הפוך על הפוך
משתמש מקצוען
לא נראה שזה כ"כ משנה,סליחה על ההקפצה, אבל אני מנסה לבדוק כמה משפחות יש כאן שיהיה להם ספסל בול לתוך הסלון?
אף אחד לא הולך לטפס אלפי מדרגות בשביל לשבת על ספסל בגינה המשונה הזאת.
לא נראה שזה כ"כ משנה,סליחה על ההקפצה, אבל אני מנסה לבדוק כמה משפחות יש כאן שיהיה להם ספסל בול לתוך הסלון?
כנראה אתם לא מהנפגעים מזה, זה מאד מאד מפריע וזה כאלו פלשו לנו לתוך הסלון, תדמיינו שיש ספסל בדיוק לתוך הסלון והמטבח שלכם, (ואגב יש כניסה מהכביש מרחוב דבורה בלי מדרגות)לא נראה שזה כ"כ משנה,
אף אחד לא הולך לטפס אלפי מדרגות בשביל לשבת על ספסל בגינה המשונה הזאת.
זה משהו שהחליטו עליו פתאם?כנראה אתם לא מהנפגעים מזה, זה מאד מאד מפריע וזה כאלו פלשו לנו לתוך הסלון, תדמיינו שיש ספסל בדיוק לתוך הסלון והמטבח שלכם, (ואגב יש כניסה מהכביש מרחוב דבורה בלי מדרגות)
לא היה אפשרות לראות איפה יהיה ספסלים בפארק!זה משהו שהחליטו עליו פתאם?
בתכנון השטח כשקניתם את הדירה זה לא היה?
כשקונים דירה מעל פארק, יש כל מיני חסרונותלא היה אפשרות לראות איפה יהיה ספסלים בפארק!
אפשר לשאול מה זה משנה לכם מתי החליטו, והאם ידענו, אתם יכולים לעזור או סתם ..........
תודה רבה על הייעוץ המקצועי,כשקונים דירה מעל פארק, יש כל מיני חסרונות
זה יכול להיות מתקן שישימו קרוב לבנין, ואז זה רעש נוראי
זה יכול להיות ספסל שצופה, ויכול להיות כל מיני דברים
כשקונים את הדירה צריך לקחת בחשבון הכל
זאת לא סיבה שלילדי ג-2 לא תהיה גינה נורמלית ומוצלחת כמו שתוכננה
יש ספסל מול הבית? שימו וילון...
אני דווקא תושבת השכונהתודה רבה על הייעוץ המקצועי,
כלל גדול לפני שאת נותנת ייעוץ קודם:
לבדוק אם אתם מכירים הנתונים,
ואז לבדוק אם ביקשו ייעוץ,
ואז להגיב.
ועכשיו אני אסביר למה לפי הכללים הנ"ל ייעוץ שלכם לא במקום:
מדובר בפארק שיש בו 40-50 ספסלים חוץ מאלו, ואין שום צורך בספסלים אלו, ובפרט שיהיה בכיוון הסלון של מאות משפחות (מדובר בערך8-9 בנינים ו-3 קומות מכל בניין) במקום לכיוון הפארק, בלי שום הגיון!
בכל אופן תודה לכל אלו שיודעים תמיד להצדיק את הצד השני (בפרט עירייה וממשלה), אבל אני לא צריך כאן תובנות שלכם בסה"כ רציתי לבדוק כמה מהשכנים נמצאים כאן כדי שנוכל לפעול. (אם מאד חשוב לכם להביע דעה תפתחו אשכול חדש)
תודה על ההבנה.
אני מתנצל אם פגעתי בכם, פשוט התעצבנתי על סטיית האשכול להצדקת עירייה,אבל מבחינתי גם כל עוד השיח לא מתנהל בצורה מכובדת
אדרבה אשמח מאד לשמוע הסבר הגון למה פארק כזה (ביקרתם שם כבר?) שיש בו כ"כ הרבה ספסלים צריך אלו, ולא עוד אלא שהכיוון שלהם בדיוק לתוך החלון של הסלון?אני דווקא תושבת השכונה
ומכירה טוב מאוד
ועדיין עומדת על דעתי
גם אם יודעים שיהיה פארק למה א"א לצפות לטיפת התחשבות, שהכיוון של הספסל יהיה לתוך הפארק ולא לתוך הסלון (שאגב גם עדיף למשתמשי הפארק),הפרויקט נקרא שקד על הפארק, כך שלא היו סודות....
תכלס אם אתם כל כך סובלים מזהאני מתנצל אם פגעתי בכם, פשוט התעצבנתי על סטיית האשכול להצדקת עירייה,
אדרבה אשמח מאד לשמוע הסבר הגון למה פארק כזה (ביקרתם שם כבר?) שיש בו כ"כ הרבה ספסלים צריך אלו, ולא עוד אלא שהכיוון שלהם בדיוק לתוך החלון של הסלון?
גם אם יודעים שיהיה פארק למה א"א לצפות לטיפת התחשבות, שהכיוון של הספסל יהיה לתוך הפארק ולא לתוך הסלון (שאגב גם עדיף למשתמשי הפארק),
יש לכם משהו נגד תושבי שקד על הפארק?
זה לא ענין של פגיעה אישית,אני מתנצל אם פגעתי בכם, פשוט התעצבנתי על סטיית האשכול להצדקת עירייה,
אדרבה אשמח מאד לשמוע הסבר הגון למה פארק כזה (ביקרתם שם כבר?) שיש בו כ"כ הרבה ספסלים צריך אלו, ולא עוד אלא שהכיוון שלהם בדיוק לתוך החלון של הסלון?ואני
גם אם יודעים שיהיה פארק למה א"א לצפות לטיפת התחשבות, שהכיוון של הספסל יהיה לתוך הפארק ולא לתוך הסלון (שאגב גם עדיף למשתמשי הפארק),
יש לכם משהו נגד תושבי שקד על הפארק?
המשפט הזהזה לא ענין של פגיעה אישית,
אנשים מבוגרים צריכים לדעת לנהל שיחה מכובדת גם אם מעצבנים אותם, זה הכל.
פחות מראה על רצון לנהל שיחה מכובדת.יש ספסל מול הבית? שימו וילון...
סליחה, התכוונתי ממש ברצינות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: