ופרסומת שאין עליה מחלוקת-נכתב ע"י ליפשיץ;609525:פרסומת שיש עליה מחלוקות לא רק שלא משתלמת אלא עושה נזק ללקוח.
נכתב ע"י דויד א;609527:לא רק מהצד הגרפיקאי
ואני לא חושב שהוויכוח הזה רלוונטי הפעם כי
המציאות היא...
שגם במשפחה הכי סגורה והכי "חרדית" האמא עדיין תשוויץ שהבן שלה הוא אלוף בחומש, אלוף בחשבון ואלוף ב....כל דבר
אז לא צריך להיסחף
מותר לאכול דברים בריאים כדי להיות אלופים בתורה - לא?
טוב לשמוע שיש ילד שצריך לשכנע אותו לאכול קורנפלקס!נכתב ע"י pessi&chani;609579:הבן שלי בן שנתיים וחצי אוכל את הקורנפלקס רק בזכות שהאריזה עומדת מולנו ורואים שם נער מטפס על הר "אלוף" ואני אומרת לבני: "אם תאכל את הקורנפלקס יהיה לך המון כח, אפילו לטפס על הר"...
וכל יום אני סובלת מהטענה: "מאמי אני רוצה כבר לטפס על ההר"
מה לעשות שאין הרים במחוזותינו...
רק חבל שזה היה כל כך קטן... קטן...נכתב ע"י יערי;613481:כנראה שנוחעם קרא את האשכול כאן, כי השבוע בא מאמר מלומד ומסביר למה באמת אפשר לוותר על ארחות כשלוקחים את הסופרים של מקס הלט.
רלוונטי מאוד, נכון שהאמא לדאבונה עדיין תשוויץ, אבל גם למשפחה לא הכי סגורה ולא הכי חרדית אין שום ענין למסד את ההשווצה הלא חינוכית הזאת בעיתון.נכתב ע"י דויד א;609527:לא רק מהצד הגרפיקאי
ואני לא חושב שהוויכוח הזה רלוונטי הפעם כי
המציאות היא...
שגם במשפחה הכי סגורה והכי "חרדית" האמא עדיין תשוויץ שהבן שלה הוא אלוף בחומש, אלוף בחשבון ואלוף ב....כל דבר
אז לא צריך להיסחף
מותר לאכול דברים בריאים כדי להיות אלופים בתורה - לא?
שמעתי מעוד כמה שזה צרם להם.נכתב ע"י יערי;609443:אני לא רוצה לפתוח אשכול מיוחד על זה, כי נדמה לי שאחד החוקים הוא שאין להעלות פרסומות של אחרים על מנת לדון בהם, אבל אני חייב לכתוב על זה.
בסוף השבוע היתה פרסומת של תלמה על קורנפלקס שכל תוכנה הוא סביב אלופים, 'והאלוף הבא הוא...' 'גם אתה יכול להיות אלוף'.
מה אני יעשה שזה נורא צרם לי. באיזה נושא אמור להיות הילד עם הפאות המסולסלות (שמצויר שם) אלוף. אני יודע שיהיו שיגידו שמדובר באליפות במשניות וכדומה... אבל כל מי שראה את השרירים שהילד עושה עם הידים הבין שלא לכך היתה הכוונה.
בקיצער, פאשלה של מבקרי העיתונים, ואפילו המודיע המחמיר לא ראה לנכון לצנזר פרסום רציני כזה (לא יודע איך קורים לזה בעגה המקצועית, דף כפול באמצע העיתון).
אמת,נכתב ע"י דויד א;609522:לדעתי-
האלופים היה גאוני!!!!
מימד זה משרד שיודע לפרסם גם בפרסום וגם בביצוע
תראו למשל את הפרסומת לפינוק, הם יודעים לגרות
נכתב ע"י איש תם;618422:אמת,
למימד יש את זה.
אפשר לראות זאת ב: מולר, קנור, כמדומה לי גם ספרינג וכו',
אהה, טוב, אז לא הבנתי את הבריף. היכן הדייל שיסביר לכל קורא במודעה שזו הכוונה?נכתב ע"י eden7115;618516:נראה לי שפספסת את הרעיון של ספרינג...
הפרסומת שלהם באה לומר שבכל מקום שתלך אליו תטעם את ספרינג ותרגיש בחופשה בגלל הטעמים באקזוטיים שלהם.
עובד או לא? זה כבר דיון אחר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: