לא צריך להשאיר כל הזמן חלון פתוח, במיוחד אם יש ילדים קטנים.מומחית עובש עונה כאן**
בעיקרון הסוד הוא - שתמיד הבית יהיה מאוורר.
בחורף הרבה אנשים סוגרים חלונות כשהם פותחים מזגן על חימום, ואז כשמבשלים / מתקלחים יש מלא אדים - זה לא מתאוורר, ונהיה עובש.
לפני כמה שנים היו לי כמויות של עובש בחורף בבית כי לא פתחתי חלונות - אפילו בתוך המצעים!! בעץ של המיטות, בכל מקום אפשרי.
ולפני יומיים שוב התחיל עובש וישר תפסתי את זה בזמן, היה בקירות, וגם בחלק מהריהוט, קצת בארון בגדים. וישר אמרתי לעצמי - אני לא חוזרת לעשות את הטעויות של לפני כמה שנים:
אני *תמיד* בלי נדר משאירה את כל החלונות פתוחים (אפילו פתח קטן! אף פעם לא סוגרת!)
וגם, לא סוגרת את דלתות החדרים - שיהיו כמה שיותר כיווני אוויר - חשוב מאוד הנושא של הדלתות! לא לוותר על זה. אחרת עדיין יהיה עובש.
שיתאוורר כמה שיותר. מבטיחה לך שזה מה שיעזור לך.
כשתמיד הקפדתי על כך, לא היה לי עובש בבית.
מבקשת מכל מי שיש לו את הבעיה הזו להקפיד על מה שכתבתי פה, גם אם קר. זה רק פתח קטן בחלונות. עדיין אפשר להפעיל חימום בבית.
מבטיחה מבטיחה שזה יעזור
זה לא נכון אצלי. אני פותחת חלונות מ-8 בבוקר ועד:16:00 כל יום.מומחית עובש עונה כאן**
בעיקרון הסוד הוא - שתמיד הבית יהיה מאוורר.
בחורף הרבה אנשים סוגרים חלונות כשהם פותחים מזגן על חימום, ואז כשמבשלים / מתקלחים יש מלא אדים - זה לא מתאוורר, ונהיה עובש.
לפני כמה שנים היו לי כמויות של עובש בחורף בבית כי לא פתחתי חלונות - אפילו בתוך המצעים!! בעץ של המיטות, בכל מקום אפשרי.
ולפני יומיים שוב התחיל עובש וישר תפסתי את זה בזמן, היה בקירות, וגם בחלק מהריהוט, קצת בארון בגדים. וישר אמרתי לעצמי - אני לא חוזרת לעשות את הטעויות של לפני כמה שנים:
אני *תמיד* בלי נדר משאירה את כל החלונות פתוחים (אפילו פתח קטן! אף פעם לא סוגרת!)
וגם, לא סוגרת את דלתות החדרים - שיהיו כמה שיותר כיווני אוויר - חשוב מאוד הנושא של הדלתות! לא לוותר על זה. אחרת עדיין יהיה עובש.
שיתאוורר כמה שיותר. מבטיחה לך שזה מה שיעזור לך.
כשתמיד הקפדתי על כך, לא היה לי עובש בבית.
מבקשת מכל מי שיש לו את הבעיה הזו להקפיד על מה שכתבתי פה, גם אם קר. זה רק פתח קטן בחלונות. עדיין אפשר להפעיל חימום בבית.
מבטיחה מבטיחה שזה יעזור
גמני ככה!זה לא נכון אצלי. אני פותחת חלונות מ-8 בבוקר ועד:16:00 כל יום.
יש חלון אחד פתתו בפינת כביסה כמעט תמיד ועדיין בקיר המערבי שלי יש עובש.
נשמהאתן פותחות מ-8 עד 16:00, ולא כל הזמן, אולי בגלל זה יש לכן עובש..
לא חושבת שיקרה משהו לילדים אם כל חלון בבית יהיה פתוח רק כמה ס"מ
להפך, כשהכל סגור - נהיים יותר חולים, צריך שהבית יהיה תמיד מאוורר...
שוב מדגישה, רק כמה ס"מ.. לא חושבת שמרגישים את זה.
יש לי תינוקת בת 3 חודשים בבית וזה מה שאני עושה, וגם מפעילה חימום ככה שזה מפצה על זה.
בכל מקרה, אני אמרתי את שלי.
לדעתי הפתרון הסופי לעובש זה מה שכתבתי.
זה מה שעזר לי אחרי שהיה לי המון ניסיון עם עובש.
שכל אחד יעשה את הבחירה שלו...
אז אני פותחת כל היום בבקרים לרווחה גם אם יש גשם זלעפות ובצהריים ערב ולילה פתוח גם כן כמה ס"מ ולא עוזר!אתן פותחות מ-8 עד 16:00, ולא כל הזמן, אולי בגלל זה יש לכן עובש..
לא חושבת שיקרה משהו לילדים אם כל חלון בבית יהיה פתוח רק כמה ס"מ
להפך, כשהכל סגור - נהיים יותר חולים, צריך שהבית יהיה תמיד מאוורר...
שוב מדגישה, רק כמה ס"מ.. לא חושבת שמרגישים את זה.
יש לי תינוקת בת 3 חודשים בבית וזה מה שאני עושה, וגם מפעילה חימום ככה שזה מפצה על זה.
בכל מקרה, אני אמרתי את שלי.
לדעתי הפתרון הסופי לעובש זה מה שכתבתי.
זה מה שעזר לי אחרי שהיה לי המון ניסיון עם עובש.
שכל אחד יעשה את הבחירה שלו...
כן, אם יש נזילה פנימית זה משהו אחר. צריך לטפל בשורש הבעיה מה שנקרא..נשמה
אם יש נזילה פנימית בקיר
כמה שתפתחי זה לא יעזור
עד שלא תתוקן הנזילה
מוזר.. מעניין למה לא עוזר לך.. איפה העובש מופיע לך?אז אני פותחת כל היום בבקרים לרווחה גם אם יש גשם זלעפות ובצהריים ערב ולילה פתוח גם כן כמה ס"מ ולא עוזר!
כנראה העובש מפחד ממך
אולי זה הנקודהוגם מפעילה חימום ככה שזה מפצה על זה.
מי צריך לטפל או לשלם על עובש שקרה בדירה שכורה? (דירה שאף פעם לא היה בה עובש)
שאלנו רב והוא אמר שאים לא היו בדירה כשלים שלא טופלו המשכיר לא אמור לשאת בנזק לחפצים את שואלת לגבי הניקיון של הקיר? אני חושבת שהשוכריםמי צריך לטפל או לשלם על עובש שקרה בדירה שכורה? (דירה שאף פעם לא היה בה עובש)
אם העובש נגרם ממשהו חיצוני כמו בעיית איטום/ נזילה בעל הבית צריך לטפל בגורם לעובש.מי צריך לטפל או לשלם על עובש שקרה בדירה שכורה? (דירה שאף פעם לא היה בה עובש)
בסוף שמעתי לעצתך וניקיתי עם תרסיס עובש.יש תרסיס מסיר עובש שממש עוזר!!
אקנומיקה לא באמת עוזרת לזה.
כן זה הפתרוןאל תזכירי לי את זה
הרס לי רהיטים,בגדים וספרים
תרחיקי את הארונות מהקיר ככל שניתן
לא מצאתי פתרון קסם
ברוך השם שעברתי מהדירה ההיא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: