לא ממשופתרתם?
זה חוזר
זה של בעלי והוא משתמש בעיקר ברמקול
בחנות רוצים לשלוח את זה לתיקון של עד שבועיים, ואין לנו חשק לבינתיים להיות בלי
לא ממשופתרתם?
היכן בארץ?בחנות רוצים לשלוח את זה לתיקון של עד שבועיים
כשראיתי שלא עובר החלפתי פלאפון לא מזמן הדלקתי ונעלםכמה זמן זה 'עם הזמן'?
אינלי מושגהיכן בארץ?
הם מבטיחים פתרון מלא?
אינלכם מושג היכן החנות בה ביקרתם?אינלי מושג
החנות שבקנינו בה זה סבא פון בירושליםאינלכם מושג היכן החנות בה ביקרתם?
גם לי לפעמים, אבל אי אפשר להטעין אותו כל הזמן ולהשתמש בו כך, כמובן.גם לי יש בעיה כזו בשיאומי.
אבל שמתי לב לדבר מעניין! שכשאני מטעין אותו במטען בעל 2 יציאות שאחת מהם 1.0A והשניה 2.4A זה (על פי רוב) פותר את הבעיה וסמל האוזניות נעלם!
אולי אני מדמיין וזה נעלם לבד, אבל כתבתי מכל מקום, ואם זה יביא תועלת למאן דהו - והיה זה שכרי...
קופצת על ההודעה, יש לי את השיאומי הכשר המקורי של המילטון, המקשים לאחר כ-1/2 שנה בלתי נסבלים יש מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?כמו תינוק רעב ועייף, שלא מסכים לישון או לאכול.
מה שתעשה לו, לא יהיה טוב.
כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -
הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.
מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
כמו תינוק רעב ועייף, שלא מסכים לישון או לאכול.
כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -
הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.
מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
אין תקנה למכשירים הללו..קופצת על ההודעה, יש לי את השיאומי הכשר המקורי של המילטון, המקשים לאחר כ-1/2 שנה בלתי נסבלים יש מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?
כמו כן, המסך נכבה לי תוך כדי שיחה , דוגמא: אני מתקשרת לבדוק מתי יש לי אוטובוס הוא מחייג, עוד לפני שהקשתי מספר תחנה, נכבה, צריך להקיש על חיווי הטלפון כדי להדליק שוב את המסך, מכירים?
ניסיתם להחליף לוח מקשים?מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?
כך היה לי מהרגע הראשון, כמדומני.כמו כן, המסך נכבה לי תוך כדי שיחה , דוגמא: אני מתקשרת לבדוק מתי יש לי אוטובוס הוא מחייג, עוד לפני שהקשתי מספר תחנה, נכבה, צריך להקיש על חיווי הטלפון כדי להדליק שוב את המסך, מכירים?
היה לי גם את הבעיה של סמל האוזניות (בד"כ בסוף היא נעלמת לכולם)אין תקנה למכשירים הללו..
תקשורת - סקר מכשיר כשר + אקסל + שורה מחוקה בלבן לחוכמולוגים בלבד...
השוק מוצף במאות סוגי מכשירים כשרים, חלקם גרועים ברמה נוראה, חלקם נוראים ברמה גרועה, חלקם טובים, מיעוטם טובים, אחד שתיים מהם נהדרים ממש פלא פלאות לרוץ ולחטוף תענוג פשש אין דברים כאלה. אנחנו, קהל יראי ה' שמשתמשים בפלאפון כשר, לא רוצים לרוץ כל חצי שנה ולקנות את הכוכב התורן. אי לכן והיות וכך- אנא...www.prog.co.il
יש פתרון ביתי אבל אם אני יכתוב אותו פה זה ישמע מוזר וחסר אחריות וזה יכול להרוס אפשר לפנות אלי באישיכמו תינוק רעב ועייף, שלא מסכים לישון או לאכול.
מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
בבקשה, אולי תוכל לפנות אלי כאן -יש פתרון ביתי אבל אם אני יכתוב אותו פה זה ישמע מוזר וחסר אחריות וזה יכול להרוס אפשר לפנות אלי באישי
שלחתיבבקשה, אולי תוכל לפנות אלי כאן -
ZLYGBTMN # GMAIL.COM
כמה עולה להחליף לוח מקשים ביחס לקניית מכשיר חדש?ניסיתם להחליף לוח מקשים?
כך היה לי מהרגע הראשון, כמדומני.
אאל"ט באזור ה50-100כמה עולה להחליף לוח מקשים ביחס לקניית מכשיר חדש?
איכות שמע מצוינת הקלטה מעולה, מסך גדול ויפה, אבל כמה באגים מעצבנים (גם לוקח כמה שניות מאז שאני עונה עד שנוצר חיבור עם המחייג) הכי מעצבן , המקשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: