קולית, יתכן שזה משנה איזה דפדפן.

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען

משהקפלן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
איך?
חוץ מזה שכל אחד גם יכול לקנות פלאפון חדש וזה לא מוריד מהרמה של הכשרות שיש לו בטלפון
לאדם נורמטיבי זה מצוין. אבל למי שבכל זאת נמשך לחלק הבהמי שלו, ילך לטכנאי והוא כבר יוכל לשנות לו גרסה.

תתתתתתתתתת

משתמש צעיר
יואו............
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maya nana the one

משתמש רשום
לא יודעת אם ענו לך כבר, אין לי כוח לקרוא את כל השרשור...
אז ככה תיכנסי לדפדפן חלון פרטי- או inprivate- אם יש לך כתובת וסיסמא יכנס לך בלי בעיות...
ככה לגבי כל מי שרוצה להיכנס לחשבון לא במחשב הרגיל -להיכנס מדפדפן חלון פרטי- ואז אין בעיה...בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה