דרוש מידע >>> הצילו - השיאומי שלי השתגע :(

ערער בערבה

משתמש מקצוען
אינלכם מושג היכן החנות בה ביקרתם?
החנות שבקנינו בה זה סבא פון בירושלים
אבל אין לי מושג לאן רצה לשלוח את זה
והאם הם מבטיחים פתרון מלא (כלומר, שהבעיה לא תחזור. לזה אני קוראת פתרון מלא)

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
תופעה מוכרת ומעצבנת.
גם לי זה היה,
הלכתי איתו למוכר והוא אמר לי שכנראה יש רטיבות.
שמתי את הפלאפון אצלו ואחרי שעתיים הוא חזר אליי.
אם אני לא טועה - עלה לי 100 שקל (אבל זה היה ממש מזמן)

חובב מיוזיק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
גם לי יש בעיה כזו בשיאומי.

אבל שמתי לב לדבר מעניין! שכשאני מטעין אותו במטען בעל 2 יציאות שאחת מהם 1.0A והשניה 2.4A זה (על פי רוב) פותר את הבעיה וסמל האוזניות נעלם!

אולי אני מדמיין וזה נעלם לבד, אבל כתבתי מכל מקום, ואם זה יביא תועלת למאן דהו - והיה זה שכרי...

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גם לי יש בעיה כזו בשיאומי.

אבל שמתי לב לדבר מעניין! שכשאני מטעין אותו במטען בעל 2 יציאות שאחת מהם 1.0A והשניה 2.4A זה (על פי רוב) פותר את הבעיה וסמל האוזניות נעלם!

אולי אני מדמיין וזה נעלם לבד, אבל כתבתי מכל מקום, ואם זה יביא תועלת למאן דהו - והיה זה שכרי...
גם לי לפעמים, אבל אי אפשר להטעין אותו כל הזמן ולהשתמש בו כך, כמובן.

חשבת מלי

משתמש פעיל
כמו תינוק רעב ועייף, שלא מסכים לישון או לאכול.
מה שתעשה לו, לא יהיה טוב.

כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -

הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
קופצת על ההודעה, יש לי את השיאומי הכשר המקורי של המילטון, המקשים לאחר כ-1/2 שנה בלתי נסבלים יש מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים :( יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?
כמו כן, המסך נכבה לי תוך כדי שיחה , דוגמא: אני מתקשרת לבדוק מתי יש לי אוטובוס הוא מחייג, עוד לפני שהקשתי מספר תחנה, נכבה, צריך להקיש על חיווי הטלפון כדי להדליק שוב את המסך, מכירים?

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען

כבר החלפתי לוח מקשים, והחלפתי שקע טעינה-אוזניות, וניקיתי את המגעים, ושילמתי כמה פעמים לטכנאי, ועדיין -

הוא מדומיין שתחובים בו אוזניות כל הזמן. פשוט לא מוכן להשמיע או לשמוע קול באפרכסת הנורמלית.
ואם לא די בזאת, לפתע הוא מליט שמתחשק לו להיות בפרופיל שקט. בעצם לא, ברטט. ואחרי כמה שניות - שוב רגיל, אבל להוריד את העוצמה. ואז להעלות. ואז כפתור הכיבוי לא עובד.

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?

קופצת על ההודעה, יש לי את השיאומי הכשר המקורי של המילטון, המקשים לאחר כ-1/2 שנה בלתי נסבלים יש מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים :( יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?
כמו כן, המסך נכבה לי תוך כדי שיחה , דוגמא: אני מתקשרת לבדוק מתי יש לי אוטובוס הוא מחייג, עוד לפני שהקשתי מספר תחנה, נכבה, צריך להקיש על חיווי הטלפון כדי להדליק שוב את המסך, מכירים?
אין תקנה למכשירים הללו..

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מקשים מסוימים שבפחות מכמה לחיצות כלל לא מגיבים :( יש מה לעשות כדי שיחזור למוטב?
ניסיתם להחליף לוח מקשים?
כך היה לי מהרגע הראשון, כמדומני.

ר. המוסד

משתמש מקצוען
אין תקנה למכשירים הללו..

היה לי גם את הבעיה של סמל האוזניות (בד"כ בסוף היא נעלמת לכולם)
וגם הפריע לי שהמקשים לא כל כך נלחצים
ועדיין....אני חושב שיאומי המילטון הוא המכשיר הטוב ביותר

גדי שלומוביץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
יש פתרון ביתי אבל אם אני יכתוב אותו פה זה ישמע מוזר וחסר אחריות וזה יכול להרוס אפשר לפנות אלי באישי

חשבת מלי

משתמש פעיל
ניסיתם להחליף לוח מקשים?

כך היה לי מהרגע הראשון, כמדומני.
כמה עולה להחליף לוח מקשים ביחס לקניית מכשיר חדש?
איכות שמע מצוינת הקלטה מעולה, מסך גדול ויפה, אבל כמה באגים מעצבנים (גם לוקח כמה שניות מאז שאני עונה עד שנוצר חיבור עם המחייג) הכי מעצבן , המקשים

גדי שלומוביץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כמה עולה להחליף לוח מקשים ביחס לקניית מכשיר חדש?
איכות שמע מצוינת הקלטה מעולה, מסך גדול ויפה, אבל כמה באגים מעצבנים (גם לוקח כמה שניות מאז שאני עונה עד שנוצר חיבור עם המחייג) הכי מעצבן , המקשים
אאל"ט באזור ה50-100

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה