אכן.איך אתה רוצה להפריד? כל מילה בטור אחר?
זה מופיע בגרסאות מתקדמות של אקסל. וחוסך לך נוסחא שמפריד מילים.@תרצה613 לפי התיאור אני מבין שזה לא יועיל, אבדוק על הצד שכן, איך עושים מילוי מהיר? בגרירה זה לא מופיע.
---
מילוי מהיר יותר קל.לדעתי הכי פשוט זה נתונים-> טקסט לעמודות - להפריד לפי רווח.
את האלו שיהיו בשלוש עמודות, לטפל הנפרד
אני הייתי עושה מילה אחרונה כשם משפחה, וכל הימניים שמות פרטייםאבל לפי טענתך, גם ככה הוא יצטרך לטפל בנפרד בכל האלו שזה יותר משתי מילים.
ההפרדה תעשה אוטומטית, ובמיוחדים, בצורה ידנית
קיבלתי גיליון שאין לי מושג מה לעשות איתובבקשה
תחליף את העמודה הימנית עם השמות בשמות שלך, 3 העמודות שמשמאל מחזירות את מיקום הרווח שבין המילים ו3 העמודות אח"כ מחזירות את המילים המופרדות (כמובן שאפשר לקמפל את הכל בקוד אחד, אבל חשבתי שאין צורך)קיבלתי גיליון שאין לי מושג מה לעשות איתו
עזר לי מאדתחליף את העמודה הימנית עם השמות בשמות שלך, 3 העמודות שמשמאל מחזירות את מיקום הרווח שבין המילים ו3 העמודות אח"כ מחזירות את המילים המופרדות (כמובן שאפשר לקמפל את הכל בקוד אחד, אבל חשבתי שאין צורך)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: