הצילו - ילדה בת שנה סובלת...

בלומה

משתמש רשום
מנסיון שלי לעצירות-אני השתמשתי בעיצה הזו במקרי התייבשות
לקחתי מזרק תרופות וכל 10 דקות הזרקתי לאט לאט שלא תקיא את תכולת המזרק אני עשיתי זאת עם מים ומלחים בגלל התייבשות אבל גם מים בלבד ניתן לתת כך, לא להפסיק, כל עוד אתם ערים כל הזמן להזריק,
לתולעים -לא להכניס שן שום לתינוקת אבל כן ניתן לשפשף את השן שום ביציאה וזה מושך אותם החוצה,
שלא תדעי מתולעים יותר.. זה כואב!!!!!!!!!!!!!!!

רחלי טל

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מנסה לעזור;2414859:
ב'מרוה לצמא' פורסם לאחרונה כתבה שלימה, ובין הדברים הובא ה'פטנט' שפתאום נותן לנו לישון בלילות:
לעשות אמבטיה עם קצת מים עם.. קילו סוכר(!), ותוך כמה דקות תמצאו אמבטיה מליאה עם... תולעים.

בהצלחה.

(מי שמאמין לכל התרופות שנמצאים בשוק, שיספר לי על זה....)

תהיו זהירים מאד עם העצה הנ"ל!לא לבעלי לב חלש! שכנה סיפרה לי שהושיבה את ביתה באמבטית סוכר, ואכן הקסם פעל- האמבטיה התמלאה בתולעים, אבל מה שקרה שהן נדבקו לגוף הילד והיה צריך להפרידן אחת אחת...ממש בפינצטה
וצווחות הגועל עלו עד השמים

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י רחלי טל;2414957:
תהיו זהירים מאד עם העצה הנ"ל!לא לבעלי לב חלש! שכנה סיפרה לי שהושיבה את ביתה באמבטית סוכר, ואכן הקסם פעל- האמבטיה התמלאה בתולעים, אבל מה שקרה שהן נדבקו לגוף הילד והיה צריך להפרידן אחת אחת...ממש בפינצטה
וצווחות הגועל עלו עד השמים

אויש
זה נורא

עדיף שיהיו בפנים

מוצאים אחד שניים ויש שקט

124578

משתמש פעיל
אני אישית ניסיתי את אמבטית הסוכר- ולא כל כך עזר...

בכל מקרה - העצירות. אני לאחר מחקר בנושא הבן שלי בן 10 חד' גם סובל מאוד.

מברר שאם היא לא שותה תנסי באמת את העצות שנץנו פה. אבל אם יש לה עצירות מהנקה זה לא טוב! את חיית לקבוע תור לכירורג ולגסטרו.
יש כל מיני תופעו או של מעי עצל או של הירשפרונג, ואם הילד עוצר את עצמו מלתת יציאות תקינות זה פוגע מאוד במערכת של המעיים!!!!

אסור לזלזל בזה, הייתי אצל רופא ווהזדעזעתי כשהוא הראה לי שריטות חיצוניות באזור פי הטבעת של התינוק. פשוט מסכן! רחמים!!

אני ממליצה על פרופסור קלר משערי צדק- הוא גסטרו מעולה! סבלן ! אדיב! מקצועי!
מקבל דרך מכבי באגריפס בירושלים.

בקיצור - העצירות אמנם שקטה ופחות מגעילה אבל בהחלט פוגעת בנזק בלתי הפיך במערכות הפנימיות!!
בהצלחה!

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י מנסה לעזור;2414859:
(מי שמאמין לכל התרופות שנמצאים בשוק, שיספר לי על זה....)

לא מתוך 'אמונה' אלא מן הנסיון:
שמן נגד תולעים של "מעל הטבע".
כבר המלצתי עליו מספר פעמים.
[יש לילדים עד גיל 7, ויש שמן למעל גיל 7]

תוך מספר ימים, במריחה חיצונית על הבטן, מספר פעמים ביום - ושקט!
בהמשך, צריך רק 'תחזוק' של מריחה פעם או פעמיים בחודש.

המספר שלהם:
1599-599-575

ראי קישורים נוספים בפרוג בנושא התולעי מעיים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=234845&highlight=תולעים
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1304294#post1304294
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=240285
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1825168&postcount=15

אשר כותבת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מה קורה עם הילדים? זז משהו?

לגבי חוסר נוזלים- תתנו לה מיץ ענבים של קידוש במזרק זה טעים ומחזיר את הנוזלים לגוף לאט לאט.

ולגבי עצירות בהנקה- אם היא נותנת שתן, ולא אוכלת דברים נוספים- זה פחות קריטי. לא להיות היסטריים.
בהנקה בלבד- גם שבוע ללא יציאות, אלא רק שתן- זה נורמלי.

קפוצון

משתמש מקצוען
וורמוקס לילד מתחת לגיל שנה - הרופא אמר לי שאם רואים תולעים נותנים ובמינון כמו של ילד מעל גיל שנתיים

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
אחד הילדים שלי סבל תקופה ארוכה מתולעים, וכל העצות שניתנו כאן עזרו חלקית או זמנית.
כשכלו כל הקיצין נתתי לו ורמוקס (זו תרופה לא בריאה כלל!!!), ומאז עברו שנים ב"ה, וששששקט...
לגבי עצירות- אחד שסבל אצלי מאוד (אבנים ממש!!!) לפעמים הייתי נותנת לו לצאת באמבטיה... עזר מאוד!!!

ronron

משתמש רשום
עצירות אצל תינוקות

שלום,

אני כ"כ מזדהת איתך, הבת שלי סבלה כ-8 חודשים מעצירות, מגיל 5 חודשים עד גיל שנה ורבע, סבל נוראי!!
יש את כל העצות הרגילות כמו שחלק נתנו כאן:
1. מיץ עגבניות
2. שזיפים יבשים מושרים כל הלילה, את המים שותים (אפשר במטרנה) ואת השזיפים עצמם אפשר לרסק למנת הפירות היומית.
3. יוגורט ביו.
4. שתיה מרובה (אפשר להעזר במזרק)
5. סיבים תזונתיים - מעודדים פעולת מעיים.
6.כמובן להמנע מכל מה שגורם עצירות, כמו לחם לבן, בננה, גבינה צהובה (עד כמה שרלוונטי לתינוק קטן)

אצלנו כל הנ"ל לא עזר :(
והיינו אצל כמה רופאים בכירים.
הדבר היחידי שעזר היה - רפלקסולוגיה!
אולי יהיו כאן כמה סקפטיים, וגם אני הייתי כזו, אבל אחרי 5 טיפולים קיבלנו תינוקת חדשה, שמחה, אוכלת, ו- עושה יציאות בשקט בשקט...!!!

ממליצה מאוד.

giligil

משתמש מקצוען
היא יונקת?!
תשתי את המון המון המון - (בקבוק של חצי ליטר כל הנקה) ותראי בעז"ה תוצאות.
ואגב, את כל השזיפים, עגבניות וכו' - תעשי גם את בעצמך.. יעבור אליה.\

בהצלחה!!! ורק בריאות!

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י rachelgreen;2414697:
תינוקת בת שנה סובלת מעצירות ותולעים
לא מוכנה לשתות בכלל, וזה מחמיר את העצירות
מה עושים???
הרופא לא מוכן לתת טיפול לתולעים, הוא טוען שעד גיל שנתיים אסור לטפל
הרופא לא נתן לך סירופ בשם לבולק לעצירות?
כל הילדים שלי סבלו בגיל הזה מעצירות ולמרות שפחדתי מאוד לתת להם עזרה חיצונית הרופא שכנע אותי שהעצירות יותר מסוכנת להם...
אין לי מושג אם התולעים הם הסיבה לעצירות אבל יש טיפול טיבעי לתולעים,
תדפדפי קצת בפורום בהודעות של היום,
רפואה שלימה.

יהודית ס

משתמש רשום
אם היא אוכלת רק הנקה
תשתי יותר מים
לתת לה קצת עגבניה מרוסקת עוזר מאוד
שמן זית או אבוקדו
בקשר לתולעים לא ניסיתי אבל שמעתי
לקחת שן שום הכי קטן לקלף בלי סכין למרח בוזלין ולהכניס כמו נר
מאוד עוזר (שמעתי שיותר מוקמיקס)

מנסה לעזור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ronron;2415391:
שלום,

הדבר היחידי שעזר היה - רפלקסולוגיה!
אולי יהיו כאן כמה סקפטיים, וגם אני הייתי כזו, אבל אחרי 5 טיפולים קיבלנו תינוקת חדשה, שמחה, אוכלת, ו- עושה יציאות בשקט בשקט...!!!

ממליצה מאוד.

לאחייני, היה את אותו הבעי' וכנ"ל, הסתובב אצל כל המאכערים, למיניהם (מוח אחד, שלושת הממדים וכו' וכו')
תכל'ס, מצאו אצלו שבהיותו תינוק (הם נתנו גיל ותקופה..) הוא חותל ע"י מישהו, והמישהו (אנחנו יודעים מי - זה היה בתקופת חופשת לידה...) הזה מאוד מאוד נגעל (כנראה שגם הקיא...) וזה עבר לילד, ורק לאחר שנתיים זה צף לילד, וזה עשה לו פחד לצאת בשירותים, והוא פשוט היה קופץ כשהוא היה צריך להתפנות, עד שזה היה בורח לו.
ב"ה שלאחר סדרת טיפולים לא קונבציונאלית, זה עבר.

מישהי אחת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הבת שלי בת שנה וחודש סובלת גם מתולכעים והרופא אמר לי שכן אפשר לתת לה וורמקס
במינון של 2.5 מ"ל פעם ביום למשך 3 ימים,
והיום שמעתי על תרופת סבתא לתולעים פרוסת לחם טבולה בחומץ שמניחים על הטבור -וזה עוזר פלאים...
לא ניסיתי ,כך אמרו לי...

chanaf

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ינשופי;2415352:
אחד הילדים שלי סבל תקופה ארוכה מתולעים, וכל העצות שניתנו כאן עזרו חלקית או זמנית.
כשכלו כל הקיצין נתתי לו ורמוקס (זו תרופה לא בריאה כלל!!!), ומאז עברו שנים ב"ה, וששששקט...
לגבי עצירות- אחד שסבל אצלי מאוד (אבנים ממש!!!) לפעמים הייתי נותנת לו לצאת באמבטיה... עזר מאוד!!!

גם הבן שלי בן שנה ושלוש סבל מאוד מעצירות, ובימים הקשים עשיתי לו אמבטיה ארוכה וחמה, בתוך קערה גדולה (כדי שהמים יהיו גבוהים ויגיעו לו עד למחצית מגובה הבטן), החלפתי כמה פעמים מים כדי שהם יהיו כל הזמן חמים, ואכן זה מאוד עזר לו ליציאות (צריך לחכות כמובן שהוא יוציא באמבטיה עצמה).

בהצלחה ורפואה שלימה

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י דוד|אסתי;2415752:
הרופא לא נתן לך סירופ בשם לבולק לעצירות?
כל הילדים שלי סבלו בגיל הזה מעצירות ולמרות שפחדתי מאוד לתת להם עזרה חיצונית הרופא שכנע אותי שהעצירות יותר מסוכנת להם...
אין לי מושג אם התולעים הם הסיבה לעצירות אבל יש טיפול טיבעי לתולעים,
תדפדפי קצת בפורום בהודעות של היום,
רפואה שלימה.

הוא טוען שהעצירות כי היא לא שותה, ואין מה לטפל בעצירות לפני שמלמדים אותה לשתות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה