----------
משתמש מקצוען
כן כמה פעמים קיבלתי הודעה קולית. אני רק לא זוכר איך מגדירים את זה שיכגיע בהודעה קולית, אני ינסה לבדוק.
אני לא יודע יש לי טלפון C2 סופר כשר וכשאני מבקש סיסמה של ג'ימייל אני מקבל SMS לטלפוןאיך אני עושה את זה?
כהודעת טקסט או שהודעה קולית?SMS לטלפון
היום הכל יש....איך יכול להיות טלפון כשר שמקבל הודעות טקסט?
היום הכל יש....
נכון..כשר זה לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא יודע זה מקבל הודעות רק מגי'מיילאיך יכול להיות טלפון כשר שמקבל הודעות טקסט?
לא נכון כמו שכתבתי זהו תומך כשר אם סים כשר אין לי מצלמה/וידאו/משחקים הכל חסוםכשר זה לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תומך כשר זה לא כשר. אפשר בקלות לשנות גירסה ואז יש הכל בפניםלא יודע זה מקבל הודעות רק מגי'מייל
לא נכון כמו שכתבתי זהו תומך כשר אם סים כשר אין לי מצלמה/וידאו/משחקים הכל חסום
מעולה. אבל עדיין יש דרכים נוספות, אלא שאינם זמינות למשתמש הרגיל.תלוי מה הרמה של הכשרות במכשיר שלי שברו את האופציה לחבר את הטלפון למחשב כך שאי אפשר לעשות כלום
לאדם נורמטיבי זה מצוין. אבל למי שבכל זאת נמשך לחלק הבהמי שלו, ילך לטכנאי והוא כבר יוכל לשנות לו גרסה.איך?
חוץ מזה שכל אחד גם יכול לקנות פלאפון חדש וזה לא מוריד מהרמה של הכשרות שיש לו בטלפון
לפעמים מדובר בבחור שלא יכול לקנות מה שבא לו. בכל אופן יש חברים וסביבה, ולא כל מכשיר אפשר להוציא מהכיס.אז אדם כזה יכול גם לקנות פלאפון חדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: