הפסדתי אלף שקל בגלל שלא שמתי לב. ):

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך

mat

משתמש מקצוען
דיברתי עם הנציג שלהם.

שאלתי אותו אין לכם שירות שמודיע לי שנגמר החבילה. הוא אמר לי כן יש לנו ואתה נמצא שם.
אמרתי לו אני לא מקבל הודעה.

הוא אמר לי שזה בגלל שאין לי sms.

זאת אומרת שאם היה לי sms הייתי חוסך את כל החריגות שעשיתי בכלל. וגם את האלף שקל האלו.

צריך לפנות לוועדת הרבנים שיחייבו אותם לעשות הודעה קולית. מתי שנגמר החבילה. במקביל לsms במגזר הכללי.

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
לי זה גם קרה. והם טענו שהודיעו לי על זה בחשבונית. בסוף מצאתי את זה איפשהו מוחבא באותיות קטנות קטנות.. לא היה לי מה לטעון כנגדם.

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
לי קרה סיפור כזה שבגלל חריגה של 0.5GB במודם סלולרי (5.5 במקום 5) חוייבתי כ-1500 ש"ח.
לא עזר שום ויכוח עם הנציג והדבר היחיד שהם הסכימו לעשות זה לפרוס לי את זה ל-5 תשלומים.
שילמתי, ומיד אח"כ נכנסתי לאתר האינטרנט של החברה המדוברת, ושלחתי מייל למחלקת פניות הציבור.
במכתב כתבתי שאולי לפי האותיות הקטנות הם צודקים אבל בסופו של דבר הם עשו רווח של 1500 על הגב שלי, אבל הפסידו אותי כלקוח לכל החיים - אותי, את אשתי, את שאר בני משפחתי וגם חלק מחבריי, שאספר להם על הנוכלות של האותיות הקטנות.
כעבור פחות מ-20 דקות קיבלתי שיחת טלפון בה הודיעו לי שהקנס במלואו יזוכה בחשבונית הקרובה, ושזו הייתה טעות ואף פעם הם לא לוקחים קנס מלקוח שזו הפעם הראשונה שחרג אלא רק אם זה פעם שנייה ומעלה למרות שלפי החוק מותר להם ובלה-בלה בלה בלה

בסופו של דבר אכן בחשבונית הבאה קיבלתי זיכוי מלא
(ובסופו של דבר עזבתי אותם אבל זה כבר סיפור אחר)

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י אברהם;848027:
לי קרה סיפור כזה שבגלל חריגה של 0.5GB במודם סלולרי (5.5 במקום 5) חוייבתי כ-1500 ש"ח.
לא עזר שום ויכוח עם הנציג והדבר היחיד שהם הסכימו לעשות זה לפרוס לי את זה ל-5 תשלומים.
שילמתי, ומיד אח"כ נכנסתי לאתר האינטרנט של החברה המדוברת, ושלחתי מייל למחלקת פניות הציבור.
במכתב כתבתי שאולי לפי האותיות הקטנות הם צודקים אבל בסופו של דבר הם עשו רווח של 1500 על הגב שלי, אבל הפסידו אותי כלקוח לכל החיים - אותי, את אשתי, את שאר בני משפחתי וגם חלק מחבריי, שאספר להם על הנוכלות של האותיות הקטנות.
כעבור פחות מ-20 דקות קיבלתי שיחת טלפון בה הודיעו לי שהקנס במלואו יזוכה בחשבונית הקרובה, ושזו הייתה טעות ואף פעם הם לא לוקחים קנס מלקוח שזו הפעם הראשונה שחרג אלא רק אם זה פעם שנייה ומעלה למרות שלפי החוק מותר להם ובלה-בלה בלה בלה

בסופו של דבר אכן בחשבונית הבאה קיבלתי זיכוי מלא
(ובסופו של דבר עזבתי אותם אבל זה כבר סיפור אחר)

אז ככה, קודם כל אני לא מבין את כל התלונות פה, אתם אשמים!
יצרו במיוחד בשבילנו 5! חברות חדשות עם מחירים "מתחת" לרצפה ואתם נשארים אצל הגנבים??
אני בגולן טלקום, משלם 100 ש"ח בחודש ומדבר... ומדבר... ומדבר.... ומדבר.., אה, וגם מסמס... ומסמס... וכו' וכו'

ולמי שרוצה דווקא טלפון כשר, בגולן יש אפשרות לקו שנקרא "שומר מסורת" שאין בו שיחות למספרים לא רצויים ואין בו SMS ואינטרנט, בקיצור כשר. הם טוענים שהם מחכים לאישור וועדת הרבנים אבל בכל מקרה אחי שנמצא בישיבה עשיתי לו את הקו הזה והישיבה אישרה. וגם הוא מדבר ב100 שקל בחודש בלי הגבלה.

אז קדימה:
https://www.golantelecom.co.il/web/

בהצלחה:):):)

נ.ב. אברהם, סתם שתדע, שר התקשורת (שבאמת עושה עבודה מעולה) יצר חוק חדש שכבר קיים ומיושם שבו צריך להודיע ללקוח בSMS בניצול 75% מחבילת הגלישה, והכי חשוב: במידה ואתה בכל זאת חורג אז אחרי חריגה של (כזכור לי) 75 ש"ח הם מחויבים לעצור את הגלישה וליצור איתך קשר. ככה הבנתי

איש תם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אברהם,
לא רשמת באיזה חברה אתה, אבל ב'פלאפון' באמת מזכים על חריגת גלישה ראשונה, מניסיון. (אבל, ממליצים לעבור לחבילה עם תקרת חיוב - שאם עוברים את החבילה המהירות יורדת - שלא נוכל שוב לחרוג מהחבילה. )

ARYE770,
אכן, החוק מחייב את חברות התקשורת לשלוח SMS על ניצול מחבילת הגלישה ב75% ו95% מחבילת הגלישה,
אבל לא לחסום אח"כ..

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה על המידע החשוב!
האם מישהו יכול להפנות או לתת לינק לחוק היבש הנ"ל?

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
במילה אחת: גולן טלקום.

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י 2OR;848165:
במילה אחת: גולן טלקום.

יש כעת גם 88 שח לחודש דיבור חופשי. נדמה לי 012מוביל או משהו כזה.
שימו לב שיש לגולן טלקום חשבון של 9 לחודש,ואחר שעוברים את הכמות של החבילה,הלא גדולה,משלמים כמדומני 9אגורות לדקה לכל היעדים.
זה נראה לי יותר משתלם מהחבילה הגדולה,למי שלא מדבר המון ממש.

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י eliezer;848223:
יש כעת גם 88 שח לחודש דיבור חופשי. נדמה לי 012מוביל או משהו כזה.
שימו לב שיש לגולן טלקום חשבון של 9 לחודש,ואחר שעוברים את הכמות של החבילה,הלא גדולה,משלמים כמדומני 9אגורות לדקה לכל היעדים.
זה נראה לי יותר משתלם מהחבילה הגדולה,למי שלא מדבר המון ממש.

קודם כל, זה מעצבן אותי כשעוברים ל012 מובייל מסיבה אחת = אורנג'!
הבעלים של 012 הוא אותו הבעלים של אורנג' וזה נקראת חברת בת, אז הם באו בהפוכה לכולנו ולא מגיע להם.

20 לגולן יש 2 חבילות:
1- 100 ש"ח לחודש = שיחות SMS ואינטרנט ללא הגבלה, שיחות לחו"ל ל31 מדינות לנייחים ללא הגבלה וכמה מדינות גם לניידים.

2- 10 ש"ח בחודש = 60 דקות, 60 SMS, 60 מגה גלישה, חרגת? 18 אגורות לשיחה, 1 אגורה לSMS ו9 אגורות למגה גלישה.

והמעלה הגדולה שלהם זה שהכול דרך האינטרנט, אני היזמנתי, היגיע בדואר, וניידתי 6 קווים בלי לדבר עם אף אחד.

איצה מאייר

משתמש צעיר
נכתב ע"י arye770;848238:
קודם כל, זה מעצבן אותי כשעוברים ל012 מובייל מסיבה אחת = אורנג'!
הבעלים של 012 הוא אותו הבעלים של אורנג' וזה נקראת חברת בת, אז הם באו בהפוכה לכולנו ולא מגיע להם.

20 לגולן יש 2 חבילות:
1- 100 ש"ח לחודש = שיחות SMS ואינטרנט ללא הגבלה, שיחות לחו"ל ל31 מדינות לנייחים ללא הגבלה וכמה מדינות גם לניידים.

2- 10 ש"ח בחודש = 60 דקות, 60 SMS, 60 מגה גלישה, חרגת? 18 אגורות לשיחה, 1 אגורה לSMS ו9 אגורות למגה גלישה.

והמעלה הגדולה שלהם זה שהכול דרך האינטרנט, אני היזמנתי, היגיע בדואר, וניידתי 6 קווים בלי לדבר עם אף אחד.

גמני מרוצה מגולן....
אבל הכי מעניין שבשביל לנתק אתה צריך לפקסס להם מכתב וכו'.
במקום שיתנו לך את זה דרך האתר
אבל בהחלט זה חבל על הזמן לדבר בלי הגבלה לשלוח הודעות בלי הגבלה ולגלוש בלי הגבלה כשהחשבונית הינה 99 ש"ח בלבד

bekki

משתמש מקצוען
אולי באמת צריך לחוקק חוק שמי שמדבר יותר מדאי יקבל קנס.....

הרי אמרו חז"ל

סייג לחכמה שתיקה

מילה בסלע שתיקה בתרי

ועוד

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י איצה מאייר;848246:
גמני מרוצה מגולן....
אבל הכי מעניין שבשביל לנתק אתה צריך לפקסס להם מכתב וכו'.
במקום שיתנו לך את זה דרך האתר
אבל בהחלט זה חבל על הזמן לדבר בלי הגבלה לשלוח הודעות בלי הגבלה ולגלוש בלי הגבלה כשהחשבונית הינה 99 ש"ח בלבד

אתה צודק, אבל:
1- אני לא מבין מי מנתק קו? אתה לא צריך את המספר שלך? בד"כ מניידים.
2- אתה משווה שליחת פקס או רשום לפרוצדורה של החברות האחרות?
שוב פעם גולן מוכיחים שאפשר להתנתק מהם בלי לדבר איתם אפילו פעם אחת!

ד.א. אני לא עובד,שייך,קשור,חבר של מיכאל גולן בשום צורה שהיא (חוץ מזה שהוא אח שלי....יהודי:))

"מספיק להיות פראייר:)"

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י arye770;848056:
אז ככה, קודם כל אני לא מבין את כל התלונות פה, אתם אשמים!
יצרו במיוחד בשבילנו 5! חברות חדשות עם מחירים "מתחת" לרצפה ואתם נשארים אצל הגנבים??
אני בגולן טלקום, משלם 100 ש"ח בחודש ומדבר... ומדבר... ומדבר.... ומדבר.., אה, וגם מסמס... ומסמס... וכו' וכו'

ולמי שרוצה דווקא טלפון כשר, בגולן יש אפשרות לקו שנקרא "שומר מסורת" שאין בו שיחות למספרים לא רצויים ואין בו SMS ואינטרנט, בקיצור כשר. הם טוענים שהם מחכים לאישור וועדת הרבנים אבל בכל מקרה אחי שנמצא בישיבה עשיתי לו את הקו הזה והישיבה אישרה. וגם הוא מדבר ב100 שקל בחודש בלי הגבלה.

אז קדימה:
https://www.golantelecom.co.il/web/

בהצלחה:):):)

נ.ב. אברהם, סתם שתדע, שר התקשורת (שבאמת עושה עבודה מעולה) יצר חוק חדש שכבר קיים ומיושם שבו צריך להודיע ללקוח בSMS בניצול 75% מחבילת הגלישה, והכי חשוב: במידה ואתה בכל זאת חורג אז אחרי חריגה של (כזכור לי) 75 ש"ח הם מחויבים לעצור את הגלישה וליצור איתך קשר. ככה הבנתי

לידיעתך, לאחר הסיפור שקרה לי שלחתי מיילים עם הסיפור ועם עצות שונות לחקיקה בנושא לחכ"ים שונים וכן לשר התקשורת, והוא ענה לי שהוא מעביר את המכתב שלי לאחראים על הנושא במשרד התקשורת. כעבור זמן מה קיבלתי תשובה, בה מפורטים הרעיונות שלי ומה מתוכם לא ישים, ולגבי השאר - הם כתבו שיפעלו בנושא. זו הייתה אחת ההצעות שלי...

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י אברהם;848364:
לידיעתך, לאחר הסיפור שקרה לי שלחתי מיילים עם הסיפור ועם עצות שונות לחקיקה בנושא לחכ"ים שונים וכן לשר התקשורת, והוא ענה לי שהוא מעביר את המכתב שלי לאחראים על הנושא במשרד התקשורת. כעבור זמן מה קיבלתי תשובה, בה מפורטים הרעיונות שלי ומה מתוכם לא ישים, ולגבי השאר - הם כתבו שיפעלו בנושא. זו הייתה אחת ההצעות שלי...

ובצדק, הצעה נכונה.
רק שבזמננו זה לא יקרה, הפתרון: חברות חדשות

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י arye770;848424:
ובצדק, הצעה נכונה.
רק שבזמננו זה לא יקרה, הפתרון: חברות חדשות

זה כבר קורה, כבר למעלה משנה.

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אפשר לנייד מספר כשר לגולן ?

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י אברהם;848445:
זה כבר קורה, כבר למעלה משנה.

מה קורה בדיוק? חוסמים לך את האינטרנט אחרי חריגה?
על זה אמרתי שלא קורה

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י שש;849126:
אפשר לנייד מספר כשר לגולן ?

למיטב ידיעתי, החברות הסלולריות לא יסכימו לנייד עקב כך שלמספר כשר יש קידומת מיוחדת ולגולן עדיין אין הכשר רשמי.

ד.א. לגולן יש גם קידומת מיוחדת למספרים הכשרים שהיא 058-31
בהצלחה

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י arye770;849179:
מה קורה בדיוק? חוסמים לך את האינטרנט אחרי חריגה?
על זה אמרתי שלא קורה

א. מודיעים ב SMS למודם הסלולרי על התקרבות לקצה החבילה
ב. כשמגיעים לתקרת החבילה, המהירות יורדת בצורה משמעותית כך שאי-אפשר לגלוש כ"כ ואי אפשר להגיע לקנסות הגבוהים בגלל זה

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י אברהם;849377:
א. מודיעים ב SMS למודם הסלולרי על התקרבות לקצה החבילה
ב. כשמגיעים לתקרת החבילה, המהירות יורדת בצורה משמעותית כך שאי-אפשר לגלוש כ"כ ואי אפשר להגיע לקנסות הגבוהים בגלל זה

אוופס, לדעתי יש לך פה טעות!

זה בדיוק היחודיות של החברות ה"חדשות" מול ה"ישנות".
הישנות לא חישבנו לנו כלום, דפקו, וכמובן לא האטו את האינטרנט, אני פעם שילמתי 800 ש"ח על חריגה.

זה בדיוק הרעיון של החדשות: אינטרנט ללא הגבלה! מה הפירוש? 3 או 1 ג'יגה של גלישה מהירה, ואחרי זה? נהיה איטי ואין חיוב נוסף. זה בדיוק המהפך שהחדשות עשו.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה