כמה להערכתך היו ב"הפגנת המיליון"?

• 100,000

הצבעות: 30 4.7%
  • 180,000

הצבעות: 29 4.6%
  • 250,000

הצבעות: 105 16.6%
  • 470,000

הצבעות: 75 11.8%
  • 600,000

הצבעות: 101 15.9%
  • 750,000

הצבעות: 51 8.0%
  • 1,000,000

הצבעות: 22 3.5%
  • 1,500,239

הצבעות: 13 2.1%
  • תלוי לאיזה ערוץ תקשורת תאזין

הצבעות: 208 32.8%

• סה"כ מצביעים
    634
  • הסקר נסגר .
מצב
הנושא נעול.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מסכים. אז מה הטעם בהפגנה? להגיד אני רוצה ולא יכול?
1. אני ממש לא מייצג את המפגינים, שאלת אז עניתי
2. המטרה לדעתי פשוטה, בסוף גם לשמאל ששולט יש מגבלות בכוח, ככל שהימין יבטא יותר את דעתו כך יהיה יותר קשה להגמוניה לקבוע את סדר היום

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
1. אני ממש לא מייצג את המפגינים, שאלת אז עניתי
2. המטרה לדעתי פשוטה, בסוף גם לשמאל ששולט יש מגבלות בכוח, ככל שהימין יבטא יותר את דעתו כך יהיה יותר קשה להגמוניה לקבוע את סדר היום
לכל אלו שמרגישים שאנחנו לא שולטים צריכים לזכור
1. עיקר השליטה זה בתקציב המדינה ושליטה במשרדים שמה זה עיקר השליטה לא השופטים יחליטו כמה דירות יהיה לחרדים ואפי' לא כמה כסף ייתנו לדתות ולא כמה כסף ייתנו למשטרה ולצבא
כמו כן השליטה של השרים זה השליטה השנייה ואחרי זה כנראה הצבא והמשטרה ורק אח"ז בתי המשפט ואמנם ייתכן שבתי משפט אחרי השרים אבל כרגע אנחנו שולטים בתקציב ובמשרדי הממשלה (החרדים שולטים ברוב המרדים החברתיים)
לכן כדאי להפסיק להתבכיין

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
1. עיקר השליטה זה בתקציב המדינה ושליטה במשרדים שמה זה עיקר השליטה לא השופטים יחליטו כמה דירות יהיה לחרדים ואפי' לא כמה כסף ייתנו לדתות ולא כמה כסף ייתנו למשטרה ולצבא
כמו כן השליטה של השרים זה השליטה השנייה ואחרי זה כנראה הצבא והמשטרה ורק אח"ז בתי המשפט ואמנם ייתכן שבתי משפט אחרי השרים אבל כרגע אנחנו שולטים בתקציב ובמשרדי הממשלה (החרדים שולטים ברוב המרדים החברתיים)
לכן כדאי להפסיק להתבכיין
כרגע גם זה עם הערת אזהרה חמורה,
ככה בדיוק חשבנו לפני מספר חודשים על מינויים במשטרה,
ולפני שנה וחצי על מינויים בצבא,
ולפני מספר ימים על תקנים של תרופות...

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לכן כדאי להפסיק להתבכיין
אני חושב שליל הפיטורים (המפוברקים) של יואב גלנט די נתן לכולם להבין מי בעל הבית האמיתי כאן במדינה ומי יכריע בנושאים המהותיים
אני עדיין חושב כמוך שיש הרבה כוח לעם, אבל זה לא מתקרב לכוח של הפקידות, קרי: אלו שלא נבחרים ע"י העם

איכא מאן דאמר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מסכים. אז מה הטעם בהפגנה? להגיד אני רוצה ולא יכול?
הפגנה יוצרת המון רוח במפרשים
היא לא משנה דברים, אבל כן נותנת לשינויים את המרץ לפעול.

רבות מהמהפכות הגדולות שקרו, החלו בהפגנות שקדמו להם.
אם השמאל לא היה מפגין בכזו עוצמה, היה לו קשה בהרבה להוביל כזו מהפכה (לא בטוח שהוא לא היה מצליח, אבל בטח לא בכזו עוצמה).
אם הימין יפגין בעוצמה, זה גם יתן לח"כים עוצמות להוביל חלק מהשינויים ("בהסכמה"...), גם יכריח את הח"כים הסוררים לתמוך (הרפורמה נדחתה בגלל חוסר באצבעות).
ובעיקר זה יכול להתחיל תהליך, תהליך שלוקח הרבה זמן, אבל תהליך שמתרחש בסופו של דבר.

איכא מאן דאמר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בפסק הדין הידוע על דרעי, כתבה הנשיאה
שבנושא חוקי יסוד וכדומה, וכן לגבי החלטות השרים שהם שאלות פוליטיות בעיקרם. בית המשפט משתדל לנהוג ב"ריסון יתר", ולכן הוא לא מתערב כשהוא לא חייב.

דהיינו, זה לא שההחלטה היא של הכנסת, אלא בית המשפט הנכבד, בוחר לאפשר להם לקבוע, כל עוד לדעתו זה לא לוקה לדעתו בחוסר סבירות.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
שמישהו יסביר לי באמת אנשים לא יכולים לשלם על עצמם 70 ש"ח חד פעמי להפגנה כזאת חשובה
מי שזה באמת מעניין שישלם על נסיעתו, כמו שהפגנות של מתנגדי הרפורמה כל אחד משלם על נסיעתו, או שהם יודעם שזה לא באמת מעניין את החברה (ורק את יריב לווין שמפחד שהוא יתרסק בבחירות הפנמיות אם זה לא יצליח) או שמישהו עושה כאן סיבוב עלינו
עדיף לתת את הכסף לעניים

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש עדויות של מפגינים נגד הרפורמה שקיבלו תשלום
אין לי מושג (ויתכן שגם אתה לא יודע אם זה נכון)
עדיין לא הבנתי אם זה חשוב לאנשים הם לא יכולים לשלם 70 ש"ח חד פעמי על הפגנה שיכולה לעלות להם את כל איכות החיים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה