תגובה מעניינת מאוד.נכתב ע"י חצי;1571976:המקצוען יקר,
נשמח מאוד לשמוע דעתך המקצועי באשכולות אחרות גם אם אתה לא יכול להתאפק
מה שמעניין הוא, שאני נותן חופש ביטוי במקום ציבורי, גם לאלו שלא חושבים כמוני..
אז אם אפשר..
תגובה מעניינת מאוד.נכתב ע"י חצי;1571976:המקצוען יקר,
נשמח מאוד לשמוע דעתך המקצועי באשכולות אחרות גם אם אתה לא יכול להתאפק
נכתב ע"י שושקה;1571967:אתרוג הרבה יותר יקרים מנתיב
וחוץ מזה הם לוקחים כסף על כל בקשה לפתיחת אתר גם אם לא אושר
מה שאין כן בנתיב- מורידים מהמכסה רק את מה שאושר
אולי לכן הם יכולים להרשות לעצמם יותר אנשי שירות.
אני כבר כמה שנים טובות עם נתיב- לא נתקלתי בשום בעיה, וכשנתקלתי בבעיה מיד חזר אלי טכנאי וטיפל במסירות
נכתב ע"י שושקה;1571967:אתרוג הרבה יותר יקרים מנתיב
וחוץ מזה הם לוקחים כסף על כל בקשה לפתיחת אתר גם אם לא אושר
מה שאין כן בנתיב- מורידים מהמכסה רק את מה שאושר
אולי לכן הם יכולים להרשות לעצמם יותר אנשי שירות.
אני כבר כמה שנים טובות עם נתיב- לא נתקלתי בשום בעיה, וכשנתקלתי בבעיה מיד חזר אלי טכנאי וטיפל במסירות
נכתב ע"י שושקה;1571971:אתרוג לא מסננים אתרים עם וידאוקליפים שזה הכי גרוע
ובאתרים חיוניים לעורכי וידאו כמו וידאו בלוקס נמצאים דברים לא מסוננים כלל
בגלל שהם מסננים טיפה אתרי תמונות שגם אחרי הסינון שלהם נמצא עוד הרבה מאוד זבל, אני לא רואה הצדקה לשלם להם יותר
נכתב ע"י קריאייטיבית;1572022:לא אפרט, אבל נתיב לא מקלים במיוחד על כל מי שזקוק לאינטרנט לצורכי פרנסה........
נכתב ע"י חמדה;1572002:ולחכות 20 דק' כשכל דקה קריטית (חומר שאמור לעבור למערכת דפוס שסוגרים ועוד.. רובם מבינים כאן את משמעו של דד ליין לחוץ), זה הרבה!!! (והלואי שזה היה מסתיים רק לאחר 20 ד')
נכתב ע"י אהרן2;1572071:דווקא אני ממתין כבר תקופה לתירוץ לעזוב אותם ולא מוצא.
גם בתקופה הזו נעניתי ביעילות.
נכתב ע"י Nיכל;1572058:היה לי במשך תקופה ארוכה ניתוקים של האינט' - והייתי מתקשרת להוט ומחכה שעות (!!!) למענה מהם,
וכן, זה היה הרבה פעמים קריטי. הרבה יותר מאשר אתר מסוים שחסום וצריך אותו דחוף.
פעם לקוחה הגיעה אלי, והייתי צריכה להוריד חומר מהמייל, ונאלצתי לשלוח אותה חזרה..
פעם נאלצתי לנסוע במיוחד לדפוס עם דיסק-און-קי, כי לא היה לי מייל..
ועוד ועוד..
אז פתחתי כאן אשכולות?? אז השמצתי ברבים וציפיתי שדרך זה הם יחזרו אלי?
נכתב ע"י קריאייטיבית;1572072:אתה מדבר על נתיב??
כי בחתימה שלך אתה מציין משהו אחר לגמרי.......
נכתב ע"י חצי;1572090:מודה בזה שמותר להתייעץ ולדיין,
מה שהתכוונתי הוא שכל פעם כשמדברים על נתיב ואפי' שאלה תמימה ביותר נעשה בתוך חצי שעה אשכול של 5 עמודים של השמצות והמלצות ואפי' כשמבקשים יפה לא להמשיך להתדיין לא מה שלא ראיתי על אתרוג/נטצח/וכו' ואל תגידו לי כי בנתיב יש יותר בעיות כי נסיתי כבר את שלושתם...
נכתב ע"י אחד ממנהלי נתיב באישי:מישהו שם חי בחלום שהלקוחה קיבלה שירות בגלל האשכול בפרוג
אין כאן אפילו נציג אחד שיודע על האשכול ההוא
ולי ולא לאף אחד אחר אין מושג מה השם משתמש של המשתמשת הזו בנתיב
כלומר אתה מקצוען טוען שמעצבן אותך ההרגשה של לקוחות נתיב כאילו זו חברה מצויינת, ואתה אומר להם "צאו מהבועה"! אתם טועים! זה גרוע! כלומר פיך ענה בך שמשום מה לקוחות נתיב מאוד מרוצים וגאים בבחירתם ואתה רוצה "לפקוח את עיניהם".נכתב ע"י המקצוען;1571864:התמימות האין סופית של לקוחות נתיב, היא זו שגורמת לכם עצמכם את כל הטירוף הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: