דרוש מידע הצגות באידיש מי מכיר ? מה מומלץ ?

מצב
הנושא נעול.

פפרר

משתמש מקצוען
אז אחרי שקנינו מגלפז את אונטערן פענסטער ואונטערן באנק - מומלץ !! למרות שהם מהישנים בסדרה , הילדים שלי נהנו מאוד
אשמח שתמליצו לי על סרט טוב לפי הרשימה מהקישור להלן
תודה רבה מראש

לוש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מצליחה לפתוח את הקישור
בכל אופן ההצגות האחרונות של אונטערן: רוקן, שווערד ושטוהל, מדהימות ברמות!!!! במיוחד האחרונה
הילדים שלי צופים באלו הלוך ושוב כל ה,בינזמנים"

מנה חמה

משתמש פעיל
קבלו ביטול. מי שרוצה להכנס שיפתח במייל שלו את תשע הנקודות שנמצאות ליד תמונת הפרופיל ויכנס לאפליקציה של "google clasroom". בצד אמור להיות סימן של פלוס, לוחצים עליו ועושים "הצטרף לכיתה". במקום שאמורים לכתוב את הקוד תרשמו: cfegc5e והצטפרתם בהצלחה!

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

מנה חמה

משתמש פעיל
חסום:(
יש דרך אחרת?
קבלו ביטול. מי שרוצה להכנס שיפתח במייל שלו את תשע הנקודות שנמצאות ליד תמונת הפרופיל ויכנס לאפליקציה של "google clasroom". בצד אמור להיות סימן של פלוס, לוחצים עליו ועושים "הצטרף לכיתה". במקום שאמורים לכתוב את הקוד תרשמו: cfegc5e והצטפרתם בהצלחה!

מנה חמה

משתמש פעיל

פפרר

משתמש מקצוען
הייתי נותנת את המייל אבל אסור... אני לא יודעת מה אפשר לעשות.
אולי ננסה ככה, אני מקווה שלא יחסמו אותי. עבו אני אשאל את מנהל האתר אם אפשר לשלוח מייל באופן חד פעמי
בעבר רשמת את מס' הטלפון של הסוכן של אונטערן בישראל , קניתי ממנו בזמנו כמה סרטים
כעת אני צריכה שוב את המס' - תוכלי בבקשה לרשום כאן?
תודה רבה מראש

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אז אחרי שקנינו מגלפז את אונטערן פענסטער ואונטערן באנק - מומלץ !! למרות שהם מהישנים בסדרה , הילדים שלי נהנו מאוד
אשמח שתמליצו לי על סרט טוב לפי הרשימה מהקישור להלן
תודה רבה מראש

ממליץ בחום על אונטערן רוקען!
מצחיק דרמטי עם מסר ותפאורה והכל מכל הבחינות הכי טוב!
בינתיים זה ההצגה הכי טובה שלהם!
אונטערן שווערד יותר מידי מפחיד לילדים
מחבלים פצצות רובים טנקים.....
שטוהל היה אמנם תפאורה מאוד יפה והיה הרבה מוזיקה ודברים יפים אבל מבחינת סיפור שבנוי טוב ותפאורה ודרמה טובה זה רק אונטערן רוקען.
יש עוד הצגה מסוכות האחרון איבערן בילד שזה גם מתאים לילדים אבל זה לא כזה ארוך ודרמטי כזה!

גיטרה בס

משתמש מקצוען
אנחנו מעלים שם את כל הסרטונים של השחקנים של אונטערן בין אם זה בקשר לאונטערן ובין אם זה של החיים הפרטיים שלהם שהם מעלים כל מיני סרטונים
איך אפשר להתחבר בנטפרי?
לקבוצה הקודמת הייתי מחוברת

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה