אפשר בפרטיאולי יש למישהוא תבנית ACCESS וכדו' להפקת תלושי שכר באופן עצמאי חינם,
ואם לא קיים, האם יש תוכנה שנותנת שימוש נסיוני חינם למס' בודד של תלושים, או מחיר סימלי לכל תלוש
אולי יש למישהוא תבנית ACCESS וכדו' להפקת תלושי שכר באופן עצמאי חינם,
ואם לא קיים, האם יש תוכנה שנותנת שימוש נסיוני חינם למס' בודד של תלושים, או מחיר סימלי לכל תלוש
כמה זה אמור לעלות?התשלום שמשרדים לוקחים עבור הפקת תלושים, כולל את כל השירות הנלווה של הדיווחים, טפסים ועמידה מול רשויות.
כמה זה אמור לעלות?
תפנה בפרטיתכלס' יש למשיהו תוכנה כזאת?
תוכל ליצור עימי קשר 0527198232תפנה בפרטי
מצאת תוכנה כזאת?אולי יש למישהוא תבנית ACCESS וכדו' להפקת תלושי שכר באופן עצמאי חינם,
תוכל להגיד איכן אני מוריד אותה?@שלמה סופר
יש אפשרות להוריד תוכנת עוקץ דמו.
עד 10 עובדים
אבל ללא עדכונים של לוח הניכויים מיד שנה.
כלומר זו תוכנה חד שנתית.
?..תוכל להגיד איכן אני מוריד אותה?
תוכלו בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית או שיש דרך אחרת ליצור עמכם קשרתפנה בפרטי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תוכלו בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית או שיש דרך אחרת ליצור עמכם קשר
תודה
sl54.cpaאין לכתוב כתובת מיילתוכלו בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית או שיש דרך אחרת ליצור עמכם קשר
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: