אם זה אותו שכר , ברור שעדיף לעבוד כשכיר ולא לפתוח עוסק פטור.. לעוסק פטור יש עוד הרבה הוצאותבנוסף, המעסיק מעוניין שאפתח עוסק פטור, במקום לשלם לי את השכר בתלוש, האם זה מומלץ ?
אם אתם לא רוצים להסתבך עם קנסות חובה להגיש זה עלול לתפוח לאלפי שקלים!שלום,
ברצוני להתייעץ, האם עוסק פטור חייב להגיש הצהרת הון, אני ממש מפחד מהרעיון הזה, שאני נכנס למעקב.
בנוסף, המעסיק מעוניין שאפתח עוסק פטור, במקום לשלם לי את השכר בתלוש, האם זה מומלץ ?
אתה לא צריך להגיש עד שלא יבקשו ממךשלום,
ברצוני להתייעץ, האם עוסק פטור חייב להגיש הצהרת הון, אני ממש מפחד מהרעיון הזה, שאני נכנס למעקב.
בנוסף, המעסיק מעוניין שאפתח עוסק פטור, במקום לשלם לי את השכר בתלוש, האם זה מומלץ ?
אם פותחים עוסק פטור ולאחר שנה סוגרים את העסק, האם צריך להגיש הצהרת הון נוספת בסגירה ?הצהרת הון ראשונה זה רק הזנת נתונים ליום נתון, מהצהרת הון שניה זה השוואה להצהרת הון קודמת ובודקים אם זה מתאים להכנסות....
אם פותחים עוסק פטור ולאחר שנה סוגרים את העסק, האם צריך להגיש הצהרת הון נוספת בסגירה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: