לדעתי התגובות הזועמות שם ממש מוצדקות, במיוחד שלא הבנתי איך זה מסתדר עם המסר של האחדות של המעצב.בהמשך לזה
לדעתי התגובות הזועמות שם ממש מוצדקות, במיוחד שלא הבנתי איך זה מסתדר עם המסר של האחדות של המעצב.בהמשך לזה
מסכים. אז מה הטעם בהפגנה? להגיד אני רוצה ולא יכול?לא, הם לא יכולים, רק בתקופה האחרונה אני מתחיל להבין את בגין למה הוא לא עשה, הוא פשוט לא יכל
1. אני ממש לא מייצג את המפגינים, שאלת אז עניתימסכים. אז מה הטעם בהפגנה? להגיד אני רוצה ולא יכול?
לא הוכח בינתיים. הלוואי.בסוף גם לשמאל ששולט יש מגבלות בכוח
לכל אלו שמרגישים שאנחנו לא שולטים צריכים לזכור1. אני ממש לא מייצג את המפגינים, שאלת אז עניתי
2. המטרה לדעתי פשוטה, בסוף גם לשמאל ששולט יש מגבלות בכוח, ככל שהימין יבטא יותר את דעתו כך יהיה יותר קשה להגמוניה לקבוע את סדר היום
כרגע גם זה עם הערת אזהרה חמורה,לכל אלו שמרגישים שאנחנו לא שולטים צריכים לזכור
1. עיקר השליטה זה בתקציב המדינה ושליטה במשרדים שמה זה עיקר השליטה לא השופטים יחליטו כמה דירות יהיה לחרדים ואפי' לא כמה כסף ייתנו לדתות ולא כמה כסף ייתנו למשטרה ולצבא
כמו כן השליטה של השרים זה השליטה השנייה ואחרי זה כנראה הצבא והמשטרה ורק אח"ז בתי המשפט ואמנם ייתכן שבתי משפט אחרי השרים אבל כרגע אנחנו שולטים בתקציב ובמשרדי הממשלה (החרדים שולטים ברוב המרדים החברתיים)
לכן כדאי להפסיק להתבכיין
אני חושב שליל הפיטורים (המפוברקים) של יואב גלנט די נתן לכולם להבין מי בעל הבית האמיתי כאן במדינה ומי יכריע בנושאים המהותייםלכל אלו שמרגישים שאנחנו לא שולטים צריכים לזכור
1. עיקר השליטה זה בתקציב המדינה ושליטה במשרדים שמה זה עיקר השליטה לא השופטים יחליטו כמה דירות יהיה לחרדים ואפי' לא כמה כסף ייתנו לדתות ולא כמה כסף ייתנו למשטרה ולצבא
כמו כן השליטה של השרים זה השליטה השנייה ואחרי זה כנראה הצבא והמשטרה ורק אח"ז בתי המשפט ואמנם ייתכן שבתי משפט אחרי השרים אבל כרגע אנחנו שולטים בתקציב ובמשרדי הממשלה (החרדים שולטים ברוב המרדים החברתיים)
לכן כדאי להפסיק להתבכיין
הפגנה יוצרת המון רוח במפרשיםמסכים. אז מה הטעם בהפגנה? להגיד אני רוצה ולא יכול?
בפסק הדין הידוע על דרעי, כתבה הנשיאהלכל אלו שמרגישים שאנחנו לא שולטים צריכים לזכור
עכשיו מובן למה קוראים לזה הפגנת המיליון...חסרים פחות משבע מאות שקל למליון
מי רוצה לזכות צפה בקובץ המצורף 1360565
זכות גדולה.. ללא ספק..חסרים פחות משבע מאות שקל למליון
מי רוצה לזכות צפה בקובץ המצורף 1360565
600 אוטובוסים * 50 אנשים לאוטובוס = 30000 אישחסר כסף לארגון ההסעות
אנא שתפו
צפה בקובץ המצורף 1361025לא עוצרים את המאבק לתיקון מערכת המשפט!! - Givechak
גיוס המונים להפגנת המיליון לתיקון מערכת המשפטgivechak.co.il
תעמולת הנגדהיערכות ברחוב החרדי: מודעות ענק תחת הסלוגן "להיקהל ולעמוד על נפשם" קוראות לציבור להשתתף בעצרת הימין שתתקיים מחר בערב בירושלים.
צפה בקובץ המצורף 1361049
יש עדויות של מפגינים נגד הרפורמה שקיבלו תשלוםהפגנות של מתנגדי הרפורמה כל אחד משלם על נסיעתו
אין לי מושג (ויתכן שגם אתה לא יודע אם זה נכון)יש עדויות של מפגינים נגד הרפורמה שקיבלו תשלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: