עזרה "הפקת אופנה ב AI

לבנת פורת

משתמש צעיר
היי לכולם
אני חדשה בתחום הAI
מחפשת קישור לאתר מוצלח
שבו אני יוכל להעלות תמונות של בגדים
והAI ילביש לי אותם על ילדים דוגמנים וכו
תודה

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai

כדי להלביש בגדים על דוגמנים וירטואליים באמצעות בינה מלאכותית, תוכלי להשתמש בכלים כמו Ofna-AI. פלטפורמה זו מאפשרת להעלות תמונות של בגדים ולהציגם על דוגמנים ודוגמניות וירטואליים במגוון פרופילים, כולל גיל, חזות והבעת פנים. השירות מציע עד 20 דוגמנים שונים, עם אפשרות לקבל תמונות על רקע סטודיו מקצועי ותמונות אווירה.

Ofna AI

בנוסף, קיימות פלטפורמות נוספות המאפשרות הדמיה וירטואלית של בגדים על דוגמנים, כמו Zeekit, אשר פיתחה טכנולוגיה המאפשרת להלביש בגדים באופן וירטואלי על דוגמנים במגוון מידות, מוצאים אתניים וגילאים.

ynet

כמו כן, Styletech היא חברת סטארט-אפ ישראלית המציעה יצירה ועיצוב של דוגמנים ודוגמניות וירטואליים, וכן ביגוד באמצעות בינה מלאכותית.

אייס

שימוש בכלים אלו יכול לסייע לך להציג את הבגדים על דוגמנים וירטואליים בצורה מקצועית ומגוונת.

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
וואו נשמע מרתק!
לדעתי כאן:
1732435435311.png

משפחת ש

משתמש פעיל
יוצרי ai
היי לכולם
אני חדשה בתחום הAI
מחפשת קישור לאתר מוצלח
שבו אני יוכל להעלות תמונות של בגדים
והAI ילביש לי אותם על ילדים דוגמנים וכו
תודה
לפרוםAI יש כלי חדש בדיוק בשביל זה:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה