לפעמים אין מתכונים לדברים הכי פשוטים,
את ההכנה למדתי מאימא שלי, אז תדעו שזה הכי שווה שיש.
תהליך מצולם.
לשים שמן שיכסה את תחתית הסיר, לטגן בצל קצוץ גמבה קצוצה ואפשר גם שיני שום פרוסים.
אחרי שמטוגן היטב להוסיף את הפתיתים ותבלינים, חצי כפית מלח, כף גדושה פפריקה, חצי כפית פלפל שחור,
חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כף שום.
לערבב, להוסיף מים רותחים עד סנטימטר מעל הפתיתים, לשים על אש נמוכה לשמונה דקות עם מכסה סגור,
לתת לנוח חמש דקות, לאוורר עם מזלג.
(כדי לחמם על הפלטה אם מכינים מראש, להוסיף כשלושת רבעי כוס חד"פ מים, המים מתאדים על הפלטה,
וכשפותחים את הסיר מערבבים בעדינות, מקבל צבע שחום ויפה).
את ההכנה למדתי מאימא שלי, אז תדעו שזה הכי שווה שיש.
תהליך מצולם.
לשים שמן שיכסה את תחתית הסיר, לטגן בצל קצוץ גמבה קצוצה ואפשר גם שיני שום פרוסים.
אחרי שמטוגן היטב להוסיף את הפתיתים ותבלינים, חצי כפית מלח, כף גדושה פפריקה, חצי כפית פלפל שחור,
חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כף שום.
לערבב, להוסיף מים רותחים עד סנטימטר מעל הפתיתים, לשים על אש נמוכה לשמונה דקות עם מכסה סגור,
לתת לנוח חמש דקות, לאוורר עם מזלג.
(כדי לחמם על הפלטה אם מכינים מראש, להוסיף כשלושת רבעי כוס חד"פ מים, המים מתאדים על הפלטה,
וכשפותחים את הסיר מערבבים בעדינות, מקבל צבע שחום ויפה).