אופיס 365 הערת שוליים לפני טורים

אבי 23

משתמש רשום
בעמוד שיש בו מקטע עם טורים, כשאני עושההערת שוליים לפני הטורים, חלק מהעמוד עובר לעמוד הבא ונשאר ריק עד סוף העמוד, האם מישהו מכיר פתרון?
בעבר היתה לי את הבעיה כשהייתי עושה הערת שוליים לאחר הטורים, ואת זה הצלחתי לסדר ע"י הגדרה באפשרויות פריסה/עצב הערות כמו וורד 95. אבל עדיין נשארה הבעיה כנ"ל כשהערה לפני הטורים.

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
אם הבנתי נכון את הבעיה שלך היא לא קיימת בוורד 2013.

אבי 23

משתמש רשום
תודה רחמים, אבל אני מחפש פתרון ב2010, כי ב2013 יש בעיות של גופנים וסוגריים הפוכות.

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
גופנים אפשר לתקן כמו שדובר כאן כמה פעמים, סוגריים הפוכים אני לא מכיר את התופעה אולי תפרט יותר.

אבי 23

משתמש רשום
בדקתי עכשיו ב2013 והבעיה קימת גם שם, אני יסביר את הבעיה בסגנון אחר בתקוה שיהיה לך או למישהוא אחר פתרון כי זה ממש תוקע אותי.
כשיש בעמוד מעבר מקטע רציף, ויש מעליו ומתחתיו הערות, הפסקאות שמתחת למעבר מקטע (מהפיסקא שבה יש את ההערה והלאה) עוברות לעמוד הבא.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה