תוספות הפתיתים הכי טעימים בעולם

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
לפעמים אין מתכונים לדברים הכי פשוטים,
את ההכנה למדתי מאימא שלי, אז תדעו שזה הכי שווה שיש.
תהליך מצולם.
לשים שמן שיכסה את תחתית הסיר, לטגן בצל קצוץ גמבה קצוצה ואפשר גם שיני שום פרוסים.
אחרי שמטוגן היטב להוסיף את הפתיתים ותבלינים, חצי כפית מלח, כף גדושה פפריקה, חצי כפית פלפל שחור,
חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כף שום.
לערבב, להוסיף מים רותחים עד סנטימטר מעל הפתיתים, לשים על אש נמוכה לשמונה דקות עם מכסה סגור,
לתת לנוח חמש דקות, לאוורר עם מזלג.
(כדי לחמם על הפלטה אם מכינים מראש, להוסיף כשלושת רבעי כוס חד"פ מים, המים מתאדים על הפלטה,
וכשפותחים את הסיר מערבבים בעדינות, מקבל צבע שחום ויפה).
IMG_1589 copy.jpg
IMG_1590 copy.jpg
IMG_1591 copy.jpg
IMG_1592 copy.jpg
IMG_1596 copy.jpg
IMG_1589 copy.jpg
IMG_1590 copy.jpg
IMG_1591 copy.jpg
IMG_1592 copy.jpg
IMG_1596 copy.jpg
IMG_1589 copy.jpg
IMG_1590 copy.jpg
IMG_1591 copy.jpg
IMG_1592 copy.jpg
IMG_1596 copy.jpg
 

קצינלנבויגן

משתמש צעיר
לפעמים אין מתכונים לדברים הכי פשוטים,
את ההכנה למדתי מאימא שלי, אז תדעו שזה הכי שווה שיש.
תהליך מצולם.
לשים שמן שיכסה את תחתית הסיר, לטגן בצל קצוץ גמבה קצוצה ואפשר גם שיני שום פרוסים.
אחרי שמטוגן היטב להוסיף את הפתיתים ותבלינים, חצי כפית מלח, כף גדושה פפריקה, חצי כפית פלפל שחור,
חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כף שום.
לערבב, להוסיף מים רותחים עד סנטימטר מעל הפתיתים, לשים על אש נמוכה לשמונה דקות עם מכסה סגור,
לתת לנוח חמש דקות, לאוורר עם מזלג.
(כדי לחמם על הפלטה אם מכינים מראש, להוסיף כשלושת רבעי כוס חד"פ מים, המים מתאדים על הפלטה,
וכשפותחים את הסיר מערבבים בעדינות, מקבל צבע שחום ויפה).צפה בקובץ המצורף 1692786צפה בקובץ המצורף 1692787צפה בקובץ המצורף 1692788צפה בקובץ המצורף 1692789צפה בקובץ המצורף 1692790
נשמע טוב לאיזה כמות פתיתים מדובר ?
 

השלגיה

משתמש פעיל
הכנתי לארוחת צהריים, ללא הגמבות (הילדים...)
יצא חמוד מאד, לדעתי צריך להוסיף קצת מלח
 
נערך לאחרונה ב:

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
הכנתי לארוחת צהריים, ללא הגמבות (הילדים...)
יצא חמוד מאד, לדעתי צריך להוסיף קצת מלח
תודה.
לא מדדתי אני שמה לפי העין, כתבתי משוער
צריך להיות מלוח טוב ומפולפל טוב וטיפה חריפות,
מי שקשה לה לשער לפי העין יכולה כל פעם להוסיף חצי כפית,
עד שהמדידה יוצאת מדויקת, שיהיה טעם טוב של פלפל/מלח אבל לא מוגזם.
(אפשר גם בסוף להוסיף עוד קצת מלח לפי טעימה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה