ניסיתי כמה וכמה פעמים וזה לא נותן לי!!מוזר אצלי מגיע קולי
היום קיבלתי ב'קולי'.ניסיתי כמה וכמה פעמים וזה לא נותן לי!!
זה נראה שאתם עדיין בתהליך הרשמה.האם מישהו נתקל בתופעה שבמערכת ההזדהות הלאומית מי שאין לו sms לא יכול להירשם בגלל שהמערכת לא שולחת הודעות קוליות לשם אימות מספר הטלפון!
צפה בקובץ המצורף 1427548
כן אני יודע וזה עומד על האפשרות הזאת של הודעה קולית ובכל זאת זה לא נותןזה נראה שאתם עדיין בתהליך הרשמה.
בשלב הראשון של ההרשמה ("זיהוי") המערכת נותנת לך אפשרות בחירה איך לקבל הודעות בטלפון, בברירת המחדל הוא מעודכן על sms וצריך לשנות את זה להודעה קולית. אם עדיין לא סיימת את ההרשמה אפשר לחזור אחורה ולהירשם מחדש.
קרה לי גם.ניסיתי כמה וכמה פעמים וזה לא נותן לי!!
אול ההפליה המוזכרת בכותרת הינה לטובתינו?האם מישהו נתקל בתופעה שבמערכת ההזדהות הלאומית מי שאין לו sms לא יכול להירשם בגלל שהמערכת לא שולחת הודעות קוליות לשם אימות מספר הטלפון!
כדאי לפנות למבקר המדינה או לחילופין לבקש שהקוד ישלח למילומשהו הצליח להבין פעם את הרובוט בכניסה לאיזור האישי במס הכנסה ?
הוא אומר את ככ מהר....
וגם, רק פעמיים הוא אומר ואז השיחה מתנתקת.
"אלף שלוש מאות עשרים וחמש זה אלג'"
(צריך, לשמוע חזק לכתוב את המספר ואז לנסות לנחש מה הן שני האותיות ?zx? zf? as ha?
יאוש.....
אול ההפליה המוזכרת בכותרת הינה לטובתינו?
כי אם לא יהיו את כל ההודעות הלא ברורות שמתקשרים אליך אחרי שעה ושאין דרך לשחזר אותן - רק לזכור טוב בראש או לכתוב...
ככל הנראה לכולנו היה SMS ואז היינו מקבלים בצורה נורמלית את הקודים החשובים הללו ...
כותבת בכאב אחרי דקות ארכות של מאמץ להכנס לאיזור אישי כדי לעשות תאום מס הוא עייף מכדי לשלוח סיסמאות שוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: