בחדר מחשבים יש אפליקציה? או שאפשר להפקיד גם באתר?גם לכם זה לא מפקיד בלילה? קרה לי כמה פעמים שאני מנסה להפקיד צ'קים בפועלים באפליקציה [בחדר מחשבים] ובלילה [קרוב ל00:00] זה לא מופקד.
אפליקציה. אי אפשר באתרבחדר מחשבים יש אפליקציה? או שאפשר להפקיד גם באתר?
בחדר מחשבים יש אפליקציה?[בחדר מחשבים]
כן ממש כך יש מכשיר יעודי מחובר לקיר עם מדף להנחת הצ'ק, ובמכשיר יש אפליקציות של כל הבנקים וכך אפשר להפקיד צ'קים.בחדר מחשבים יש אפליקציה?
לא כמה ימים, אלא באותו יום אחרי 6:30 לוודא שזה נקלט (פקיד בודק את התמונה ויכול לפסול).גם בפאלפון הרבה פעמים נרשם שהוא הופקד כבר שמתי לב כמה פעמים סכומים גדולים שחשבתי שהופקדו וכמה ימים אחרי שמתי לב שלא הופקדו לכן כדאי להיזהר ולבדוק תמיד 3 ימים אחרי זה
מעניין מה שאתה אומר.גם לכם זה לא מפקיד בלילה? קרה לי כמה פעמים שאני מנסה להפקיד צ'קים בפועלים באפליקציה [בחדר מחשבים] ובלילה [קרוב ל00:00] זה לא מופקד.
לכל המגיבים. לא מדבר על אחרי כמה ימים שזה ודאי שצריך לעקוב שלא הוחזר או בוטל מכל סיבה שהיא. וגם לא שאחרי שש וחצי ביטלו או משהו. מדבר על זה שאתה מפקיד וגומר את ההפקדה כשהוא כותב לך הצ'ק הופקד בהצלחה ואתה חוזר לעו"ש והוא לא מופיע שם בכלל לא מיד ולא אחרי חצי שעה ולא למחרת ולא בכלל. רק צריך להפקיד אותו שוב למחרת. זה באמת יותר נראה כמו שהשרת של הבנק או משו לא עובד בשעה הזו. לא נראה לי קשור לחדר מחשבים מדבר כשעדיין יש גלישה.מעניין מה שאתה אומר.
באיזה חדר מחשבים יש אפליקציה?
(ויכול להיות שזה קשור למועד סגירת החנות?!)
מעניין!כן ממש כך יש מכשיר יעודי מחובר לקיר עם מדף להנחת הצ'ק, ובמכשיר יש אפליקציות של כל הבנקים וכך אפשר להפקיד צ'קים.
במודיעין עילית יש 3 מקומות כאלו לכל הפחות. ברשב"י, ריה"נ, וח"ח.מעניין!
איפה יש חדר מחשבים כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: