לא זה לא בריאקטזה בreact?
אם כן בטוח שיש ספריה שתוכלי לעשות לה play בmount/useEffect
ניסיתיLoad file and play audio on page load
I have have code that allows me to input an mp3 file, and output the audio and display a visual representation of the music. (Loading the file is done manually through an input type="file") I no ...stackoverflow.comPlaying audio after the page loads in html
I inserted the audio in html. But the audio gets started before the entire page loads. I want the audio to be played after the entire page gets loaded. <audio src="bg.mp3" autoplay="autoplay" ...stackoverflow.com
ניסית אותם כבר?
מה זה אומר השגיאה הזאת?ניסיתי
תמיד כשאני מנסה דרך הjs להפעיל את השיר (מהפונקציה play) זה מביא לי שגיאה בקונסול
צפה בקובץ המצורף 710686
צפה בקובץ המצורף 710687
שאי אפשר להפעיל צלילים בלי אינטרקציה לפני של המשתמשמה זה אומר השגיאה הזאת?
window.onmousedown = function(event) {
document.getElementById("audio").play();
};
זה יקרה אוטומטי אחרי שהמשתמש יזיז את העכברתודה לכולם!!
אז אין שום דרך לעשות שזה יקרה באופן אוטומטי?
תודה!זה יקרה אוטומטי אחרי שהמשתמש יזיז את העכבר
למה?זה יקרה אוטומטי אחרי שהמשתמש יזיז את העכבר
זה לא באג, זה כדי לחסוך בנתונים (אני מאמין שבהמשך גם דפדפנים אחרים יעתיקו את זה)בדיוק כך, אגב סיכמנו שזה bug של chrome, בדפדפנים מסוימים זה כן עשוי לעבוד,
את זה כותבים לדפדפן שלא מכיר את התג audio ואז הוא מראה את זה(בשביל לראות דוגמא תשנו את התג למשהו שלא קיים)לכן גם w3schools כתבו בתור הערה: Your browser does not support the audio element.
ניסיתי מליון פעםיש אפשרות לכתוב
autoplay="autoplay"
וזה מתחיל ברגע שעולה הדף
בהצלחה!!
לי זה עובדניסיתי מליון פעם
זה לא עובד בכרום...
גם באודיו זה יעבוד?לי זה עובד
אני יביא לך את כל הקוד
<video autoplay="autoplay" controls="controls" muted overflow="hidden" loop="loop">
\\ פה את שמה את הוידאו
</video>
האמת עכשיו אני נזכרת שאני גם רציתי שיהיה גם שמע ולא הצלחתי וחפשתי המון תכלס הצלחתי רק שיראוגם באודיו זה יעבוד?
כי יש לי אודיו לו וידיאו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: