אבא של ...
משתמש פעיל
כשאני נעקצתי כילד אמרו לי אתה רואה כמה שאתה מתוקואני לא אוכלת יותר מתוק מהגברים בבית...
כשאני נעקצתי כילד אמרו לי אתה רואה כמה שאתה מתוקואני לא אוכלת יותר מתוק מהגברים בבית...
כשאני נעקצתי כילד אמרו לי אתה רואה כמה שאתה מתוק
ואני לא אוכלת יותר מתוק מהגברים בבית...
אלא אם גם היתושות הכריזו על דיאטת ירקות
אפרופו ריח כביסה מלוכלכת מושכת יתושיםאין קשר דם מתוק או לא-זה פשוט סוג או כמות (את מי הם מריחים יותר או פחות)
והקיר מתלכלך מדם....מניסיון.. הרגתי ככה אינספור יתושים ואם את מכוונת נכון הוא לא ישרוד את זה.
אם מנקים עם מגבון מיד לא נשאר סימןוהקיר מתלכלך מדם....
לכן מעדיף מחבט, מהיר, נקי, ומשטח גדול שמצמצם אפשרות בריחה.
ממש מענייןמתוך אתר מחקרי
ולמה לא לעבוד עם המחבט?אם מנקים עם מגבון מיד לא נשאר סימן
מצאתי את זה כתוב באתר הזהסתם מעניין איזה אתר?
כי לא מרגישים ככה את הנקמהולמה לא לעבוד עם המחבט?
לא ניסיתיולמה לא לעבוד עם המחבט?
בלת’’ק.
תתאמני על להרוג אותם בעצמך.
הפרקטיקה כאן היא מהירות ועל זה צריך להתאמן. אם יש יתוש על קיר/ארון/כל משטח אחר, את פשוט נותנת דפיקה מהירה במקום! אבל מהירה מאד.
תנסי לתת מכה על הקיר, ואז מכה יותרמהירה, ואז עוד יותר, והמהירות הכי גבוהה שתצליחי להגיע אליה היא המהירות הנדרשת לחיסול יתוש.
מניסיון.. הרגתי ככה אינספור יתושים ואם את מכוונת נכון הוא לא ישרוד את זה.
כשהוא באוויר אפשר לנסות לתפוס אותו.
בהצלחה!
היו לנו כאלו.בלת"ק
יש לקנות מכשיר רעש ליתושים
מוציא רעש שבני אדם לא שומעים
ואין בעיה לשים גם ליד מיטות
תאמת זה עוזר!עצה שעבדה לי בצורה הזויה,הייתי בחדר בישיבה,וברוך ה' לא נעקצתי,ואילו חבריי נעקצו....
פשוט התפללתי בתמימות ופשטות מתוך אמונה שלמה.... ה' תעזור לי לא להעקץ..וזה עבד...
מעניין מה קורה אחרי זה לעכביש מידה כנגד מידהבאמת שלא היה מפריע לי שיקחו קצת דם שהן צריכות אבל למען ה' למה להשאיר אחריכן את החומר המעצבן הזה????
בעלי נוהג לשלם להם מידה כנגד מידה: הוא לוכד אותם ודוחף אותם לקורי עכביש ונהנה לראות איך העכביש מוצץ מהם בחזרה את דמו הגזול
ראיתי באשכול אחר עצה לעבור טסט , להבטיח תרומה לצדקה את סכום הטסט באם יעבור .כשהורגים יתוש ויוצא דם יש סיפוק של נקמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: