מידע שימושי הפקדת צ'קים באפליקציה - פועלים

באקינגהם

משתמש מקצוען
גם לכם זה לא מפקיד בלילה? קרה לי כמה פעמים שאני מנסה להפקיד צ'קים בפועלים באפליקציה [בחדר מחשבים] ובלילה [קרוב ל00:00] זה לא מופקד.

מוישי .

משתמש רשום
גם בפאלפון הרבה פעמים נרשם שהוא הופקד כבר שמתי לב כמה פעמים סכומים גדולים שחשבתי שהופקדו וכמה ימים אחרי שמתי לב שלא הופקדו לכן כדאי להיזהר ולבדוק תמיד 3 ימים אחרי זה

A052

משתמש סופר מקצוען
גם בפאלפון הרבה פעמים נרשם שהוא הופקד כבר שמתי לב כמה פעמים סכומים גדולים שחשבתי שהופקדו וכמה ימים אחרי שמתי לב שלא הופקדו לכן כדאי להיזהר ולבדוק תמיד 3 ימים אחרי זה
לא כמה ימים, אלא באותו יום אחרי 6:30 לוודא שזה נקלט (פקיד בודק את התמונה ויכול לפסול).

קובי s

משתמש פעיל
לא נתקלתי. כן קורה שהשרתים של הבנק לא עובדים בעקבות עבודות תחזוקה בלילה ובמקרה כזה אתה מקבל הודעה על אי ביצוע הפעולה.

חזקי ☆

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לכם זה לא מפקיד בלילה? קרה לי כמה פעמים שאני מנסה להפקיד צ'קים בפועלים באפליקציה [בחדר מחשבים] ובלילה [קרוב ל00:00] זה לא מופקד.
מעניין מה שאתה אומר.
באיזה חדר מחשבים יש אפליקציה?
(ויכול להיות שזה קשור למועד סגירת החנות?!)

באקינגהם

משתמש מקצוען
מעניין מה שאתה אומר.
באיזה חדר מחשבים יש אפליקציה?
(ויכול להיות שזה קשור למועד סגירת החנות?!)
לכל המגיבים. לא מדבר על אחרי כמה ימים שזה ודאי שצריך לעקוב שלא הוחזר או בוטל מכל סיבה שהיא. וגם לא שאחרי שש וחצי ביטלו או משהו. מדבר על זה שאתה מפקיד וגומר את ההפקדה כשהוא כותב לך הצ'ק הופקד בהצלחה ואתה חוזר לעו"ש והוא לא מופיע שם בכלל לא מיד ולא אחרי חצי שעה ולא למחרת ולא בכלל. רק צריך להפקיד אותו שוב למחרת. זה באמת יותר נראה כמו שהשרת של הבנק או משו לא עובד בשעה הזו. לא נראה לי קשור לחדר מחשבים מדבר כשעדיין יש גלישה.

----------

משתמש מקצוען
יש חדרי מחשבים שנסגרים באיזור 00:00 ויכול להיות שהמכשיר כמו המחשבים מתאפסים.
ויכול להיות שזה בדיוק שעת העידכון בבנק בין יום אחד לשני ולכן זה גורם בעיה.
לי יש לפעמים שלא קולט ובדרך כלל אחרי כמה דקות אני מנסה שוב וקולט.

ש.ר

משתמש פעיל
באפליקציה לשים לב שזה עם קרוס ולמוטב בלבד
אגב בפועלים זה לא נדיר שלא מופקד הציק ביל קשר לשעות מסוימות חפשו באשכולות שהיו כאן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה